- Konu Sahibi fernandohoze
-
Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!canım benim çok sağol..
farkettiysen eşimin p..... izleme mastrbasyon konusuna hiç girmedim..
yani onu artık sallamıyorum..
gerçi aylardır yapmıyo çok şükür ama..başka şeyler midemi bulandırıyo yeterince...
7 yıllık birliktelikten sonra evlendik 9 ayı geçti ben çok memnunun evlenmeden önce tereddütlerim vardı bazı şeylerde ama iyi ki de evlenmişiminş. Benim herifte öyle düşünüyordur
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum sürekli iğneliyi laflar söylüyorum falan demişsin ama benim bile en katlanamadığım şey bi yakın tanıdığım var hep kocasına laf sokar hep iğneler bazen artık dayanamayıp bezmiyormusun diyorum ama fayda etmiyor hiç hoş bir şey değil
Üzgünüm ama sonunuz ayrılık gibi görünüyor. Sizi aldatmis siz de affetmissiniz tamam ama kendisini affetyirmeyi de bilmiyor. Konuşmuyor bile diyorsunuz. Böyle bir evliliğin yürümesi işkence olur
sabreden dervis muradina ermis.sizi takdir ediyorum.ve inaniyorum ki bu 'ADAMI' yola getireceksiniz :)Allah yar ve yardimciniz olsun..
allah yard olsun canım
ıns duzelırsınız
ama konusun boyle olmaz burda anca bıze ıcınıızı dokup rahatlarsınız ama onla konusursanız huzur bulcaksınız .
empatı kurmasını soyleyın
evlılıkte acele edıldı sanırım
ya da sana gercek yuzunu gostermedı
evlenınce degısır sozu yalan bence
kız deme öyle.. evlilik düşünen insanlara da kötü örnek olmayalım. her zaman kötü gidecek diye bir şey yok, ben de evliyim ve mutluyum. allah güzel düşüncelerle evlenen herkesi mutlu etsin.
Tatlım profilindeki kız sen isen, evliliğin ilk aylarında aldatılacak kadın değilsin. Çok güzelsin, esprili, pozitif bir insansın. Senin bu kocan sana hacı diyordu dimi. Ben bu kadar sorunlar olduğunu bilmiyordum evliliğinde. Okuyordum fakat hani çok da seviyorsun eşini, o yüzden çok sorun yok sanıyordum. Çok kızdım...(Senli benli yazdım ama en küçük kardeşim yaşındasın :)
Genel Not: Bu adamlara para yedirmeyin nolur, 11 yıllık tecrübe var burada, eşim bana ve çocuğuna bakmakla yükümlü, bunu hep en baştan aşıladım. Benim parama asla el sürmez. Ben bu kocaları anlamıyorum. Bunlara delikanlılığın kurallarını öğretmiyorlar mı artık.
terapıdekı konuşulanları aktarır mısınız..sonuc nereye kadar gıdebılecek merak edıyorum..takıpcınızım:)
Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!
aldatma dediğim eski sevgilisine benle olan problemlerini döküp rahatlaması..
beni onla çekiştirmesi..
kıza sevgi sözleri vs..
günlük hayatta görüşmediler kızla..sanalda kendini öyle rahatlattı bi nevi..
ben aldatma sayyorum, başkası ne derse desin..
o zamanlar babam hastaydı, üzülmesin, hastalığı ilerlemesin diye ayrılmadım..
sonra bi daha yaşamadık öyle nişey ama yaşatırsa kıçına yer tekmeyi..
Yaptığı şey inanılmaz çirkin
Ya siz geçenlerde konu acmistiniz. Eşinizin odun olduğundan falan bahsetmistiniz böyle çok tatlı bi üslubunuz vardı. Ben orada gözümde çok şeker bi çift canlandirdim mesela. Eminim herkese de öyle gelmiştir o konuyu okuyunca. Inanır misiniz bilmem ama nazar diye bi olay var. Nazari kabul etmeseniz dahi şöyle düşünün, birinin bende neden yok diye gıptayla baktığı bişey kötü enerjiyi çeker. Kötü enerjiyi çekmiş olabilir misiniz? Ben bi de renkli gözlüyüm ekrandan tüm "yaaaaa ne güzel ben de istiyoruuuum" enerjimi gönderdim vallahiama inşallah buna ben sebep olmamışimdir masallah da dedim cok kez yani, güzel şeylerinizi tanımadığınız, size ve mutlulugunuza imrenecek potansiyelde bir ortamda paylaşmamaniz daha dogru olur tahminimce. Hele ki bu bolumde, adı uzerinde herkesin bir derdi var Ama tabi bi fikir sadece
anlıyorum,hep şöyledir böyledir deyip görmezden geliyoruz sevdiğimiz için ama işte bir insanın değişmesi çok zor
9 aylık evliyim ama 8 senedir birlikteyiz canım9 aylık evlisinsenin dert anlatma zamanına var daha canım .
Genç kızlar,sözlüler,nişanlılar bu arkadaşın yazdığı herkese ders olsun.nişanlılık döneminde bir buzağıysa nişanlınız sevgiliniz,sözlünüz evlenince öküz oluyor :KK63:nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..
İyi ki evlenmişimiyi ki diyen yok mu kızlarr
bari ben iyiki evlenmişim diyeyimm
tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.
Pehh buldumcukbence türkiye de evliliğin bütün yükünü kadınlar sırtlıyor.böyle pat diye adamları hayatın merkezi yapıoruz ee ilgi alışkanlıklar onlaru umursamaz yapıyor.geçen bir arkadaşım benim doğduğum gün evlilik günüm yazmış yuh bu kadar mı boş hayatın vardı be arkadaş.
Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!
Canım ya iyi yönleri de var .Akşam peluş ayı yerine eşine sarılıyosun.
bu konuyu bilahare okumak istiyorum yorum yapmadan önce...
nickten tanıdığım kadarıyla aslen neşeli,hayat dolu ve sorunları büyütmeyen birinin bu derece isyan etmesi için büyük şeyler yapmış olmak lazım gibi...
Genç kızlar,sözlüler,nişanlılar bu arkadaşın yazdığı herkese ders olsun.nişanlılık döneminde bir buzağıysa nişanlınız sevgiliniz,sözlünüz evlenince öküz oluyor :KK63:
Ben sizin sorunlarınızın bu kadar ciddi olduğunu hiç düşünmemiştim..
Hep tatlı tatlı atışan bir çift olduğunuz gelmişti gözümün önüne..
Böyle şen şakrak bir insanın bu kadar ciddi sorunlarla boğuştuğunu düşünemiyor insan..
İnşallah düzelir, ne diyelim..
Konuyu okudum yeni evli biri olarak ne derece gerçekçi olur düşüncelerim bilemem...Sonuçta daha çok yolum var.
Biz de çok problem yaşadık; belki yine yaşarız ama ilk defa bu kadar uzun zaman problemsiz geçirdik...Bunda etken beni resti çekmem oldu belki de...Estim, gürledim, yağdım, sonra sakin sakin konuştuk...
Ailesinin yanına gidince beni sallamayan adam şimdi "Koalina yanıma otursun, sen başka tarafa geç" diye insanları kaldırabilecek kıvama geldi...
Herkesin anladığı bir dil vardır, kimine resti çekersin, kimini yağlayıp ballarsın ama bence hemen herkeste törpülenme potansiyeli vardır.
Henüz yenisiniz, biliyorum aynı evin içinde küslük, soğukluk, sorunlar çok illet şeyler ama düzelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?