Tek başına gezme isteği

Merhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi ( biri arkadaşı için biri kendisi için) gidersem para harcamadan gezmiş olucam fırsat bu hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Bosanmadan donduk demissiniz. Peki nasil baristiniz kendisi mi barismak istedi yoksa araya birileri mi girdi siz mi istediniz nasil oldu?

Bosanmadan donduk demissiniz. Peki nasil baristiniz kendisi mi barismak istedi yoksa araya birileri mi girdi siz mi istediniz nasil oldu?
Kendisi pişman olup barışmsk için uğraştı bende bir zaman sonra geri döndüm ama anneside ikna etmiş olabilir git barış diye onu bilemiyorum

[

inşallah
Teline bakıyorum zaten tabi siliyo bırakmıyo olabilir
Arama kayıtlarını vs bilemem tani
Sosyal medya kullanmıyoruz ama bir hesap açıp gizlese nerden bilicem yapmak isteyen hertürlü yapar
Yapıyosa allah çıkarsın ortaya
Arkadaşım eşi duştayken karistirmis telini.Eşi fake hesabı acik kalmis ve sevgilisinin fotolarinin altina yazdigi yorumlari okumus
Ne yorumlar anlatamam.cok yaralayici ,cok uzucu bir kadin icin.Normalde adam hesabından cikis yapip birakirmis o gün cikis yapmadan kalmis.Allah büyüktür, elbet herkesi görüyor.Insallahh sizin öyle degildir.Öyle olmasa da bakin bu geziye yalniz gitme ve sizi istememe eylemi asla normal degil.iş gezisi olur anlarim.yillardir aile dostu olarak görüştüğünüz kisilerin eşleri ile gider toplu halde kimle gitti neler yaptilar bilirsiniz anlarim.Ama diger türlüsü olmaz...

Arkadaşım eşi duştayken karistirmis telini.Eşi fake hesabı acik kalmis ve sevgilisinin fotolarinin altina yazdigi yorumlari okumus
Ne yorumlar anlatamam.cok yaralayici ,cok uzucu bir kadin icin.Normalde adam hesabından cikis yapip birakirmis o gün cikis yapmadan kalmis.Allah büyüktür, elbet herkesi görüyor.Insallahh sizin öyle degildir.Öyle olmasa da bakin bu geziye yalniz gitme ve sizi istememe eylemi asla normal degil.iş gezisi olur anlarim.yillardir aile dostu olarak görüştüğünüz kisilerin eşleri ile gider toplu halde kimle gitti neler yaptilar bilirsiniz anlarim.Ama diger türlüsü olmaz...
Kesinlikle
Yani öyle birşey diyelim ki yok, ozaman demek ki sevgi saygı ilgi bitmiş yoksa bir insan eşini niye ysnında istemez bunu benim aklım almıyor
Sebebi herneyse bunu çözmemiz gerekiyor

Merhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi ( biri arkadaşı için biri kendisi için) gidersem para harcamadan gezmiş olucam fırsat bu hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Asla gondermem sende iyi yapmışsın ben sehir icinde bensiz gezmesine bile musade etmiyorum evet surat asiyo ama 1 gun cekiyorum okadar cok gezesi geldyse beraber gidelim diyorum

Daha önce bi kadının evinde davete gitmek için sizi kırmıştı. Gittiniz mi nasıl çözüldü?
Daha önce de aldatıldığınızdan şüphelenmiştiniz fake hesabını bulmuştunuz eskort falan aratmıştı. Gitmesini istememekte haklısınız ama annesinin isteğiyle mi sizinle evli kaldığını düşünüyorsunuz?

Daha önce bi kadının evinde davete gitmek için sizi kırmıştı. Gittiniz mi nasıl çözüldü?
Daha önce de aldatıldığınızdan şüphelenmiştiniz fake hesabını bulmuştunuz eskort falan aratmıştı. Gitmesini istememekte haklısınız ama annesinin isteğiyle mi sizinle evli kaldığını düşünüyorsunuz?
Aaa bu üye ,o üye mi ??? böyle durumlar varsa kavga çıkarır yine de yollamazdım, yada temelli yollardım .

