Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konunun üzerinden o kadar uzun zaman geçmişti ki,ben de konu sahibi gelip yazdı sandım,açtım hevesle,öyle değilmiş.zaten o zamandan sonra da yeni bir aktivitesi olmamış sitede.nerden de bulup çıkarılıyor anlamıyorum ki.

aallah yardimcin olsun canim yaa öyle üzüldümki tüylerim ürperdi yazini okurken allah büyüktür üstesinden geliceksin eminim güclü bir kadinsin belli bitirmissin herseyi bir kalemde insallah bundan sonraki hayatin cok cok cok güzel olur canim cani yürekten diliyorum bunu

işi gücü olmayan bir kadın ama gururnu ayaklar altına aldırmayan bir kadınsınız
ayrıcaa affetmeyip kendi onurunuzu koruyan bir kadınsınız
tebrik ediyorum sizi
Rabbim yardımcınız olsun umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur
kızınızla birlikte huzurlu bir yaşam sürersiniz :Saruboceq:

Allah sana,yawruna güç sabır ve mutlu bir hayat versin bundan sonra...öbürlerinide Allah bildiği gibi yapsın!

neredeyse bir yıl geçmiş bu konunun üzerinden suan ne yapıyorsun merk ettim..hayat nasıl yanii

Ben de merak ettim şimdi ne yapıyor acaba?
Topiğini merakla takip etmiştik hatırladım ..Eşinin arkadaşı ile ilişkisi vardı..

Hayırlısı olsun tekrar.

canım kızın icin güclü ol.. dişini tırnagına tak iş ara ..Allah yardımcın olsun.. o adamı da Allah bildigi gibi yapsın.

arkadaşım inşallah bundan sonrasında seni hakeden insanlarla olursun

Zor bir durum...
Allah yardımcın olsun canım...

merhaba arkadaşlar ,arkadaşım konumun güncel olduğunu ve beni merak edenler olduğunu söyleyince fırsatını bulup girdim ,çok sağolun hepiniz ,gerçekten insanın çevresinde sanal da olsa böyle insanların olması mutluluk verici..

gelelim durumuma ,bursadayım hala ,gidecek başka yerde yok ya :)) çalışıyodum bir ayakabı mağazsında ,patron işyerini başka biryere taşıyınca biraz devam ettim ama uzak diye bırakmak zorunda kaldım,ama patronum tanıdık tı ve benim işsiz kalmama gönlü razı olmadı ,bir arkadaşına haber saldı ,o da beni işe aldı sağolsun ,burası bir partinin şubesi ,eski bir milletvekili ama şu anda aktif bir dernekte kadın kolları başkanı ablamızın sekreterliğini yapıyorum ,bursanın oldukça tanınmış bir ismi ,çok ta sevilir ,onunla beraber birçok yere gidiyorum ,sağolsun anne gibi davranıyor bana ,hikayemi de biliyor ,sanırım bir yandan da acıyor bana ..
uzun zaman ev hanımı olupta çalışmak oldukça zor .
kızımada anneciğimin ahretliğim dediği benim ise çok sevdiğim neriman teyzemin kızı bakıyor ,23-24 yaşlarında nişanlı 2 yıla kadar evlenecek zaten o zamana kızımda kreşe filan başlar kolay olur benim için ..belki evlendikten sonrada bakar bilemiyorum

diğerlerine gelince ,elbet haber alıyorum ,eski koca bozuntusu hala aynı yerde çalışıyor ,ama kadınla ayrılar ,bu geçen zaman içinde iki kez geldi ,kızını görmeye diye güya ama bir ayaklarıma kapanmadığı kaldı ,utanmadan aile büyüklerini devreye sokuyo ,aman barışında ,her erkek yaparmışta bilmem ne ,bunu söyleyende yengeleri ,amcası filan yani..boşanmışız bitmiş ne peşinde hala anlamadım ..
resmen ağlıyo karşımda ,bunu evlilik bitmeden önce yapsaydın ya ,hoş yine affetmezdim ama o zaman kadınla beraberdi tabi ,boşanmak işine geldi ..
neyse çok uzattım durum böylr kızlar ,burda internet yok malesef ,şimdi bir kongreye geldik bende odada bekliyorum bitmesini ,burda çok şeker bir kızcağız var ,bilgisayarını verdi sağolsun bende maillerime filan bakarım dedim ,sizede uğramadan geçemedim ..
hepiniz sağolun varolun ..canlarım benimm.çok sevdim sizleri..
herşey gönlünüzce olsun .fırsat bulursam gelirim yine ..

allah yardimcin olsun. hersey insanlar icindir bu dunyada demekki seninde bunlari yasaman gerekiyormus.yasamissin ve bitmis geriye hic bakma artik .unutmaki gecmis gecmiste kalmistir onemli olan bugundur

sedef canım ilk sayfandakı boşanma yazını okurken çok üzüldüm ama bu sayfada okadar güzel şeyler yazmısınkı hayatınla ilgili çok sevindim.malesef her bayan senin kadar güçlü olamıyor canım.rabbim seni çocuğunla ömür boyu mutlu etsin.asla eşinlede barısma canım zaten kapanmıs bir sayfayı açmak seni çok üzer bidaha yapmıycanın garantisi yok.çok güzel çalışıyosun kendi ayağının üstünde duruyosun çok mutlu olursun inşallah

Yeni hayatınızda kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum kızınızla birlikte.
Herşey istediğiniz gibi olsun inşallah
...a.s.

