tek cümle..

hayatımdan çıkarmam okadar kolay değilki..
seviyorum okadar emek verdim..
boşansam atlatamam, ruh sağlığım altüst olur..
iki ucu b.klu çubuk...

bence bu bir hastalık doktora gitmelisin ondan önce psikologa gitmelisin.kaybetme korkusu da yok sen de.evlendin bir b.k yedin tamam da boşanınca daha kötü bir b.k yemiş olursun bu şekilde

boşanmaya çok sıcak bakmıyorum..
evlilikte de tablo böyle..
arada kaldım yani...

Yarın terapide buna da değinmelisiniz bence.

herşeye değincem..
ağzı açık dinlicek beyfendi...

tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.

yani şimdi bütün evin temizliği,çamaşırı,bulaşığı,ütüsü,yemeği vs düşünürsek evet aynen katılıyorum.hergün aynı sıkıcı.
ama kocamı düşünürsem seviyorum mutluyum.o yüzden işe gücede katlanmaktan başka çare yok gibi

evlenmeden önce okadar gaza gelmişti ki beyefendi..
ne desem hee diyodu..
bende çok iyi tanımadığım için inandım tüm o hee'lere...

sayfaları okumadım ilk mesajınla bunu ancak okudum da, o insan öyle de birbiriniz için doğru kişiler olmayabilirsiniz. belki o da sende aradıklarını bulamıyor..

zaten o da bulamıyo bence..
sürekli kendimi hiç koca gibi hissetmiyorum deyip duruyo.....
sanki ben bu evin hanımı gibi hissediyorum da.....

canim yaa umitli senin diger konularini da biliyorum daha 1 yillik evlisiniz ama simdiden sanki 40 yillik evli gibi olmussunuz.. umarim hersey duzelir..

aynen...malesef..
ben de ona yanıyorum...zayi oldu gençlik yıllarım...

soru sordum ama cevap alamadim konu sahibinden...bu adamla seni evli kalmaya iten sebep??

şuan için boşanmaya korkuyorum..
sebep bu....
annemin üzülmesini istemiyorum..
herşey geçcek diye teselli ediyorum kendimi...

Yine ne oldu bacım sana?
Odun kocan yine soğuk tavırlarıyla üzdü mü seni?

amaaan dostum iyce daral geldi,patladım ben de.....

Senin bu evlilikte yapabilecegin en iyi sey cocuk yapmamak. Anlasamadiginiz cok belli

evet çocuk istemiyorum..
inşallah herşey oturduktan sonra olur....

pardon ama başkasını soğutmayı nerden çıkardınız..
ben kendi evliliğimden huzursuz olduğumu yazdım..
kimseye de evlenmeyin demedim..
ve hatta iyi bir eşin varsa evlilik dünyanın en güzel şeyi bence....

Diğer konularında baktım da, üzüldüm yaa bu erkekler evlenene kadar her deyip balayında evrim geçiriyor.

Ablalarım neden öyle diyorsunuz ya .s
Ne kadar olumsuz yorumlar var burda böyle
Hayatının aşkıyla aynı evi paylaşmak bu kadar berbat bir durum olmamali .s

tatlım mesele sadece aynı evi paylaşmak olmuyo herzaman..
birinin feda ettiğinden öteki kar ediyosa bi evlilikte düzen bozuluyo malesef..

umarım öyle olmam..
ben de ondan korkuyorum...
ama pes etmek de istemiyorum..
ben çilesini çektim, başkası kaymağını yerse çok üzülürüm..

resimdeki sen misin

bunu çok kişi sormuş..
resimdeki katrina kaif..
bana benzetiyolar..
ben de onu yapayım dedim profil resmi..

teşekkürler canım desteğin için..
bir bekar olarak gerçekten çok empatik bir yorum..
inşallah senin evliliğin güzel olur..

keşke tek dert çamaşır bulaşık olsa.....

çok teşekkür ederim çok naziksiniz

inşallah evliliğiniz tez zamanda sizin istediğiniz şekilde rayına otururda rahat edersiniz

Canım konunu gördüğümde mesai bitimiydi şimdi okuyorum off ya bu adamın yapmadığı kalmamış
Aile terapistine onun yaptıklarını anlattın mı? Ve terapist eşine kendini düzeltmesi için ne tavsiyelerde bulundu?

