- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
biz kuçukken çok kavga ederdik kardesimle dusman gibiydik :)Şayet çocuklar yalnız kalmasın diye tek çocukla kalmak istemiyorsanız, ben de 4 diyorum en az.
İki kardeş olup da ileride birbirini yemeyen kesim azınlık..
Ama kalabalık olanlar ne hikmetse daha iyi geçiniyor ; işin sırrını çözebilmiş değilim. :)
Günümüz koşullarında Çok çocuğa da imkan, maddiyat, emek, sağlık, eğitim seviyesi yüksek olan annenin yaşı, annenin kariyer durumu yetemeyeceğinden oyumu 1 rakamından yana kullanıyorum.
Erkek kardeşiniz bekar mı?biz kuçukken çok kavga ederdik kardesimle dusman gibiydik :)
ama simdi o benim hersyim bi kelimesine bakar ne istiyorsa elimden gelen ne varsa onune sererim
kardesim erkek ve si an benden baska onu bu derece dusunen biri yok ( annem vefat etti babam yeniden evlendi ,amca dayi hala vs den asla hayir gelmez kalan da zaten el insanina girer )
.)
keske anne babalar bi omur boyu çocuklarindan ayrilamamayi seçebilseler yada ölümsüz olsalar
evliErkek kardeşiniz bekar mı?
Evet haklısın aslinda bende esimde istiyoruz ama amasi var ıştekonu sahibi evin içini sen biliyorsun. eğer sıkıntı çekeceksen sırf kardeşsiz kalmasın diye de olmaz ki
Şayet çocuklar yalnız kalmasın diye tek çocukla kalmak istemiyorsanız, ben de 4 diyorum en az.
Yazdım sildim.. maddi durumum dediklerinizi karsilayabilir
18 de evlendim 88liyim
Yok onu arkadaş devlet anaokulu 500 lira dedi diye yazdım. Ben oraya göndermiyorum yanlış anlamışsınız :))))))Maddi durumunuz dediklerimi karşılayabilir diyorsunuz ama bahsettiğiniz kreş 60.-Tl :)))))
Eşinizle sorununuz yoksa kesinlikle tek çocuk kalmasın derim.Ben tek çocuğum,28 yaşındayım 2 çocuğum var bu arada.Kardeş kelimesi duyunca içim titrer.O kadar çok isterdim ki kardeşim olsun.Annemde çok yaşlı değil bu arada.Çocuk yapcam dese hayır demem yani o dereceÇok sagolun cevaplariniz icin zamana birakacam artik hayırlısı benim düşüncem eğer ikinci olursa arada fazla fark olmasin istemistim ama gel gor ki eşime hic guvenmiyorum aradan baya zaman gecersede bu defa ben istemem sonra pisman olursam diye
Valla ben de çok doğurmak istiyorum 2. Doğurdum sıra üç numara da . Kalabalık aile olmak istiyorum ..4 cocukmu
Yazdım sildim.. maddi durumum dediklerinizi karsilayabilir
18 de evlendim 88liyim
İşin özü farketmiyor..Komsumuzun 5 kizi var, hic biri birbiriyle iyi degil. Ortada miras, erkek, maddiyat, digerini kayirma, vs. sebepler de yok. Birbirlerine oylesine gicik oluyorlar.
He annemin teyzesinin de 7 kizi var, hepsi birbiriyle, bacanaklar birbiriyle, kuzenler diger kuzenlerle kanka.
Hayirlisi olsun...
O halde çok şanslısınız :)
neden oyle dedinizki :)O halde çok şanslısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?