Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çaresiz değil güçlü bir kadınsn sen bence..
çalışıp ayakları üzerinde duran, maddi problemi olmayan ama boşanmayan nice kadınlar okuyoruz hergün burada.
ama sen kendini ezdirmeyip herşeye rağmen boşanma cesaretini gösterebildin.
alacağın nafaka hiç yoktan iyidir gene de; tazminat da alacaksın.
belki küçük bir yer açarsın kendine; neyse bunlar hallolacak şeyler..

ama biraz zaman geçince eminim ki hayatın düzene gireek ve senin için herşey daha da iyi olacak..

canım seni bende çok merak etmiştim konunu baştan beri takip ettim ve en iyi kararı vermişsin şu an böyle hissetmen çok normal ama hayat senin ve kızın için daha güzel olucaktır unutma rabbim mutlaka yerdım edicektir sana bundan sonraki hayatında kızınla sana mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sen o adami affetmemekle kendini ispatladin
Gücsüz biri degilsin..
Yavrumla tek basima issiz bir annesiyle ne yapacak falan diye dusunme..
Dedim ya sen guclusun hem aldigin para sana biraz yeter
Ve is aramaya baslarsin hayattinda mutluklar dilerim..

yalnız çaresiz niye hissedesin ki kendini
ailen arkadaşların emınım senı sewen dostların wardır etrafında
en hayırlısı olmuş bak hayatın yenıden baslıcak
en bastada senı aldatan birinden kurtuldun
şimdi herşey çok daha güzel emin ol
unutma buqün hayatının qeri kalan kısmının ilk qünü keyfini yaşa..

bence kaybeden sen değilsin.Eşin olacak o adam bence o kadınla çok uzun süre bu ilişkiye devam edeceğine inanmıyorum.Ben bu şekilde kimsenin mutlu olduğunu görmedim çünkü unutma yuva yıkanın yuvası olmaz.

hakkında hayırlısı canım
en güzel şeyler seni bulsun bundan
sonra inş.

Konunu takip edip, yanlış düşündüğüne inananlardandım. Malesefki sen haklı çıktın ama onurlu bir kadın gibi davrandın. Helal olsun sana. Allah yardımcın olacaktır. Sende ayaklarının üstünde duracak yavruna bakacak ve büyüteceksin. Hiç korkma ve yılma.

Allah yar ve yardımcın olsun.. Onurlu davranışından dolayı gurur duy kendinle.

Kesinlikle çok GÜÇLÜ bir kadınsın.Herkes yapamaz bunu.Tamam başlarda zorlanacaksın,ama her şey zamanla düzene girecektir,buna emin ol canım.Allah her şeyin güzelini versin sana ve yavruna,her işin rast gitsin.

umarım ayakta durursunuz..
yeni hayatınızda bütün mutluluklara erişirsiniz..
sevgiler.

çok çok üzüldüm çaresizliğine canım.hem de masum yavruna.eminim Rabb'im sizi yalnız bırakmıcaktır ve hep yardımcı olacaktır hem sana hem evladına.yanında olup seni teselli edebilmeyi ve elimden gelse de yardım edebilmeyi o kadar çok isterdim ki,tarif edemem.Allah o adamın da kadının da cezasını tez versin ki,sen de görüp biraz ferahlayasın.Allah yar ve yardımcın olsun.senağlamasenağlama

canım allah yardımcın olsun çok zor.mahkemede hakim karşısına çıkıp o adliyeden kuyruğu kısılmış kedi gibi çıkmayı ne umutlarla başlanan ilişkinin lanet bişeye dönüp can yakışını çok ii bilirim.ama sen çok onurlu davranmışın.çoğu aciz kadının cesaret edemediği şeye sen cesaret etmişin.öyle kadınlarımız var ki neler yaşıyor sırf sudan çıkmış balığa dönmemek için kendine güveni ya da dayanağı olmadığı için yıllarca ömrünü çürüten kadınlarımız var.zaman her şeyin ilacı.şuan içini acıtan şey için ilerde iiki yapmışım diyeceksin.ben şuan öyle diyorum.ama inan bu sana yaşattıkları ne eşnin yanına ne de söylemeye dilim varmıyor arkadaş dediğin o yılanın yanına kalmayacaktır.yuva yıkanın yuvası olmaz.Yüce Allah koymaz.emin ol.

Canım bende konunu çok iyi hatırlıyorum.Ama hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki.
Kendini bu kadar kötü hissetmen bence gayet normal.Acıların, yaraların daha çok taze.Hele ki o evde yaşarken bunları unutman daha da zor.
Bak Allah sana dünyanın en güzel şeyini, kızını vermiş.Bundan sonra o evden taşınıp gittikten sonra, emin ol herşey senin için daha kolay olacak.Oradan ne kadar uzak olursan o kadar çabuk alışırsın bence bu duruma.
Ne olur güçlü olmaya çalış, yavrunun sana ihtiyacı var, zaten babası baba değilmiş ki , bu hallere düşürmüş hepinizi, o yüzden sen kızının yanında güçlü ol ki, o da sağlıklı ve güçlü büyüsün.
Dayanmak çok zordur, tahmin edebiliyorum, ama ailenin yanına gidince herşey yavaş yavaş yoluna girecek.
Sakın korkma, Allah hep yanınızda olsun, seni ve kızını korusun...

Bende hatirladim bu konuyu cokda merak etmistim sonucunun ne oldugunu ve daha oncede oldugu gibi pek fazla aciklama yapmadan konuyu acip kapatip gitmis idi kendisi.. Neyse insallah hayatin bi duzene girer ..

ınan cok uzuldum senı we cektıgın acıları o kadar ıyı anlıyorum rabbım senı tez zamanda selamete kawustursun canım hakkında ne hayırlı ise o olsun elbet ılahı adalet tecellı edecektır guclu ol hayat acımasız oyunlar oynuyorsa sende ınadına yasa hayata karsı ınadına.........

dün gece okudum bu topiği canım..eşimlede paylaştım..gerçekten çok üzüldüm ve etkilendim..nedense senin konun diğer boşanma konularına göre daha çok etkiledi beni.. güçlü bi kadınsın gerçekten..ilk aylar bocalarsın,alışmakta zorluk çekersin,şaşırırsın ama zamanla rayına oturur herşey eminim..çocukğuyla boşanan tek kadın sen değilsin..zor bi durum tabiki her anlamda ama hayatta başımıza neler gelir bilemiyoruz işte ama insan öyle varlık ki her duruma ayak duruyo mecbur kalınca..her koşulda yaşamaya devam edebiliyoruz..Allah sana sabır ve güç versin..çocuğun içinde çok üzgünüm..ama oda alışıcak..ben 2 yaşındaydım annemler boşandığında..annemle babamı yan yana hayatımda hiç görmedim..ne sorunlar sıkıntılar yaşadım..ama bak şimdi ben anneyim ve dimdik ayaktayım..sende öyle olucaksın çocuğunla birlikte inşallah..

Ne biçim yakın arkadaşmış o öyle !!!

allah güç ve metanet versin sana.. kızının önünde güçlü bi model oluşturmalısın, seninle gurur duymalı.. bunu aklından çıkarma ve hayatını kurmaya başla en güzeli..

keşke hemen pes etmeseydin çok zorluk yasıcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…