merhaba arkadaşlar ;daha önce açtığım konudan takip edenler bilirler; eşimin yakın arkadaşımla ilişkisi olduğunu anlatmıştım ve çaresizliklerimi..ve geçtiğimiz cuma günü evliliğimize son noktayı mahkemede koyduk ve boşandık.
mahkemeden çıktım ve kendimi inanılmaz yalnız ,terkedilmiş ve çaresiz hissettim.
öyle bir yağmur vardıki iliklerime kadar ıslanmayı önemsemeden yürüdüm yürüdüm yürüdüm..eve gitmek istemedim onunla yaşadığım anılarla dolu o eve gelinlikle girdiğim o eve dönmek çok zor geldi..
eve gidince önce fotoğrafları sonra eşyalarını topladım arkadaşı geldi pazar günü aldı eşyalarını gitti..onda kalıyormuş ..ev eşyaları içinde haftaya büyük araç yollayıp aldıracakmış e doğal olarak bende bu evde kalmayacağım ..bursaya döneceğim ,eniştem ordaki kiracıyı çıkarma işlerini ve benim burdaki eşyalarımı alma işini halledecek..
bu dünyada kızımla bir başımıza kaldık,yapayalnız,hiçbir güvencemiz dayanağımız kalmadı,küçücük bir çocuk ve işi gücü olmayan bir kadın ne yapar bu dünyada ,offff bilmiyorum ,çaresizim çok çaresiz..