tek başına taile gitmek

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
103
35
merhaba arkadaşlar biliyorum çok konu açıyorum biliyorum ,ama bu defa konum benimle ilgili değil evli bir arkadaşım var eşi ile çok sorunlar yaşıyor çocugu yok, sürekli kavga gürültü kızın tek konuştuğu kişi benim bende bir yere kadar yardımcı olabiliyorum. şimdi sizden istediğim şu ankarada yaşıyor arkadaşım, ankaraya yakın kafa dinlemelik küçük sessiz sakin hani böyle tamamen enerji toplayacağı tail yerleri önerirmisiniz, deniz değil ormanın için de küçük bungolaw evler olan tatil köyleri önerirmisiniz.1-2 gün uzaklaşıp sessiz sedasız kafa dinelmek istiyor.
not!! eşine haber vermeden gidecek
cevapalrınız için teşekkür ederim şimdiden

size tatil yeri öneremem ama adamın kalbine inecek korkudan eşim nerede diye.

aynen oda onu istiyor zaten ben de destekliyorum bu fikrini bilmiyorum hata mı ediyorum herşeyd aha kötü olur mu diye düşünüyoruz şimdi

Hehheee fena mı işte aklı başına gelir artık ne ettiyse.

bende böyle düşündüğünüzü anlayarak yazdım.kaybetme korkusu da yaşasın.ciddi olduğunu iyice öğrensin istiyor.umarım gerçekten aklı başına gelir.

bolu abant sapanca yedigöller. ama ankaraya da çok yakın olduğunu söyleyemiyeceğim.

araştırıyoruz ancak bulamıyoruz gidip tavsiye ettiğiniz yerler var mı

Gideli uzun zaman oldu. Ergenlik dönemlerimde ailemle giderdik. İsim cisim hatırlamıyorum ama netten bakarsanız bir sürü bungalov tesisleri var.

Benim esim benim haberim olmadan 2 gun ortadan kaybolsa bosarim direk. !!
Aralarinda sorun varsa konusarak halletsinler ve sakin gizli is cevirmesin. , tatile gidecegim desin gitsin. Dunyanin binbir turlu hali var.. Sonra hic istemeyecegi durumlar olursa ne yapacak?!

benim esim benim bilgim olmadan gizli kapakli kavgali dahil olsak tatil yapacak haberim olmayacak off fena..oyle sey olmaz yolda basina bisey gelir ne olur ne olmaz haber versin

Benim esim benim haberim olmadan 2 gun ortadan kaybolsa bosarim direk. !!
Aralarinda sorun varsa konusarak halletsinler ve sakin gizli is cevirmesin. , tatile gidecegim desin gitsin. Dunyanin binbir turlu hali var.. Sonra hic istemeyecegi durumlar olursa ne yapacak?!
ama sadece kafa dinlemek için zaten arayıp sorarsa arkadaşımda söyler yerini adam da kafasına dank eder oda yanına gider belki güzel bir iki gün geçiriler hemde adam kaybetme korkusunu yaşar

ama sadece kafa dinlemek için zaten arayıp sorarsa arkadaşımda söyler yerini adam da kafasına dank eder oda yanına gider belki güzel bir iki gün geçiriler hemde adam kaybetme korkusunu yaşar

Neden böyle seylere ihtiyac duyuyorsunuz? Hani kafa dinlemek icin gidiyordu? O zaman adamin orda ne isi var? Bence arkadasiniz kocasi merak etsin diye gidiyor ve inanin hic de merak etmeyecek, arkadasiniz daha da dert sahibi olacak cunku burda biri vardi ayni mantikla annesine gitmisti ama adam hic arayip da sormamis kac gun olmus.. Bazi seylerin çözümü yoksa bence bu tarz islere de gerek yok..

Neden böyle seylere ihtiyac duyuyorsunuz? Hani kafa dinlemek icin gidiyordu? O zaman adamin orda ne isi var? Bence arkadasiniz kocasi merak etsin diye gidiyor ve inanin hic de merak etmeyecek, arkadasiniz daha da dert sahibi olacak cunku burda biri vardi ayni mantikla annesine gitmisti ama adam hic arayip da sormamis kac gun olmus.. Bazi seylerin çözümü yoksa bence bu tarz islere de gerek yok..
çünkü kadın ilgi bekliyor, değerli olduğunu bilmek isityor

Back
X