Merhabalar herkese
Onuda kabul etmedi

Konu tam olarak nedir?
Dün de yazmistim bu konuya ama bir sey daha ekleyecegim.
Esime güvenim tam. Eger ücretsiz yunanistan gezisi gibi bir sansi varsa asla baltalamam gezsin gelsin. Benim de tatile ihtiyacim varsa bendeki parayla yine gideriz tatile zaten.
Bu firsati degerlendirmesini isterdim. Esim de aynisini dusunurdu. Defalarca da ucuz bilet buldugumda esim izin ayarlayamadigi icin tek gitmisimdir.

Konu güvensizlik konusuysa bambaska tabi...

Ben gitmedim ama o utanmadan gitmiş, kavga kıyamet derken bi süre ayrı kaldık sonra pişman oldu ve barışmaya çalıştı durum bu..
Onu bilemiyorum işte benim ki sadece bir tahmin
Aaa bu üye ,o üye mi ??? böyle durumlar varsa kavga çıkarır yine de yollamazdım, yada temelli yollardım .
Yok zaten kavgaya gerek kalmadan kendi dedi istemezsen gitmem diye ama 40 yaşındaki adam çocuk gibi küstü komik yani yaptığı
Konu tam olarak nedir?
Dün de yazmistim bu konuya ama bir sey daha ekleyecegim.
Esime güvenim tam. Eger ücretsiz yunanistan gezisi gibi bir sansi varsa asla baltalamam gezsin gelsin. Benim de tatile ihtiyacim varsa bendeki parayla yine gideriz tatile zaten.
Bu firsati degerlendirmesini isterdim. Esim de aynisini dusunurdu. Defalarca da ucuz bilet buldugumda esim izin ayarlayamadigi icin tek gitmisimdir.

Konu güvensizlik konusuysa bambaska tabi...
Evet güvemimi sarstı eskisi gibi güvenim tam değil
Bu bir kenara dursun, ben eşlerin böyle tatillere gezilere vs beraber gitmelerinden yanayım ben böyle düşünüyorum yani.
Ayrıca eşim daha önce yurt içindedd yurt dışındada biryerlere gitti onu kısıtlasam gidemezdi zaten
Beni sinir eden şey beni özellikle yanında istemeyip arkadaşlarıyla gitme isteği

Merhabalar herkese
Onuda kabul etmedi
Kafanızı bulandırmak istemem ama eşiniz kaçamak yapıyor bu gayet açık evli bir adamın erkek arkadaşı bile olsa Yunanistan da ne işi var bazen erkekler ortak çapkınlık turlarına Yunanistan Gürcistan Kıbrıs gibi yerlere gidiyorlar çok şahit oldum ayrıca neden onu geçenler de ayrı dinlenebileceği bir yere gönderdiniz sizi neden almadı anlaşılan heyecan yaşamak istiyor takibe alın telefon vs açığını yakalamaya çalışın

Kafanızı bulandırmak istemem ama eşiniz kaçamak yapıyor bu gayet açık evli bir adamın erkek arkadaşı bile olsa Yunanistan da ne işi var bazen erkekler ortak çapkınlık turlarına Yunanistan Gürcistan Kıbrıs gibi yerlere gidiyorlar çok şahit oldum ayrıca neden onu geçenler de ayrı dinlenebileceği bir yere gönderdiniz sizi neden almadı anlaşılan heyecan yaşamak istiyor takibe alın telefon vs açığını yakalamaya çalışın
Gerçekten mi of:( bilmiyorum ya elimde kanıt olsa 1 dk durmam.şahit olduğunuz insanların başka ne gibi davranışları vardı
Geçenlerde 3 arkadaş gittiler çok ihtiyacım var arkadsşlarda ısrar ediyolar dedi gitti yine o zamsn da haftaya da beraber giderz dedi ve haftayada aynı yere beraber gittik off kafam çok karışık

