tek cümle..

Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!

9 aylık evlisin senin dert anlatma zamanına var daha canım .

Üzgünüm ama sonunuz ayrılık gibi görünüyor. Sizi aldatmis siz de affetmissiniz tamam ama kendisini affetyirmeyi de bilmiyor. Konuşmuyor bile diyorsunuz. Böyle bir evliliğin yürümesi işkence olur

kendince hatasını affettirmek için çok şey yaptı..
yani süprizler hediyeler vs..
ama konuşma konusunda donuğum ben böyle kabul et diyo..
ee öyle kabul ediyorum ama sıfır iletişimle de yürümüyo evlilik..
ciddi bi konuda direk kavga küslük ortaya çıkıyo iletişim sağlam olmadığı için..

sabreden dervis muradina ermis.sizi takdir ediyorum.ve inaniyorum ki bu 'ADAMI' yola getireceksiniz :)Allah yar ve yardimciniz olsun..

teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin...

allah yard olsun canım
ıns duzelırsınız
ama konusun boyle olmaz burda anca bıze ıcınıızı dokup rahatlarsınız ama onla konusursanız huzur bulcaksınız .
empatı kurmasını soyleyın

defalarca konuştuk, inşallah bir orta yol buluruz..

evlılıkte acele edıldı sanırım
ya da sana gercek yuzunu gostermedı
evlenınce degısır sozu yalan bence

10 numara tespit..
nişanlıyken herşeye olur dedi,kendini yanlış tanıttı..
ee ozaman babam hasta ve düğünde acele etmemiz gerekiyodu..
eşimin de işine geldi tabi..jet hızıyla masrafsız altın yumurtlayan tavuk ayağına geldi..

kız deme öyle.. evlilik düşünen insanlara da kötü örnek olmayalım. her zaman kötü gidecek diye bir şey yok, ben de evliyim ve mutluyum. allah güzel düşüncelerle evlenen herkesi mutlu etsin.

çok güzel düşüncelerle evlendim..
ama artık düşünce mekanizmamda harap oldu...
Allah kimseyi eşiyle imtihan etmesin...

profilimdeki hintli bi artist..
beni ona benzetiyolar..
oyüzden koydum profilime..
güzellik olarak çok şükür, eşim de çok beğenir..
ama bahsettiğim zaten öyle bir aldatma değil..
eşimin eski kız arkadaşıyla yazışmalarını buldum..
yüzyüze görüşmediler,sadece bi müddet yazıştılar ve yakaladım..
ben bunu aldatma olarak görüyorum..
eşimse aldatma değil sadece dertleşme vs. diyo..
para noktasında son sahnelerini oynuyo beyefendi..
borç harç var diye verdim paramı, bunlar geldi başıma artık görürü gününü..

terapıdekı konuşulanları aktarır mısınız..sonuc nereye kadar gıdebılecek merak edıyorum..takıpcınızım:)

tmm dönüşte aktarabilirim umarım..

Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!

yaa..bilmiyodum..
bidaha dikkat ederim...

Yaptığı şey inanılmaz çirkin

çok haklısın canım..
tabiiki inanırım nazara ve herkes istisnasız bunu diyo..
nişanlıyken okadar mutlu bi çifttik ki(son 1 aydaki gerginlikler hariç) herkes imrenirdi..
çok yakışıyosunuz, işiniz iyi..boyunuz posunuz uyyo,tam denkgelmiş vs vs...diyenler çok oluyo...
ve bu sıkıntılarımıza yorum yapan tüm yakınlarımız "sizde kesin nazar var"diyo..
hatta metafizikle meşgul birine gittim, size büyü de yapmışlar dedi..
2 ayrı yerden yapmışlar..
artık onca nazar büyü vs. bu hale geldik..
evliliğimle uğraşanlar kına yaksınlar bi taraflarına.....

