Tek çocuklu anneler

kardes sart olmaya sart da yas arasi bi tren gececek kdr çok olunca çocukken biseye yaraamaz anca buyyunce faydasini gorebeilir ( hiç yokdan iyidir tabi :) )
gerçi bana sormamisin ama yinede soyletom ( 3 çocugum var )
buyuklerin arasi 19 ay
ne kimseyi oyuna isterler ne arkaads diye ttuuturular hiç bilmem SIKILDIKLARINI
beni istiyolar tabi oyuna arada annesiz baabasiz olmaz :)

ama uçuncu garibim 1 yasinda anca oyunlarin tozunu yuutyor
o buyyene kdr otekiler ergen olacak o yine arkadan nal tplaycak
kisacasi aralarina 5 yas koyduugm için pismanim en azindan 3.5-4 olsaydi bari

biz kuçukken çok kavga ederdik kardesimle dusman gibiydik :)
ama simdi o benim hersyim bi kelimesine bakar ne istiyorsa elimden gelen ne varsa onune sererim
kardesim erkek ve si an benden baska onu bu derece dusunen biri yok ( annem vefat etti babam yeniden evlendi ,amca dayi hala vs den asla hayir gelmez kalan da zaten el insanina girer )
.)
keske anne babalar bi omur boyu çocuklarindan ayrilamamayi seçebilseler yada ölümsüz olsalar

Erkek kardeşiniz bekar mı?

hatta kardesimin tek oglu var;su an 7 yasinda
dun dogum gunuydu hafta sonuna eglence yapacaklar falan
çocugun elindeki oyuncaklar ipad cep telefonu ds mi ne var bi pek bilmiyorum tam adini bilgisayar vs
bu dogum gunune alinmis olan hediyeler odasina televizyon,play sation ve ona uygun uç dort çesit oyun kaseti
ama o play stataion in bile iki maneti var oynamak için
tv de gordugu iki kisilik oynanan oyunlari var anne bi iki oynuyor sonra pek cani istemiyor e oyun tek absina oynnamiyor
yegenimde sabah aksam kuzenlerini sayikliyor gitmek için ( teyzesinin çocuklarini )

benim evde o teknolojik oyuncaklarin hiç biri yok, pc ve tv var tabi salonda :)
7.5 ve 6 buyuklerin yasi

Bence saglikla ilgili bi problem yoksa bitane daha dogurabilirsin ben tek cocugum mesela evet iyi yonleri cok var ama insan bazen dertlesicek insan ariyor kardes sonucta herseyini paylasabilirsin senin acini anneden sonra en iyi anliycak birisi

Çok sagolun cevaplariniz icin zamana birakacam artik hayırlısı benim düşüncem eğer ikinci olursa arada fazla fark olmasin istemistim ama gel gor ki eşime hic guvenmiyorum aradan baya zaman gecersede bu defa ben istemem sonra pisman olursam diye

Şayet çocuklar yalnız kalmasın diye tek çocukla kalmak istemiyorsanız, ben de 4 diyorum en az.

Komsumuzun 5 kizi var, hic biri birbiriyle iyi degil. Ortada miras, erkek, maddiyat, digerini kayirma, vs. sebepler de yok. Birbirlerine oylesine gicik oluyorlar.

He annemin teyzesinin de 7 kizi var, hepsi birbiriyle, bacanaklar birbiriyle, kuzenler diger kuzenlerle kanka.

Hayirlisi olsun...

Maddi durumunuz dediklerimi karşılayabilir diyorsunuz ama bahsettiğiniz kreş 60.-Tl :)))))
Yok onu arkadaş devlet anaokulu 500 lira dedi diye yazdım. Ben oraya göndermiyorum yanlış anlamışsınız :))))))

Eşinizle sorununuz yoksa kesinlikle tek çocuk kalmasın derim.Ben tek çocuğum,28 yaşındayım 2 çocuğum var bu arada.Kardeş kelimesi duyunca içim titrer.O kadar çok isterdim ki kardeşim olsun.Annemde çok yaşlı değil bu arada.Çocuk yapcam dese hayır demem yani o derece

Yazdım sildim.. maddi durumum dediklerinizi karsilayabilir

18 de evlendim 88liyim

Ben isin maddiyat kismina takilmadim ama 9 senede 6 hamileligin bunyenizde yaratabilecegi sikintilari dusununce bi şok oldum. Kendim de cok çocuk taraftariyim ama bu kadar da pes pese olmamali

İşin özü farketmiyor..

Tutturabiliyorsan 2,3,4,5 çocuk can ciğer kuzu sarması, ya da kan düşmanı..

Hiç farketmiyor aslında.. Benim bildiğim kalabalık aile örneği 2-3 civarı o yüzden parlak gözüktüler gözüme ama çoğu kişinin iki çocuğu var ve arası iyi olan pek az.

O yüzden tek çocuk= sıfır risk

Tek çocuk annesiyim. Nisan ayında 10 yaşında olacak kızım. İlk zamanlar hiç istemedim ikinci çocuk hem ailevi nedenler hemde düzensiz hayatımız yüzünden. Son bir yıldır sürekli çelişkiler yaşıyorum. Çünkü kızım da istiyor kardeş... Bilmiyorum. Bunca aradan sonra nasıl olur, hatta olur mu o bile şüpheli...

Ben başka bi açıdan yaklaşmak istiyorum 1 tane ablam var hayattaki en iyi arkadaşım iyiki var diyorum küçükken kavga etmiyo muyduk tabiki ediyoduk ama büyüdükçe kardeş olmanın güzelliğini gördük, içimden hep keşke abim kardeşim de olsaydı diyorum kardeşlik güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…