- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Hep var diye yazılmış raporlara ama şimdi görünmüyor o zamanlar mı dikkat edilmedi bilemiyorum. Varsa da çok küçük gelişmemiş diyorlar başka yere daha gidicem baktırmaya ama kendimi de her şeye hazırlıyorum işte..Anlamadım, 21-24 hafta arası detaylı ultrasona girmezdiniz mi? Bu zamana kadar doktorunuz nasıl görmemiş bunu?
Bir yandan öyle Ümit ediyorum bir yandan da kendimi her şeye hazırlıyorum şimdiden araştırıyorum işte.Karında ki pozisyonu nedeniyle görememiş olabilirler mi? Benim ilk kizimin ileri ultrasonda parmaklarını göremediler.Buna yönelik rapor yazdılar .Dahasi hamileligim boyunca normal ultrasonlarda da gorulmedi parmaklari... Ama parmaklari vardi çok şükür...
İnşllh diğeri çok sağlıklıdır da ömür boyu kendi kendine yeter.Tek böbrekle yaşayan bir sürü insan var endişe etmenize gerek yok.. Şöyle ki eğer çok tehlikeli olsa nakille paylaşmayız..
Sadece sağlıklı bir yaşama alıştırmanızı tavsiye ederim.. Yedikleri içtikleri her şeye dikkat etmenizi..
Çok geçmiş olsun..
İnşllh Allah razı olsun.Bence biraz bekleyip tekrar incelemek lazim. Arkadaşıma oğlu kalbinde delikle doğacak ve ameliyat olması lazım dediler bebek sapasağlam dogdu. Belki bebek farklı yattığı için görememişlerdir.
Şayet gerçekten bir böbreği varsa ona göre doğum için bir hastane secersiniz. Insallah sag selim kucaginiza gelir
İnşllh Allah razı olsun.
Anne olmanın zorluğu doğurmadan başlıyor kendi kendimi yiyorum kaç gündür(Çok yanılma payı oluyo bu testlerde. Allaha tevekkül edin. Benimde oğlumda başı su topluyo demişti doktor sapasağlam bin şükür. Siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Amin Allah razı olsunçok çok geçmiş olsun
bende çok duydum tek böbrekle yaşayan insanlar
ve böbrek nakli de yapılıyor biliyorsunuz
tek böbrekle yaşanıyor ki yapılıyor
kendinizi üzmemeye çalışın
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağolun inşllh dediğiniz gibi çok sıkıntılı olmaz hayatı bende internetten okudum 60 yaşında olup tek böbreği olduğunu yeni öğrenenler oluyormuş önceden bilmek iyi mi kötü mü bilmiyorum. .Eşim çocuk doktoru.. Ona az önce bir sordum. Tek böbrekle doğan çocuklar varmış. Onlar ama tek böbrek ile de Normal sağlıklı bir yaşam sürdürebiliyormus. Tek böbreği olan çocuklarda tabi ki idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıklar olsa daha sık takip ediyorlarmis.dedigine göre bir cok insanda tek böbrek var, onlarda sadece tesadüfen kontrol ediliyorken sonradan ortaya çıkıyormuş. Yani içinizi ferah tutun. Tek böbrek ile doğsa bile illaha hasta veya engelli doğacak diye birsey yok.
Karında ki pozisyonu nedeniyle görememiş olabilirler mi? Benim ilk kizimin ileri ultrasonda parmaklarını göremediler.Buna yönelik rapor yazdılar .Dahasi hamileligim boyunca normal ultrasonlarda da gorulmedi parmaklari... Ama parmaklari vardi çok şükür...
Sağolun dua edin(Böbreğinin tek olduğunu 40-50 yaşlarında tesadüfen öğrenmiş insanları duymuştum.
Böbrek nakli yapanlarda var zaten . Böbrek çift olmak zorunda değil sanırım da yedek olarak yaratan iki tane yapmış gibi.
Vardır bunda da bir hayır. Üzmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?