Gerçekten mi of:KK43: bilmiyorum ya elimde kanıt olsa 1 dk durmam.şahit olduğunuz insanların başka ne gibi davranışları vardı
Geçenlerde 3 arkadaş gittiler çok ihtiyacım var arkadsşlarda ısrar ediyolar dedi gitti yine o zamsn da haftaya da beraber giderz dedi ve haftayada aynı yere beraber gittik off kafam çok karışık
Şahit olduğum en yakın arkadaşımın kocasıydı topluca karılarına kafa dinlicez yok iş gezisi adı altında yalanlar uydurup erkekler foto çekip gönderip ispatlamak için bir sürü senaryolar kurmuşlar ama arkadaşım olayın üstüne düşüp ispatladı ,bu konular çok olağan şeyler etrafımda şahit oldum kocama güveniyorum diye bence saflık yapmayın klasik maceraperest erkeklerin yaptığı kaçamaklar kurnaz olun biraz

Gerçekten mi of:KK43: bilmiyorum ya elimde kanıt olsa 1 dk durmam.şahit olduğunuz insanların başka ne gibi davranışları vardı
Kanıtı edinmek çok kolay gittiği yeri öğrenmek gerekirse oraya gitmek veya rezervasyon kaç kişilik kimler adına yapılmış bir çok yöntem var ben de evliyim ve erkeklerin iğrenç yüzlerini çok iyi biliyorum asla müsade etmezdim siz izin vermişsiniz bu adam alışmış arada bir sürekli sizden izin istiyor güya vermeyince surat asmış tavır yapmış çünkü planları suya düştü ama bunu ona dillendirmeden kurnazca hareket edin uyuyan yılanı uyandırmadan takip edin salak yapın ona karşı şüphelendiğinizi asla belli etmeyin telefonlarını takip edin siliyordur ama bir yerde açığını bulursunuz illaki

Üzgünüm ama seven koca eşiyle değerlendirirdi her fırsatı.. yerinde olsam gitmek istediği her yere gitmesine izin verirdim bende aynı davranırdım. Sallama fazla sende habersiz çık gez oyalan merak etsin. Madem maddi durumunda var ne bekliyorsun onun keyfini?

Bedava diye gitmek istemiş adam ne var ki bunda tek kişilik yer ve arkadaşı yanında. Sizinle de başka yere gider büyütmeyin bence

Hattı vodafone ise online işlemlerden arama kayıtlarına bakın bende kıllandım hiç göndermezdim

Ayrıca arkadaşının ismini bilmiyorum ne demek hele söylemesin kıyameti koparırım ben çoğu arkadaşını tanıdığım halde akşam 1 saat gitmek istese kavga edip surat asıyorum çünkü sevmiyorum arkadaşlarını

Şahit olduğum en yakın arkadaşımın kocasıydı topluca karılarına kafa dinlicez yok iş gezisi adı altında yalanlar uydurup erkekler foto çekip gönderip ispatlamak için bir sürü senaryolar kurmuşlar ama arkadaşım olayın üstüne düşüp ispatladı ,bu konular çok olağan şeyler etrafımda şahit oldum kocama güveniyorum diye bence saflık yapmayın klasik maceraperest erkeklerin yaptığı kaçamaklar kurnaz olun biraz
Zaten güvenim tam değil ki bende bundan sonra daha iyi gözlemlemeliyim. İşi gücü arkadaşlarıyla biyerlere gitmek son yıllarda hiç hatırlamıyorum beraber biyere gidelim dediğini yani uzak değil en basiti dışarı çıkıp bi kahve içelim bi yürüyelim demez ancdk benim zorumla mesela arkadaşları bizi beraber görseler dışarda şsşırırlar çünkü beraber bişey yapmıyoruz ki

Back
X