- 25 Kasım 2014
- 83
- 21
- 13
- Konu Sahibi oglumda ooglum
Kimler tek cocuk arkadas lar memnunmusunuz bu drumdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimler tek cocuk arkadas lar memnunmusunuz bu drumdan
Sağol 7 sene oldu. Kismetse başka bir ile gelin gideceğim arabayla 1 saat mesafe. Daha bir kaç yıl daha var ama üzüntüsü stresi hep içimde.Hmmmok basin sağolsun annenden izsk biyere mi gelin gidiyor sun baban ne zamn vefat etti
Sağol 7 sene oldu. Kismetse başka bir ile gelin gideceğim arabayla 1 saat mesafe. Daha bir kaç yıl daha var ama üzüntüsü stresi hep içimde.
Öyle değil işte ya basina bisey gelirse ben yetisemezsem bunun yasliligi hastaligi var. Annem asla evimde kalmaz 1 2 gunden fazla rahat edemez. Bilmiyorum ya kafam cok karisik.Ins hersey istedgn gbi olur ama en azindan uzak sayilmz istedgn zamn gdp grrsb
Haklısın daha gitmeden böyle üzülüyorum bide gidince iyice yipranicamSeni üzmek istemem
Ama evlendikten bir süre sonra, annenin yalnız olmasından öte, insanın annesinden uzakta olması daha çok üzüyor insanı biliyor musun
Kimin yanında olursan ol, ne kadar sevilirsen sevil, hayatının her döneminde annene ihtiyaç duyuyorsun ve bir süre sonra o mesafe acıtıyor...
Haklısın daha gitmeden böyle üzülüyorum bide gidince iyice yipranicam
Evet var. Düşünüyorum taşımayı bakalım bi o zaman gelsin.Hayır diyemiycem, evet daha zorlaşıyor
Annenin de evini taşısanız? Çok komşusu, arkadaşlıkları var mı şu an bulunduğunuz yerde?