Tek başına gezme isteği

Haksız değilsin
Senle ne zaman tatile çıkmayı düşünüyormuş?
Bekar mı bu adam tek gidiyor hep?

Âlem yapacak herhalde

Bu olay özelinde birlikte gidememesi bana normal geldi. Çünkü ona teklif eden arkadaşı, ortada ödenen bir para olmasa da arkadaşı kendisine eşlik etmesi için eşinizi tatile götürmeyi teklif ediyor. Şimdi o çocuğa biz parası neyse verip eşimle gidelim sen gitme demek olmaz. Hem belki o çocuk da sırf boş yer olduğu için gidebiliyor. Siz turu satın alınca o arkadaş gidemeyecek.

Ama durumun geneline bakınca ard arda 2 kere tatil yapıp size teklif dahi etmemesi ya da sonrası için birlikte şuraya gideriz diye plan yapmaması sıkıntı. Sizinle zaman tatil yapmayı düşünüyormuş cidden?

Biz hiç tatile çıkmadık haftadonu biryerlere gittik gezme amaçlı ilk evlendiğimiz zamanlar

Her gün olanları arkası yarın gibi açıyorsunuz
Hep kavga hep konu maddiyat
Farkında değil gibisinizde bilginize

merhaba,
Cok uzgunum ama esınız sızı umursamıyor, birlikte zaman geçirmek istemiyor. Eşiniz hem evli hem de bekar hayatına devam ediyor. Boşanmayı düşünmek için illa aldatılmanıza gerek yok siz mutsuzsunuz ve bu oldukça yeterli bir gerekçe. ben olsam eşimi karşıma alıp hareketlerinin kafamda soru işaretleri yarattıgını ve evliliğimizi sorguladıgımı söylerdim bu sekilde devam etmek istemediğimi çeki düzen vermezse yollarımızı ayıracagımı söylerdim. siz baya iyi niyelisiniz sanırım kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama böyle bir evliliğin benim için südürülebilir bir yanı yok. eşiniz sizi tanıyor ve çok güzel bahaneler uyduruyor sizin kabul edeceğiniz . ayrıca yaptıgı psikolojik şiddet bence kendi yaşam tarzını size empoze edemez kafa dinlemeye ihtiyacım var bunda ne var deyip evlilik boyunca yalnız takılamaz. ek olarak ben aldatıldıgınızı düşünüyorum.

Bir çok erkek böyle, sağlam bir dayak gerekli. Lütfen üzmeyin kendinizi bırakın gitsin ama bir şartla siz de kendiniz tatile çıkın. Güzel hoş bir tatil yapın. Bakalım ona ne diyecek.

4 yıllık evliyiz tabi önceside var, evet bende artık evde yanlız oturmaktan ve mutsuz olmaktan çok yoruldum çok hem başkalarının evliliğine özenerek geçirdim don iki yılı
Benimde aklıma gelmedi değil keske elimde bir kanıtım olabilseydi kendini halı haklı görüyoya herkes bilsin ne... olduğunu

Sizin durumunuzu bilmem hakli da olabilirsiniz tabiki
Ama bazi insanlar esleri ya da sevgilileriyle her dakika yanyana olmaktan bunalirlar
Sevgili ve arkadasla yapilan tatiller ayni degil ayni keyfi vermez
Esiniz de bu tur bir yapiya sahip olabilir
Arada serbest birakmak hem iliski icin hem de karsi taraf icin iyidir
Tabi aliskanlik haline getirip sizinle hic vakit gecirmezse o normal degil

bir de unutmusum sormayı esınız neden arkadaslarıyla sızı tanıstırmıyor? siz mesela esınıze bır hafta Italya'ya kafa dinlemeye gidiyorum yalnız deseniz tepkisi ne olur? eger boşanmak için illa kanıt bekleyecekseniz siz de hayatınızın tadını çıkarın derim. ondan gelecek birlikte zaman geçirme teklifini beklemeniz zaman kaybından başka bir şey değil zira.

İyide eşim bunu sürekli yapıyodu biz hiç birzaman yanyana dipdibe olmadık ki zaten sevgililik döneminde öyleydik
Evlendiğimizdrn beri çoğu zaman yanlızdım ben

Arkadaşlarını tanıyorum aslında ama geniş bi çevresi var mesela yunanistana gitmek istediği arkadaşını ben neden tanımıyorum dediğimde birsürü arkadaşım var benim onlarla denk gelmediğin için tanışmadın dedi
Kanıt beklemiycem ama olsaydı iyi olurdu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…