- Konu Sahibi brnestetik
-
Bence bencillik değil bu senin hayatın senin kararın Tamam kardeş gibisi yok ama şartlar gercekden zor su zamanda heleki okula başlayınca benim 6 ve 2 yasinda iki çocuğum var bu güne gelene kadar çok zorlukdan geçtim ıkı Kucuk çocuk çok yıpratıyor4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
Teşekkür ederim. Tecrübe hayatta yediğin kazıklar bütünü demişlerO kadar guzel anlatmissinki..yasin gec degil kesinlikle.. oglunla arasi belki birsz olacak sma zamanla kapanacak insaAllah.. ben ilk 30 yasinda anne oldum buarada :)
Banada annem hep dogur dogur dedi :) yilmadim pes etmedim hepside tedaviyle oldu sukurki oldu...nasipte varsa gelecek illa sen elinden geleni yapta, Rabbim versede vermesede varfir bir bildigi..Teşekkür ederim. Tecrübe hayatta yediğin kazıklar bütünü demişlerkendi ailem zamanında Aman, durumumuz yok, aman eviniz yok, deyip devamlı empoze ediyorlardı. Şimdi tedaviler ve ameliyatlarla geçiriyorum. Ruhları duymuyor.
İnşallah 30 larda çok güzel yaşlar anne olmak için dediğin gibi :) ben 28 yaşında, 2. Çocuk istediğimde öğrendim erken menapoz olduğumu. Buna rağmen mücadele edİyorum. Yumurta toplamalar, opular, laporoskopiler, 1. Kalite, 2. Maliye yumurtalar filan. Yani bir çocuğun olması garanti değil ikinci de hemen istediğin gibi olacağının.
Benimkisi gibİ başta pat diye olmuşsa,yalnızca ayın belirli günlerinde sevişmekle çocuk oluverecek zannediyor. Öyle değil, o doğal koşulları oluşturmak için labaratuvar ortamında o kadar uğraşılıyor ki, Binlerce lira paralar ödenerek. Bir mucize oluşuyor aslında ve siz de o mucizenin adı adım büyümesine vesile oluyorsunuz.
Tadını çıkarmak lazım bu evrelerin. Çocuk paradan puldan çok, emekle sevgiyle büyüyor. Birine alınanla ikinci de büyür. Çok aşırı meblağlar değil bunlar, çok gücün yoksa bile. Özel okula gitmeyiversin çocuk, eğer evinde onun eğitİmiyle bBirebir ilgilenen bir anne varsa. Sıcacık bir yuvası varsa, her hafta sonu dışArı çıkmasın ama evde oyuna doyabileceği bir kardeşi olsun.
Yine de bunlar şahsi fikirler tabi ki. Biz de iyiyiz elhamdülillah, 3 kişilik Kocaman bir aileyiz Diyoruz. Misafirimiz hiç eksik olmaz. Elindekilerle en iyisini yapmaya çalışmak, olay bu :)
4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?