- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Tek başına olmaz ki yani sevmiyorum öyle gidebileceğimde kimse yokHaklısın bence. Ben de çok bozulurdum. Madem siz de yalnız çıkın tatile.
Yani tek başına takılacaksan niye evlendin demek geldi dilimin ucuna da söylemedimİstemezsen gitmem diyor, siz birlikte gidebiliriz diyorsunuz ve kabul etmiyor, üstelik daha öncede kendisi tek başına tatile gitmiş? Halbuki sizin de tatile ihtiyacınız varken.. Ev arkadaşı gibi mi takılmak istiyor sizinle? Bir sorun beyfendiye
Söyleyin..sorun... Söz konusu evliliğiniz, ama herşeyden önce sizin hayatınız! Üstüne bir de soğuk davranıp küsmüş beyefendiYani tek başına takılacaksan niye evlendin demek geldi dilimin ucuna da söylemedim
Herhalde başka biriyle gidecek o yüzden sizi istemiyorMerhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi gidersem para hatcamadan gezmiş olucam hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Evet istemiyor demek ki çünkü hiç öyle bir çabası olmadıEsim de ben de öyle denk geldigi icin defalarca ayri ayri seyahat ettik.
Ama birlikte olmasi icin cabaladik, olmuyorsa tek gittik.
Bu adam sizi pek istemiyor.
Söyliycem böyle devam ederseSöyleyin..sorun... Söz konusu evliliğiniz, ama herşeyden önce sizin hayatınız! Üstüne bir de soğuk davranıp küsmüş beyefendi
Ya kusura bakmayn ben yanlış ifade etmişim iki kişilk yerin birikendi için biri arkadaşı için mi yani aslında tek kişilik boşluk varmışTurda 2 kişilik yer var,birlikte gitme imkanınız da var ve eşin ayrı gitmek istiyor.
Bence o tura sen kendin git,bak bakalım tek kişilik tatil nasılmış.
Evet bende saf gibi sorunlarımızı hallettik sanıyorum ama öyle değilEvli ama bekar hayatı yaşıyor sizi çok sevmiyor yada önemsemiyor.Bence ciddi bir problem ilerde daha da kötüye gidebilir bu durumlar.
şimdi konuşun hepsini sorun neden böyle yaptığını
Arkadaşlarımın bekar olanları müsait değilevli olanlarda zaten eşleryle her sene gidiyolar antalyaya vsSizde arkadaşlarınızla tatile çıkın hem sizede iyi gelir hemde eşiniz empati yapmış olur
Bunu da teklif ettimTurda ki bedavayi o kullansın. Diğer yerinde ücretini kendi adınıza ödeyin.
Beraber gidelim diyince neden ret ettim en can sıkıcısı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?