çok sağolun arkadaşlar ,
her zaman fırsat bulamıyorum buraya girmeye ,ancak patron giderse geçebiliyorum bilgisayar başına ..
aldığım duyumlara göre kadın pişmanmış ,işyerinde duyulmuş bu olay ve onu çok dışlamışlar ,herkes üstüne gelmiş ,zaten o zaman çıkmıştı işten..şimdi evde oturuyomuş ..hata yaptım diyomuş ,ortak arkadaşlarımız var ve bana haber uçuruyolar ,aslında istemiyorum onlardan haber almak ama içim içimi de yemiyo değil ,ne yapıyolar ne durumdalar diye ,galiba kötü olduklarını duymak beni rahatlatacakmış gibi ,bir kalemde silmek istiyorum ama yapamıyorum ,yeni bir hayat diyorum ama gelen bir haber beni üzebiliyor yada mutlu edebiliyor ,karmaşa içindeyim ..
burası küçük yer ,çalıştığım işyeri 550 tl maaş veriyor 260 da nafaka var zaten kiram yok ,babadan kalma küçük bir evim vardı burda onda kalıyorum ,herşeyim var ..şu an para artıyor bile diyebilirim :) iki kişi ne yerki ..
ailenin yanına git diyenler olmuş ,ailem yok ,anne babamı kaybettim ,dayılarım ve amcam var ,ama onların bi desteği yok tabi herkes kendi yolunda ..bu mahhale beni tanıdığı için hakkımda kötü konuşabilecek kimse yok ,gelin çıktım ben bu evden ,çocukluğum geçti ..
yani işte böyle ,geçinip gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?