Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun cnm allah yeni yolunda başarılı etsin kimselere muhtaç kalmadan ayakta durmak nasip etsin.....

sana gıpta ediyorum sedef ...ve seni çok takdir ediyorum...evladını ve kadınlık gururunu ayaklar altına almadın!,tüm kişisel zorluklarına rağmen!! ....ama onların kirli ruhlarını resmen ezip ,parçaladın ayaklarının altında ...ne mutlu sana diyorum...yazdıklarını okuyunca dedim ki,işte bu örnek bir kadın ...güçlü ,azimli,ve her türlü zorluğu engeli aşıp ,yıkabilecek kadar bir kadın .... helal olsun sana arkadaşım....senin sırtın yere gelmez...iyiliğin -gücün ve elbette ki biricik evladın ve yüce rabbim hep yanında olsun...sevgilerimle ....:lepi:a.s.:hooray:

sedefcim konunu onceden beri takip ediyordum.boyle sonuclanmasina o kadar uzuldumki.burasi ne kadar sanal ortamda olsa,birbirimizin yuzunu gorup, sesimizi duymasak da, bazi arkadaslarin konulari beni gercekten cok etkiliyor. bunlardan biride sensin. son mesajini okudum, kac gundur o kadar uzgunum ki. sanki seni gercekte taniyormusum gibi, uzuntumu yuregimde hissediyorum inan. yasadiklarin bir kadinin yasayacagi en agir seylerdi. sen ne kadar gururlu ve guclu bir kadinsin ki, kucucuk bir yavrun olmasina ve hali hazirda bir isin olmamasina ragmen olanlari sineye cekmedin. seninle bir kadin olarak gurur duyuyorum. cok zor zamanlar yasiyorsun biliyorum. hem aldatilmanin verdigi aci, hem yuvanin yikilmasi , minicik bir yavruya babasinin neden yaninda olmadigini anlatamama ve gecim derdi.. aslinda en zoru manevi aci..insan manen guclu olursa hic bir sey zor gelmez zaten..canim sen bir kisiyi kaybettin.eski esin ise iki kisiyi..senin gibi sevgi dolu, yumusak basli bir esi ve bir henuz dunyadan bir haber kucucuk bir melek olan kizini..iste suraya yaziyorum. esin pisman olacak demiyorum ZATEN COKTAAAN PISMANDIR DA YUZU NE ZAMAN TUTARSA KAPINDA BENI AFFET DIYE YALVAR YAKAR OLACAK. o kadini esimi yapacak sanki. onlarinki bir heyecandi bitti gitti.gizliyken heyecandi.simdi rezillik..emin ol senden beter durumda o. hangi erkek boyle bir yuvasi yikilinca mutlu olur.kimbilir ne kadar ozluyordur eve geldiginde evde seni ve kizini gordugu gunleri..sanmaki ben bunlari cekiyorum o rahat. o kadinla gununu gun ediyor. dedigim gibi onlarinki , yasak iliskinin verdigi bir heyecandi.yasak kalkti ,heyecanda bitti....sana bundan sonraki yasaminda sonsuz mutluluklar diliyorum..sen guclu ve onurlu bir kadinsin.. her zorlugun ustesinden gelecegine eminim..Allaha emanet ol birtanem...

Son düzenleme:
Seni en yakin arkadasina degismis bir ERKEK,KOCA icin hicte mucadele etmene gerek yoktu zaten..
En onurlu hareketi yapmissin... Cok buyuk zorluklar bekliyor olucak seni hayatta belkide kucucuk cocugunla ama onursuz vede gurursuz yasamaktansa bu zorluga katlanilir ...

Diger ikisi icin ise soyleyecek soz bile bulamiyorum !......
Allah kimsenin ettigini, kimsenin yanina birakmaz..

