tek çocuk bencillikmi

bende yanayim.kardesten ama canjm.bende o guc ve istek yok iste onu napicaz

kizin acisindan neler hissediyosun canim

trilyonluo patron dalga gecmistir heralde:s

Bende senin gibi düşündüm hadi yapım bi dene dedim .. İyi halt ettim. Allah eksikliklerini göstermesin hastalık kaza bela vermesin. Annelik delilik bitmek bilmeyen mesai endişe korku yorgunluk uykusuzluk. Ama ya keşke yapsaydım dersem diye de korktum. Geç kalmaktan ben öldüğümde yanlız kalmasından korktum. Neyse işte... Yapacaksan arayı açma 30 yaşı geçirme .. Hatta yap şimdi 30 unda 3 yaşında olur .. Hayata yeniden başlarsın ...

Cocugun karakterine gore degisir. Bazi insanlar yalnizliktan, bazilari kalabaliktan hoslanir, cocugunuzun karakterini en iyi siz bilirsiniz.

Güç ve isteğin yok paran var mı ondan haber ver..iki günlük tatile bile zor gidiyosun başka çocuk yapayım mı diye saçmasapan bir soru..önce maddi olarak buna yet..anaokuluna gönderemeyeceksen bunu, yeni bebeğe nasıl bakacaksın artık çocuklar salça ekmekle büyümüyor.hayal aleminde gezmeyi bırakta, gerçek hayata dön.

Tek cocuk mutluluk huzur :)))

Bunlar seni ilgilendirmez. .Çok kırıcı yaklaşımın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…