Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler ben liste yapıyorum akşam hepsine tek tek bakcazKapadokya, Ürgüp, Avanos ♡
evet aynı zamanda da güvenli olması gerekli eşimden izin alırsam bende gitmek istiyorum daha iyi olur diye düşünüyorum gerekirse onu yalnız bırakırım sadece güvenliğini kontrol ederimBolu'da golcukte gazelle falan var ama orasi pahali gelirse daha asagida boyle bungalovlarin falan oldugu bir yer daha var ama adini unuttum. Kizilcahamam'da yerler var ama bilemiyorum ne kadar duzgun yerler
O halde Bolu'da ikinci dedigim otel daha uygun olabilir. Panorama gibi birseydi adi sanirim ama emin degilim. Oraya gidip begenen cok insan biliyorum..evet aynı zamanda da güvenli olması gerekli eşimden izin alırsam bende gitmek istiyorum daha iyi olur diye düşünüyorum gerekirse onu yalnız bırakırım sadece güvenliğini kontrol ederim
orraya da baklaım o haldeO halde Bolu'da ikinci dedigim otel daha uygun olabilir. Panorama gibi birseydi adi sanirim ama emin degilim. Oraya gidip begenen cok insan biliyorum..
hangi otelKizilcahamam
bende böyle düşündüğünüzü anlayarak yazdım.kaybetme korkusu da yaşasın.ciddi olduğunu iyice öğrensin istiyor.umarım gerçekten aklı başına gelir.
Bungalow ev olarak abantta kartal yuvası otel var fiyatı da uygun.araştırıyoruz ancak bulamıyoruz gidip tavsiye ettiğiniz yerler var mı
Buralara arabasız gidilmez amaBungalow ev olarak abantta kartal yuvası otel var fiyatı da uygun.
Biraz daha pahalı olarak büyük abant oteli var on numara yer.
Sapanca maşukiye taraflarında motali life otel var orası da çok güzel.
istediği kadar araları kötü olsun, bu şekilde haber vermeden gitmek karşı tarafın içine kaybetme korkusunu değil güvensizlik duygusunu salar. aynı şeyi adam yaptı diye düşünelim, kadın sonradan öğreniyor ve aklına kimbilir neler gelir, biriyle mi görüştü biriyle mi oldu vs. bence çok yanlış bir taktik. ama diyebilir ki kafamı toplamak ve düşünmek istiyorum, bunun için yalnız başıma kısa süreli bir tatile gidicem. benim naçizane fikrim bu.
evet çok haklısınız ama gerçekten bitkin durumda eşinin gitmesine anlayışla karşılayacağını sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olcakistediği kadar araları kötü olsun, bu şekilde haber vermeden gitmek karşı tarafın içine kaybetme korkusunu değil güvensizlik duygusunu salar. aynı şeyi adam yaptı diye düşünelim, kadın sonradan öğreniyor ve aklına kimbilir neler gelir, biriyle mi görüştü biriyle mi oldu vs. bence çok yanlış bir taktik. ama diyebilir ki kafamı toplamak ve düşünmek istiyorum, bunun için yalnız başıma kısa süreli bir tatile gidicem. benim naçizane fikrim bu.
bende aynı fikirdeyim.yalnız demek ki öfkenin,kırgınlığın şiddeti o kadar fazla ki böyle yapılıyor.suçuna göre ceza.
evet çok haklısınız ama gerçekten bitkin durumda eşinin gitmesine anlayışla karşılayacağını sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olcak
ama işte boyle bir davranış işlerin daha da kötüleşmesine neden olur.
bir de size tavsiyem yakın arkadaşınız da olsa böyle bir şeyin içinde fazla bulunmayın. yarın bir gün onlar diyelim iyi oldu, sizib fikir verdiğiniz gibi bir anlam çıkar eşiyle aranız kötü olur günah keçisi olursunuz. bu tarz evlilik sorunlarında olaya pek dahil olmamak en iyisi.
Ankara Bolu Afyon Konya Bursa Safranbolu Kutahya buralara yakın sayılır. Buralardan bakabilirsiniz. Sanırım zonguldaga ve bartina da cok uzak değil.
hayır etmem olabildiğince kalabalıkolsun kimin ne olduğu belli değil allah korusunmerhaba arkadaşlar biliyorum çok konu açıyorum biliyorum ,ama bu defa konum benimle ilgili değil evli bir arkadaşım var eşi ile çok sorunlar yaşıyor çocugu yok, sürekli kavga gürültü kızın tek konuştuğu kişi benim bende bir yere kadar yardımcı olabiliyorum. şimdi sizden istediğim şu ankarada yaşıyor arkadaşım, ankaraya yakın kafa dinlemelik küçük sessiz sakin hani böyle tamamen enerji toplayacağı tail yerleri önerirmisiniz, deniz değil ormanın için de küçük bungolaw evler olan tatil köyleri önerirmisiniz.1-2 gün uzaklaşıp sessiz sedasız kafa dinelmek istiyor.
not!! eşine haber vermeden gidecek
cevapalrınız için teşekkür ederim şimdiden