Son düzenleme:
boşanana kadar kadın, boşandıktan sonra adam ağlar.
ohhh olmuş. sefan olsun sedefcim.
artık kızınla beraber güzel mutlu bir ömür diliyorum sana zemuszemus

Canım çok geçmiş olsun ama sakın aldanıp barışma çünkü eskiler hep gözünün önüne gelecektir emin ol allah senin ve kızının yardımcısı olsun.

ınan canım o kadar sevindimki bu umut dolu mesajına, sakın artık arkana bakma dilerim kızın ve sen çok mutlu olursunuz.

Merhaba Sedef'cim,
Tesadüf bu konudaki ilk mesajini okuduktan sonra, gecen yil actigin konuya bir göz attim olayi anlamak icin. Bastan sona kadar yaziklarini okudum, ve son mesajinda esinin onu tercih ettigini seni silip attigini ögrenince, icimden insAllah o adam o kadinla asla mutlu olamaz dedim. Ve ne mutlu ki, yeniden bu konunya döndügümde, alinti yaptigim bu mesajinda ayrildiklarini ve eski esinin barismak icin sana yalvardigini ögrendim.

Hayat, gördügüm en bilinmez senaryo gibi.. Bir yil icinde hayatinda neler degismis.
Isinin olduguna cok cok sevindim, kendi ayaklarinin üzerinde durabilmen, arkanda sevdiklerinin olmasi ne kadar güzel birsey biliyormusun.. Herkes bu destegi bulamiyor, ve ayrica her kadin onu aldatan esinden ayrilamiyor. Bazen yalnizlik korkusu, bazen ekonomi, bazende cocuk engel oluyor.. Ama her ne olursa olsun inan bana sen sansli kesimdensin..

Mesajlarini okurken sana hayran kaldigimida itiraf edeyim. Cok akli basinda, sakin ve mantikli haraket etmissin. Ayrica öyle müthis bir kadinsin ki sen, gururunu ezdirmemissin. Kalbini bir insana verdigin zaman, onu ondan almak cok zordur, ama sen yüregini alip, arkana bakmadan cekip gitmekle onurunu kurtarmissin. Seni tebrik ediyorum.
Biliyorum, bunlari yaparken ne acilar cekip icinde ne firtinalarin koptugunu, fakat sen bunlara gögüs gerecek kadar saglam karakterli ve güclü bir bayanmissin.

Benim bu aldatma olaylarinda haz aldigim bir nokta vardir, oda aldatan tarafin afedersin köpek gibi pisman olup af dileyerek yalvarmasidir biliyormusun.. Cünkü bu bir derstir. Bu yolda olan insanlarin gözünü acar, yaptiklari yanlisi görmelerini, düsünmelerini saglar.
Ayrica, aldatilan tarafa yasattigi acinin daha fazlasini kendisinin yasadigini bilmekte, senin tarafinda olan herkese mutluluk verir. Tipki suan bana bu mutlulugu verdigi gibi

Ara sira gelismeleri yazarsin umarim, gercekten esinin hallerini merak ediyorum.

InsAllah karsina cok cok cok dürüst ve cok efendi bir insan cikar ve onunla ömür boyu mutlu olursun.

Sevgiyle kal Sedefcim..​

maşallah gücünden dolayı takdir ediyorum seni.inşallah kızın ve sen sağlıklı mutlu paralı bir uzun ömür geçirirsiniz .

Konuyu baştan sona okudum, nasıl mutlu oldum anlatamam
Hele kocanın ayaklarına kapanması beni ayrı bi mutlu etti.. içimin yağları eridi desem yeridir..
Eden buluyo güzelim o daha çok pişman olcak, şimdi senin için dileğim Allah hayırlısını versin hakettiğini bul ve çok Mutlu ol inşallah a.s.

cnm gercekten cok üzüldüm bi yandanda bu kadar güclü durabilmene cok sevindim:)
eski konunu tüm okuyamadim ama senin yazdiklarini okudum, helal olsun.. her kadin yapamaz senin yaptiklarini,
umarim hersey isteidgin gibi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…