Tek çocuklu anneler

Şu anda yaslariniz kaç
Çok yaş aranızda sorun olmaması güzelmış

Cnm kız kardeşin olacağı ne malum belkide erkek olacaktı ve emin ol bir erkek kardeşi seviyorsunuz ama onun için çokta önemli olmuyorsunuz
Bende var ne arar ne sorar özel günde bazen! Evlenince onuda aramaz eminim

Bosveeer en iyi dost eşin evladın annen

Bi kardeşi olsun @-izabel- ilerisini düşün... Sırdaşı yoldaşı .. Her şeyi ...

Çocukların hepsi zor büyüyor hamilelikte başlıyor sıkıntılar, doğumdu dişti okuldu dersti hastalıktı göz korkutuyor ... Ama kardeş iyidir @-izabel-

25 yaşındayım.. Tek çocuğuyum ailemin.. Küçükken içten içe isterdim ama utanır söyleyemezdim ayıp bilirdim..
Kaç çocuğum olur bilmiyorum ama asla tek kalmasını istemem..
Evet mesafeler girebilir araya ama kardeş bağı başka şey olsa gerek..
Maddi manevi kendinize güveniyorsanız sakın tek bırakmayın.. Konuyu bizzat yaşayan ve sıkıntısını çeken biri olarak yorum yapma gereği hissettim..
Hem sizin için hem evladınız için en iyisi kardeş düşünün derim..

Ben tek çocuk istiyorum .... Zaten bi tane de oğlum var... :)

Bence bu kişiye göre şartlara göre degisebilen bi durum

En önemli sart maddi olarak iki çocuğu karsilayabilmek

Diğeriyse çocuk bakmak için özellikle ikincisine yetmek için psikolojik olarak hazır olmak....

Ben tek çocuk düşünüyorum şu an için çünkü maddi olarak karsiyalabilsem bile çocuk bakmayı sevmiyorum yani iki yaşına kadar olan süreci hiç sevmiyorum .... Gaz çıkarmak , geceleri uyanmak rahatimi bozmak istemiyorum hem ikinci çocuk olunca birinciye haksızlık olcakmis gibi geliyo , kıskançlık kavgaları falan

Yani şu an hiç ama hiç dusunmuyorum eşim istiyo ama bir gün ikinci olsun diyo:)

Yani oğlum ortaokula geçince olursa belki o zamanlar olabilir , palnlarim bozulmazsa:)
Ama çocuk seviyorsan ve yeteceğini dusunuyosan insanın bi kardeşi olması yakın yaşta arkadaş gibi olmasi da guzel bisey
Çok yakın arkadaşım ablasiyla arasında bir yaş var ve ikiz gibiler çok hoşuma gidiyo ama çok zahmetli ya....

Iki cocugum var ama Ben tek cocugum tek olmak Cok Zor bide bu boslugu evlenince daha Cok farkediyor insan .eger ikinci cocugu dusunuyorsaniz bence dusunmeyin kardes Demek can Demek...evt Zor Cok Zor ama hers eye deger :)

Seni çok iyi anlıyorum. Ama sen şanslısın. Bak ne güzel bir yavrun varmış. Bir tane daha olu inşallah. Sonra onlar sana yoldaş olur. Senin acını, üzüntünü paylaşır. Hele bir de kız olursa o da. Hem sana hem birbirlerine tam destek. Yalnız değilsin. Hiç öyle düşünme...

Iki cocugum var ama Ben tek cocugum tek olmak Cok Zor bide bu boslugu evlenince daha Cok farkediyor insan .eger ikinci cocugu dusunuyorsaniz bence dusunmeyin kardes Demek can Demek...evt Zor Cok Zor ama hers eye deger :)
Niye evlenince daha çok farkediyor. Ben de tek çocuğum da

Annemle yas araligimiz cok .bir derdinolsa tek konustugun kisi Annen evt mukemmel sadece Anne yas varherseyine yeti semiyor.bi kardes in olsa gelir Arar hic yoksa kardesi iste uzakta olsa Telefon Edersin,konusursun basin sIkISsa ararsin.evladlarinin Yaninda olur emanet edecegin biri olur,is in olsa bacin olsa kos Dersin gelir.
Ha ne kardes Ler var aramazsormaz ama kardes iste daha bi suru sey

Şu anda yaslariniz kaç
Çok yaş aranızda sorun olmaması güzelmış
Ben 31 o 13. Şimdi liselere girme sınavına hazırlanıyor. Benimse 1 yaşında kızım var. Daha 12 yaşında dayı oldu Bir de kardeşimle ben normal abla kardeş gibi değiliz. Bir anlamda onu da çocuğum gibi büyüttüm. İnanılmaz çok seviyorum

Cok sabirsiz kişiliğe sahibim aynen sizin dediginiz gibi cocuk büyütmek o kadar zoruma gidiyor ki esim olsun diyor yok kesin karar verdim sizin dediginiz gibi bes yas olursa dusunecem eger o zaman da istemezsem tek cocuk yeter allah butun evlatlarimiza sağlık hayirli uzun ömürler versin

Eğer eşinizle araniz iyi olsa ikinci çocuğu yapmadığınız icin pişman olur musunuz

Aslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Bence bir cocuga verilecek en guzel hediye bir kardestr.bizler her zaman baslarnda olamayacz.olsakta bir kardesin yerini tutamayiz.kardeslerin paylasimi farklidr.
Benim bir kizim var 7 yasinda.yillardr kardes hasretyle tutusuyordu.her yagmurda dua ederdi.ev oyunck doluydu git oyna dedgmde bir kardesm olsaydi oynardm tek başıma zevk almiyorum derdi.cok üzülürdum.surekli onun kardesi var benim yok diye aglardi.cok sukur Rabbim duydu sesini bir kardes nasip etti.iki hafta önce kardesi dogdu.oyle mutlu ki anlatamam.gidip gelip öpüyor
Dogumumda ablam hep yanimdaydi.ne en iyi arkadasm ne kimse.candan olan ablamdi.günlerce bana bakti gocunmadan.ilerde kizlarm da böyle destek olacklar birbirlerine insallah

İns tabiki kardeş candir ama çok yonden sebepler var ikincisi olmamasi icin hayirlisi diyelim

Eğer eşinizle araniz iyi olsa ikinci çocuğu yapmadığınız icin pişman olur musunuz
Öyle bir ihtimal yok şimdilik boşanma eşiğindeyiz ama pişman olmam şu an çocuk riski alamam işerde iyi olsamda o zaman risk alamazdım çocuğa yazık diye düşündüm derim.

Olsun ama bak çocukların var. Gerçi kız mı erkek mi bilmiyorum ama onlarda sana destek. Yani yalnız degilsin. Hem de iki taneymis bak ne güzel.

Evt cok sukur oglumu da kizima yanliz kalmasin die zor buldum mucadele ettim cok sukur rabbim isteyen herkeze nasip etsin..eger cocugum olsa daha dogururumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…