anlıyorum,hep şöyledir böyledir deyip görmezden geliyoruz sevdiğimiz için ama işte bir insanın değişmesi çok zor

değiştiği yönleri var, olgunlaştı tabi ilk zamanlara göre..
ama daha bitmedi..biraz o yola gelcek, biraz ben alışcam..buluşcaz ortada..

bu konuyu bilahare okumak istiyorum yorum yapmadan önce...
nickten tanıdığım kadarıyla aslen neşeli,hayat dolu ve sorunları büyütmeyen birinin bu derece isyan etmesi için büyük şeyler yapmış olmak lazım gibi...

nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..
Genç kızlar,sözlüler,nişanlılar bu arkadaşın yazdığı herkese ders olsun.nişanlılık döneminde bir buzağıysa nişanlınız sevgiliniz,sözlünüz evlenince öküz oluyor :KK63:

Pehh buldumcuk .Demek ki bekarken kendini adam yerine koymuyormuş

Sayın azram3333,
siz kelimeden değil yorum yaparken ki üslubunuzdan ceza almışsınız, yoksa sitede çoğu kişi söylediğiniz kelimeyi yazıyor fakat üslubuna dikkat ettiği sürece ceza almıyor.
Bildirenin Pro olup olmaması mühim değil, sizlerin site kurallarına uyup uymadığınıza bakılır.
Pro üyelerde ceza alıyor, pro olmaları onları üstün yapmaz, pro olsun olmasın her üyenin bildirimi değerlendiriliyor.

Saygılarımla...

Tabiki işin esprisi bir yana eşler birbirine karşı saygılı oldukça baş tacıdır.Tartışınca kötü diyoruz da mutlu olunca yazmıyoruz biraz haksızlık ediyoruz eşlerimize .Mesela ben eşim beni bi kaç hafta üstüste pahalı bi otelin havuzuna götürdü beni çok eğlendim nereye istersem götürür.Ama en ufak sözüyle ben yıkar geçerim her iyiliğini unutur nankörlük ederim.(öz eleştiri)

Ben sizin sorunlarınızın bu kadar ciddi olduğunu hiç düşünmemiştim..
Hep tatlı tatlı atışan bir çift olduğunuz gelmişti gözümün önüne..
Böyle şen şakrak bir insanın bu kadar ciddi sorunlarla boğuştuğunu düşünemiyor insan..
İnşallah düzelir, ne diyelim..

Konuyu okudum yeni evli biri olarak ne derece gerçekçi olur düşüncelerim bilemem...Sonuçta daha çok yolum var.

Biz de çok problem yaşadık; belki yine yaşarız ama ilk defa bu kadar uzun zaman problemsiz geçirdik...Bunda etken beni resti çekmem oldu belki de...Estim, gürledim, yağdım, sonra sakin sakin konuştuk...
Ailesinin yanına gidince beni sallamayan adam şimdi "Koalina yanıma otursun, sen başka tarafa geç" diye insanları kaldırabilecek kıvama geldi...

Herkesin anladığı bir dil vardır, kimine resti çekersin, kimini yağlayıp ballarsın ama bence hemen herkeste törpülenme potansiyeli vardır.
Henüz yenisiniz, biliyorum aynı evin içinde küslük, soğukluk, sorunlar çok illet şeyler ama düzelecek...

öyle biriyim zaten..
ama işte kimin içinde ne fırtınalar dönüyo bileniyoruz..
şimdiye kadar alaya aldım..
bu sefer paatladım..
bundan sonra yine alaya devam..

Genç kızlar,sözlüler,nişanlılar bu arkadaşın yazdığı herkese ders olsun.nişanlılık döneminde bir buzağıysa nişanlınız sevgiliniz,sözlünüz evlenince öküz oluyor :KK63:

aynenn...tecrübeyle sabit....

teşekkürler canım güzel dileklerin için..
Allahım tüm huzursuzlara mutluluk nasib etsin...

bugün bende çektim resti..
bakalım nekadar sürecek etkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…