- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi fernandohoze
-
uzun uzun yazıyodum ilk başlarda..
ama artık yazdıkça o sorunları iyce içine çekiyo beni..
ben de en azından dalgaya vurmaya çalışayım ve derdimi unutayım modundayım..
ama basit buluyosanız sizin için yazayım asıl sorunları:
- evlendiğim ilk aylar aldatıldım.
- aldatılmamın ardından babam vefat etti..
-eşim bunlara rağmen herşeyi unutup pozitif olmamı, herşeyi görmememi bekler.
- benle hiç konuşmaz..
- mutluyken bi konu açarım: tek cevabı "bakarız"
-mutsuzken dertleşmek isterim yanaşmaz..
-benden gizli ailesine benim paramı yedirir..
-kendi altında araba vardır, 5 dakkalık işine arabayla gider ben yarım saatlik işime dolmuşla giderim..
- gizli kapaklı iş yapmaya bayılır. sormayı erkekliğine yedirmez.
- sürekli küser, nazlanır.
daha yazayımmı?
işte tüm bunları görmemek için alaya almaya çalışıyorum ki unutayım dertlerimi..
amacım şımarıklık değil yani...
Esi calismasini istemiyor ki. Bayan esi istemedigi icin bankadaki isinden cikmis. Esi bi avuc peynirin hesabini sorup kafasina gore de harcama yapiyomus. Bana esine niye bana hesap soruyosun demis esi sorarim demis. Bayan ben de sana sorarim demis esi soramazsin demis. Bayan o zaman niye beni ekonomik ozgurlugumden isimden ettin demis, o da ya s... ol git calis sana isi de ben buluyim yada otur oturdugun yerde demis kisaca.Aman Allahım bu nasıl bir üslup bence ilk işiniz üslubu nu zu düzeltmek olsun.
Ayrıca çalışmanizi istiyorsa esiniz belkide ihtiyacı var ve istiyor. Evlilik destek olmak değil midir. Şahsen ben bana bir avuç peynirin hesabı sorul sa asla kendime yedire mez ve muhakkak calisirdim
Yaaa öyle deme demeAynı eve girince sen de o da bal kabağına dönüşecek, ne aşkı
ay cok komıksın yaa..uslubum da ne var.bence okudugunuzu anlama dersı almalısınız.Aman Allahım bu nasıl bir üslup bence ilk işiniz üslubu nu zu düzeltmek olsun.
Ayrıca çalışmanizi istiyorsa esiniz belkide ihtiyacı var ve istiyor. Evlilik destek olmak değil midir. Şahsen ben bana bir avuç peynirin hesabı sorul sa asla kendime yedire mez ve muhakkak calisirdim
20 yildan sonra bende onun gibi bir odun oldum yeah: ))Bugün bizde de kara bulutlar esiyor. Çok üzerinde durmamak mı lazım acaba ? Bizde erkekler gibi odun mu olsak ?
Siz ve sizin yerlerde olan seviyenizle muhatap olmaya çağim . Şikayet ettim daha fazla muhatap olmam.ay cok komıksın yaa..uslubum da ne var.bence okudugunuzu anlama dersı almalısınız.
Debirde şu kanı var...
cocugun olursa degişir...
Ya bu benim yorumum olacakti: ((Yok canım mümkün değil, değişir de kötü yönde bence
uzun uzun yazıyodum ilk başlarda..
ama artık yazdıkça o sorunları iyce içine çekiyo beni..
ben de en azından dalgaya vurmaya çalışayım ve derdimi unutayım modundayım..
ama basit buluyosanız sizin için yazayım asıl sorunları:
- evlendiğim ilk aylar aldatıldım.
- aldatılmamın ardından babam vefat etti..
-eşim bunlara rağmen herşeyi unutup pozitif olmamı, herşeyi görmememi bekler.
- benle hiç konuşmaz..
- mutluyken bi konu açarım: tek cevabı "bakarız"
-mutsuzken dertleşmek isterim yanaşmaz..
-benden gizli ailesine benim paramı yedirir..
-kendi altında araba vardır, 5 dakkalık işine arabayla gider ben yarım saatlik işime dolmuşla giderim..
- gizli kapaklı iş yapmaya bayılır. sormayı erkekliğine yedirmez.
- sürekli küser, nazlanır.
daha yazayımmı?
işte tüm bunları görmemek için alaya almaya çalışıyorum ki unutayım dertlerimi..
amacım şımarıklık değil yani...
Bunun yolu her şeyi en başta konuşmaktan geçiyor. Birçok Türk kadının düştüğü hata şu: Nişan döneminde o anki hevesle :'Ben her şeyi yaparım, kocamın ayaklarını bilem yıkarım, mantı açarım elcağzımla, kendimi evime kocama adarım' deyip adama hiçbir sorumluluk vermiyorlar. En başta bunları konuşacakları yerde : Ne kadar altın takılacak? Set alıncak mı? vs vs konuşuluyor. Sonra evleniliyor ilk aylar kadın o hevesle her şeye seve seve koşturuyor, adam da hazıra alışıyor, sonra 2 ay sonra yakınmalar başlıyor 'Eşim hiç yardım etmiyor' diye. Sen en başta karşına al konuş evlenmeden,iş bölüşümü yap ve asla taviz verme. O gün ütüyü yapacaktı yapmadı mı bırak işe ütüsüz gitsin, kendi rezil olur.Yemeğe yardım mı etmedi, dışarıdan pizza söyle , parasını da ondan iste, üstüne bir de bahşiş ver kuryeye. Bulaşık mı yıkamıyor, kirli bardaktan su içir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?