tek cümle..

bu nasıl kocaymış böyle ya

Esi calismasini istemiyor ki. Bayan esi istemedigi icin bankadaki isinden cikmis. Esi bi avuc peynirin hesabini sorup kafasina gore de harcama yapiyomus. Bana esine niye bana hesap soruyosun demis esi sorarim demis. Bayan ben de sana sorarim demis esi soramazsin demis. Bayan o zaman niye beni ekonomik ozgurlugumden isimden ettin demis, o da ya s... ol git calis sana isi de ben buluyim yada otur oturdugun yerde demis kisaca.

Üzgünüm ama sonunuz ayrılık gibi görünüyor. Sizi aldatmis siz de affetmissiniz tamam ama kendisini affetyirmeyi de bilmiyor. Konuşmuyor bile diyorsunuz. Böyle bir evliliğin yürümesi işkence olur

sabreden dervis muradina ermis.sizi takdir ediyorum.ve inaniyorum ki bu 'ADAMI' yola getireceksiniz :)Allah yar ve yardimciniz olsun..

allah yard olsun canım
ıns duzelırsınız
ama konusun boyle olmaz burda anca bıze ıcınıızı dokup rahatlarsınız ama onla konusursanız huzur bulcaksınız .
empatı kurmasını soyleyın

evlılıkte acele edıldı sanırım
ya da sana gercek yuzunu gostermedı
evlenınce degısır sozu yalan bence

Mutlu degilseniz ayrilin? Evlenmekte ayrilmak kadar normal artik.Tabiki her zurnanin zirt dediginde hemen ayrilcam denmez ama ciddi kotu seylerler yasaniyorsa ayrilin. Evlenip mutlu olanda cok allaha sukur. Biraz evlendigin kisilede alakali. Herkes her cift tartisma yasar, kuser barisir bunlar her evlilikte yasaniyor. Ama Aldatilma, dayak varsa durdugunuz kabahat. Su erkektir yapar, affedim devam etirim, mecburum cekicem dusuncesinden kurtulun. Kimse kimseyi cekmek mecburiyetinde degil. Bu yaratiklar gokten zembille inmedi ya bosayin gitsin. Walla kim nederse desin hep bizim kulturumuz kadinlari bu duruma getirdi aah aah!!

kız deme öyle.. evlilik düşünen insanlara da kötü örnek olmayalım. her zaman kötü gidecek diye bir şey yok, ben de evliyim ve mutluyum. allah güzel düşüncelerle evlenen herkesi mutlu etsin.

ay cok komıksın yaa..uslubum da ne var.bence okudugunuzu anlama dersı almalısınız.

Tatlım profilindeki kız sen isen, evliliğin ilk aylarında aldatılacak kadın değilsin. Çok güzelsin, esprili, pozitif bir insansın. Senin bu kocan sana hacı diyordu dimi. Ben bu kadar sorunlar olduğunu bilmiyordum evliliğinde. Okuyordum fakat hani çok da seviyorsun eşini, o yüzden çok sorun yok sanıyordum. Çok kızdım... (Senli benli yazdım ama en küçük kardeşim yaşındasın :)
Genel Not: Bu adamlara para yedirmeyin nolur, 11 yıllık tecrübe var burada, eşim bana ve çocuğuna bakmakla yükümlü, bunu hep en baştan aşıladım. Benim parama asla el sürmez. Ben bu kocaları anlamıyorum. Bunlara delikanlılığın kurallarını öğretmiyorlar mı artık.

terapıdekı konuşulanları aktarır mısınız..sonuc nereye kadar gıdebılecek merak edıyorum..takıpcınızım:)

O olmadan asla dediğim kimse olmadı ( belki çocuğum doğunca bu fikrim değişebilir )
Hak eden yanımda hak etmeyen ardımda kalabilir
Önemli olan kişinin mutluluğudur

oyyyy cok gaddarcaa ....

Aynen ama katılıyorum kadınlar ilk öle dio sonra dıkız geliyor kadınlara ayy yetiştiremiyorum ayy çok yoruluyorum diye...

Bende çalışıyorum yoruluyorum.. Akşmları ewe git yemek yap bulaşık topla daha yoruyor beni...

Dolayısyla en azından eşim bulaşık makinasını topluyor, çorabını kşirliye atıyor, evi süpürüyor daha ne yapsın bende üstüne gtmıyorum.. çok sıkarsam bunalıyor... yapmak istediğinde yapıyor..

Mesela kocanız iş yapıyorsa ayy ne güzel yapmışsın aşkııım eline sağlık derim kötü olsada belli etmem zamanla öğrenir diye ki heveslensin.. yapamadın edemedin dersen bu sefer adam yaaa zaten begenmşo amaaan boşwer yapsın kendisi der...

o yüzden akkıllı kadın olmak lazıımm... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…