Rabbim yardimcin olsun sana ve cocuguna mutluluklar dilerim bundan sonraki yasaminda ...

sevgiler..

canım ya sinirlerim bozuldu hikayeni okuyunca ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyacak buna emin ol
hayatın boyunca sen huzurla yaşıyacaksın

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için ,rouge cim güzel temennilerinden dolayı çok teşekkürler ,
sudem arkadaşım sende sağol canım ,şu anda köpek gibi pişman ,ama nafile ,ayten abladan haber göndermiş ,paraya ihtiyacı varmı filan diye ,daha tazminatımı ödemedi bile para soruyo ,aklı sıra yardımcı olacak .ondan gelecek bir iğneye ihtiyacım yok ..
artık her akşam geliyomuş eve ,acaba ayrıldılarmı ki bilemiycem..birde ev sahibi cama satılık yazmış ,yani ev satılırsa çıkmak zorunda kalacak ..
benim çalıştığım işyeri de taşındı ,bana uzak olduğu için çıktım işten ,şimdi bi kaç yer var ,görüşmeye gidicem bakalım ,inş. olur ..
benden böyle şimdilik ,komşumdan yazıyorum ,ara sıra gelirim yine..

beter olsun canım..
daha çoook pişman olup kafasını duvarlara vuracak evladının annesini sokak kadınına tercih edememenin bedelini ödesin sürüne sürüne..
kusura bakma belki ağır konuşuyorum ama o arkadaş denilen rezille ikisinin süründüğünü görmek isterim gerçekten..

sana gelince güzelim bravo ne desem bilemiyorum.işte bir kadının hiç bişeye mecbur olmayacağını allah izin verirse gösterdin..

yavrunda sende hep güzel günler görün inşallah...işinde gönlüne göre olur umarım..

ınşallah eskisinden çok daha iyi bir iş bulursun sedefcim... dualarım seninle...:Saruboceq:

sen iyilerine layiksin canım o daha çok şey görecek bu ne ki senin ahın yerde kalbıyacak allah havale et sen onu

cnm konunuzu biliyorum çok üzüldüm ama ayrılışınıza değil cnm

sana şu yukarıda belirttiğin hissleri yaşattığı için o adama diyecek laf bulamıyorum kızını ve seni bırakıp gitti heee....gerçi kalsa ne olacaktıki .....böle bişey olunca aynı sevgi saygı sevkat huzur kalmazki sonuşç buraya varacaktı...........rabbim kapılarını açsın sende daha mutlu huzurlu bir yaşam sür cnm

daha bu hafta bakmıştım konuna,merak etmiştim acaba noldu diye.

belki bana kızacaksın ama ben mutlu son diyorum canım,iki şerefsizi sildin attın hayatından,daha iyileri çıkacaktır karşına.

çok güçlüsün,bende diğer arkadaşlar gibi gurur duydum,işte bir kadın böyle olmalı dedim.

madem ikiside pişman,ne diye hala beraberlermiş ki.bu kadar mı düşmüşler,insan (demeye utanıyorum) bir oturup düşünmezmi ben ne yaptım diye..

bu arada gerçekten onlardan haber alman seni yıpratacaktır,evi hatta bulunduğun şehri terketmekle çok iyi yapmışsın,umarım en yakın zamanda atlatırsın

KK herzaman yanında :1hug:

canım benim yaaa sen nekadar güçlü ne kdar dirayetli bir bayansınnnn....çok mutlu olacaksın çok er yada geç yakalayacaksın mutlulugu çünküü bunu en çok sen hakediyorsun.allah yardımcın olsunn....sıkıldıkçaa kendini yanlız hissettikçe yaz bizlereee :)))))

sedef gerçekten güçlü kadınmışsın
allah yardımcın olsun

sedef senin yazdigin tum mesajlari okudum ama sunu anlamadim
2 kadin vardi, biri yakin arkadasin, sen aldattigi o zannetmistin ama o itiraf ederken baska bir kadindan bahsetmisti
yakin arkadasin olmadigini soylemisti, simdi kimle aldatmis ben anlamadım

geçmiş olsun
üzülmü
çocuğun var unutma zaman sadece zaman her şeyi unutursun yeni bir yol çizersin kendine
rabbim neylerse güzel eyler
her şerde bir hayır vardır
aç mezarı yoktur
mevlam mutlaka bir rızık verir
bunlar inançla tutunacağın teselliliren olsun kızım tamammı senin için duacıyım abla olarak

Allah yolunu açık etsin inşallah istediğin tüm güzellikler seninle ve kızınla olur..

canım asıl yalnız kalan, kendini güçsüz hissetmesi gereken eşin. bak ne güzel kızın da varmış. bundan sonra onun için güçlü olmalısın.

Allah yardımcını olsun,güzel yavrun ve sana bol şans diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…