Bir aldatma konusunda sizinle ters düşünceler içindeydik. Gerçi başka birinin konusuydu ama siz aşıktım affettim tarzında bir şeyler demiştiniz.
Ama ümitli şimdi sorunlarınızı okudum da, siz bu adamı mı affettiniz? Cidden neden affettiniz? Değdi mi sizce ikinci şansa?
Düzelir mi? Siz de düzelmeyeceğinin farkındasınız. Ne diyeyim...

Ben evlendim iyiki de evlenmisim. Benm tek ama tek bir kuralim var o da oldugun gibi ol,olduğu gibi kabul et:-D
Inanain cok mutlu olursunuzz:-D

tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.
Ben mi sen mi cnm.esimle evlenmek icin bankayi biraktim.onun icin her seyden vazgectim.halende onun istedigi hayati yasiyorrum.o ise bana bir avuc peynirin hesabini soruyor.ben de sen istedigin haracamayi yapiyorsun diyorum.yaparim diyor.peki ben neden sana sorucam diyorum.soracaksin baana diyor.peki beni neden ekonomik ozgurlugumden ettin diyorum.siktirol git.sana buluyum is calis diyor...ben onu bunlari duymak icin mi sevdim.keske sevmeseydim.ilk yapacagim is.suratina tukurup,onu siktiretmek olurdu.

geçmiş olsun canım...
işte malesef deveye diken insana s.... yaranıyo bu devirde....
üff...tövbe tövbee...
sinirden iyce ağzım bozuldu yahu.....

Aman Allahım bu nasıl bir üslup bence ilk işiniz üslubu nu zu düzeltmek olsun.
Ayrıca çalışmanizi istiyorsa esiniz belkide ihtiyacı var ve istiyor. Evlilik destek olmak değil midir. Şahsen ben bana bir avuç peynirin hesabı sorul sa asla kendime yedire mez ve muhakkak calisirdim

düzelmesini beklediğiniz şeyler nelerdi?

mesela ozamandan anlamıştım çok anlayışlı biri olmadığını,ama şaşkınlıktan öyledir diye düşündüm..
ya da empati kuramıyodu hiç, aynı evin içinde mutlaka kuracaktır diye düşündüm..
çok fazla atışıyoduk, düğün öncesi gerginlik diye düşündüm vs vs...kendimi kandırdım kısacası....

ilk gidişimizde herşeyi anlatmamıştım terapiste canım..
yani sadece aldatma mevzunu anlattım..
kadın bişeyler dedi eşim hakverdi..ama ısrarla ben aldatmadım sadece arkadaşça yazıştım vs dedi durdu...
keşke kabullense bunun bir aldatma olduğunu...

aşıktım affettim hiç bir zaman demedim..
evet eşima aşığım dedim ama onu da bu konuda dedim ve aldatmayla ilgili yerde değil..
ben eşimi bir kez affettim o da rahmetli babamı hastalığında daha çok üzmemek içindi..
ve ondan sonra öyle bi sadakatsizlik yaşamadım çok şükür..
şimdi yapsa basarım kıçına tekmeyi....

Ben evlendim iyiki de evlenmisim. Benm tek ama tek bir kuralim var o da oldugun gibi ol,olduğu gibi kabul et:-D
Inanain cok mutlu olursunuzz:-D

eşim de hep bunu savunur..
ama beni olduğum gibi kabul etmez..
ya eleştirir ya laf çakar..
ya içime kurt düşürür..
ben çok nadir kendim olabildim bu evlilikte..

Ya siz geçenlerde konu acmistiniz. Eşinizin odun olduğundan falan bahsetmistiniz böyle çok tatlı bi üslubunuz vardı. Ben orada gözümde çok şeker bi çift canlandirdim mesela. Eminim herkese de öyle gelmiştir o konuyu okuyunca. Inanır misiniz bilmem ama nazar diye bi olay var. Nazari kabul etmeseniz dahi şöyle düşünün, birinin bende neden yok diye gıptayla baktığı bişey kötü enerjiyi çeker. Kötü enerjiyi çekmiş olabilir misiniz? Ben bi de renkli gözlüyüm ekrandan tüm "yaaaaa ne güzel ben de istiyoruuuum" enerjimi gönderdim vallahi ama inşallah buna ben sebep olmamışimdir masallah da dedim cok kez yani, güzel şeylerinizi tanımadığınız, size ve mutlulugunuza imrenecek potansiyelde bir ortamda paylaşmamaniz daha dogru olur tahminimce. Hele ki bu bolumde, adı uzerinde herkesin bir derdi var Ama tabi bi fikir sadece

anlıyorum,hep şöyledir böyledir deyip görmezden geliyoruz sevdiğimiz için ama işte bir insanın değişmesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…