merhaba arkadaşlar ,arkadaşım konumun güncel olduğunu ve beni merak edenler olduğunu söyleyince fırsatını bulup girdim ,çok sağolun hepiniz ,gerçekten insanın çevresinde sanal da olsa böyle insanların olması mutluluk verici..
gelelim durumuma ,bursadayım hala ,gidecek başka yerde yok ya :)) çalışıyodum bir ayakabı mağazsında ,patron işyerini başka biryere taşıyınca biraz devam ettim ama uzak diye bırakmak zorunda kaldım,ama patronum tanıdık tı ve benim işsiz kalmama gönlü razı olmadı ,bir arkadaşına haber saldı ,o da beni işe aldı sağolsun ,burası bir partinin şubesi ,eski bir milletvekili ama şu anda aktif bir dernekte kadın kolları başkanı ablamızın sekreterliğini yapıyorum ,bursanın oldukça tanınmış bir ismi ,çok ta sevilir ,onunla beraber birçok yere gidiyorum ,sağolsun anne gibi davranıyor bana ,hikayemi de biliyor ,sanırım bir yandan da acıyor bana ..
uzun zaman ev hanımı olupta çalışmak oldukça zor .
kızımada anneciğimin ahretliğim dediği benim ise çok sevdiğim neriman teyzemin kızı bakıyor ,23-24 yaşlarında nişanlı 2 yıla kadar evlenecek zaten o zamana kızımda kreşe filan başlar kolay olur benim için ..belki evlendikten sonrada bakar bilemiyorum
diğerlerine gelince ,elbet haber alıyorum ,eski koca bozuntusu hala aynı yerde çalışıyor ,ama kadınla ayrılar ,bu geçen zaman içinde iki kez geldi ,kızını görmeye diye güya ama bir ayaklarıma kapanmadığı kaldı ,utanmadan aile büyüklerini devreye sokuyo ,aman barışında ,her erkek yaparmışta bilmem ne ,bunu söyleyende yengeleri ,amcası filan yani..boşanmışız bitmiş ne peşinde hala anlamadım ..
resmen ağlıyo karşımda ,bunu evlilik bitmeden önce yapsaydın ya ,hoş yine affetmezdim ama o zaman kadınla beraberdi tabi ,boşanmak işine geldi ..
neyse çok uzattım durum böylr kızlar ,burda internet yok malesef ,şimdi bir kongreye geldik bende odada bekliyorum bitmesini ,burda çok şeker bir kızcağız var ,bilgisayarını verdi sağolsun bende maillerime filan bakarım dedim ,sizede uğramadan geçemedim ..
hepiniz sağolun varolun ..canlarım benimm.çok sevdim sizleri..
herşey gönlünüzce olsun .fırsat bulursam gelirim yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?