- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi brnestetik
-
Hamilelik süreciyle beraber çocuk da bebeğe hazırlanıyor genelde Ama kıskançlık herzaman oluyorbenim kizim.suan kucagimda oyuncak. bebek gormeye dayanamaz ger egjnj napar kimbilir..hazir degiljm cnm oynamalari savunmlari kardeslik duygusu tek aklima takilan nokta bu
zamaninda neden yapmadiniz peki 2. yiİşte farklı duygular..44 yaşındayım hâlâ içimde 2.çocuk yapma isteği var çünkü bebekleri çok seviyorum
Şuan 5.5 yaşında bi kızım var, sadece bir kez sorguladı, anne neden kardeşim yok dedi, oda arkadaşının kardeşi olacağı için..
Acaba ilerde bize kızar mı bilemiyorum?
Çok üzülürüm kızarsaama yaş itibariyle riskli gebelikten korktuğum için de düşünemedim.
Size önerim yaşınız çok genç çocuğum ilkokuluna başladığında hamile kalırdım, tabiki sizin de istemenizle olacak bi durum.
Hayırlısı olsun.
Neden çocuğunuzun aklına kardeşlik duygusu gelir diye düşünüyorsunuzbenim kizim.suan kucagimda oyuncak. bebek gormeye dayanamaz ger egjnj napar kimbilir..hazir degiljm cnm oynamalari savunmlari kardeslik duygusu tek aklima takilan nokta bu
Yaşımdan dolayı..birde olmaması yönünde aşırı baskı vardı, kendi ailem tarafından, açıkçası cesaret edemedimzamaninda neden yapmadiniz peki 2. yi
Yapmicaksınız ozaman , asla istemediğiniz bir konu hakkında fikir alışverişinde bulunmayacaksınızarkafaslar tamam hepinize katiliyorum bende kardes duyhusundan yanayim sirf cocuk icin ama anne istemiyorsa 2.kez anne plmayi onu napicaz?
Tabi sizce kendinizce haklısınızNasıl da emin konuşuyorsunuz öyle? Hiç ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ben. Kendi kendine yetebilen bir insanım. Çevremde kardeşi tarafından yüzü gülen tek bir insan olmadığı için gayette mutluyum tek olmaktan.
evet en ideali 4 yaş diye okumuştum.Zorluklarından bahsedermisiniz biraz. 2.için kararsızım ve beni korkutuyor açıkçası.Bizimkilerin arasinda 4 yas var ve çok zor. Hani genelde derler ya,kim 4 yas ideal demisse buradan selamliyorum.
Bir kac yil daha ara verin ve esinizle ortak karar verin bence. Bu çok genel,ben insanin bir kardesi olmali derim. Sutten agzi yanan gereksiz der vb
evet en ideali 4 yaş diye okumuştum.Zorluklarından bahsedermisiniz biraz. 2.için kararsızım ve beni korkutuyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?