- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Demek ki senin kendini bulabilmen için bu adamın hayatından çıkması şart.
Resmen başka biri yapmış seni bu adam.
Keşke düzelebilse ama ben birini düzeltmeyi çok zor bir seçenek olarak görüyorum. Erkekler hele, ilk tanıdığında nasılsa öyle kalıyor. Görmezden geldiğin kusurlar daha da yakınlaştıkça gün yüzüne çıkıyor.
Hayatını boşa harcamak gibi bişey mutsuz olduğun bir evlilik.
bence bu bir hastalık doktora gitmelisin ondan önce psikologa gitmelisin.kaybetme korkusu da yok sen de.evlendin bir b.k yedin tamam da boşanınca daha kötü bir b.k yemiş olursun bu şekilde
Yarın terapide buna da değinmelisiniz bence.
tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.
Affetse bile kimse aldatilmayi unutmaz surekli ignelemelerin bu yuzden hirsini alamadigin icin.sizin sorunlar zitliktan degilki acikca kusurlari var sana karsi.Allah yardimcin olsun.ilerleme var diyosun umarim istedigin sekilde duzelir.bi adam daha evlenmeden siraliyosa kusurlarini birbir daha evlenmeden odunsa evlenince iki kati okuz oluyo nasilsa evlendim diye.evlenince daha iyi olur beklentisine girmemek lazim.sevgisiz asksiz evlilik olmaz ama bu sevgi gozunuzu kor edip kusurlari gormeyecek hale getiriyosa sizi uzak durun.he eger ben seviyorum iyisiyle kotuyusle diyosaniz o adamin okuzluklerini cekersiziniz cevabi da kimse sizi zorla evlendirmedi sevdin istedin aldin olur.
sayfaları okumadım ilk mesajınla bunu ancak okudum da, o insan öyle de birbiriniz için doğru kişiler olmayabilirsiniz. belki o da sende aradıklarını bulamıyor..
canim yaa umitli senin diger konularini da biliyorum daha 1 yillik evlisiniz ama simdiden sanki 40 yillik evli gibi olmussunuz.. umarim hersey duzelir..
soru sordum ama cevap alamadim konu sahibinden...bu adamla seni evli kalmaya iten sebep??
Yine ne oldu bacım sana?
Odun kocan yine soğuk tavırlarıyla üzdü mü seni?
Senin bu evlilikte yapabilecegin en iyi sey cocuk yapmamak. Anlasamadiginiz cok belli
Evliliğiniz kötü diye herkesi soğutmayın,bence aynı dili konuşup aynı noktada buluşuyorsanız evlilik çok güzel bir hayat paylaşımı.siz geçinemiyorsunuz diye başkası da aynı olacak değil,belki eşinizde aynı fikirde,o da pişman ,bence uzlaşamayan eşler ayrılmalı diye düşünüyorum,birbirinin ömrünü tüketmektense böylesi en güzeli.
Ablalarım neden öyle diyorsunuz ya .s
Ne kadar olumsuz yorumlar var burda böyle
Hayatının aşkıyla aynı evi paylaşmak bu kadar berbat bir durum olmamali .s
ay olur mu yahu aslan terbiyecisi misin sen? sen onu düzelteceksin de sen ne olacaksın biliyor musun? allah korusun 40 yaşına gelmeden önce bir sürü sinir problemiyle uğraşmaya başlayacaksın.. 0 km çocukları bile eğitmek ne kadar zor kaldı ki bu kocaman, erişmiş- yetişmiş bir insan.. ite ite nereye kadar ümitli, ay çok üzüldüm.
resimdeki sen misin
bdv de birkaç defa denk geldim size derdinizi anlatırken bile neşeliydiniz belliydi neşeli bi hatundunuz
okurken gülümsediğim çok oldu hiç yorum yapmadım çünkü evli değilim size fikir verebilecek kişilerin evliler olması gerektiğini düşündüm oyüzden...
ama şimdi konunuzu gördüm mesajlarınızı okudum ve enerjisi bu kadar yüksek birinin böyle mutsuz edilmesine çok üzüldüm gerçekten
bir tavsiyede bulunamam belki...bir söz vardır insanın canını hep en yakınındakiler yakar diye...çok doğru gerçekten
bende en yakınlarım tarafından bunaltıldığım daraltıldığım zamanlar yaşıyorum enerji falan hiçbişey bırakmadılar buda bir sınav galiba diye telkin ediyorum kendimi
sanırım sizin sınavınızda bu...isyan etmemek için bunlara sığınıyorum
bekara koca boşamak kolaydır oyüzden o konuya hiç girmiyorum belliki emek veriyosunuz eşinizi adam etmek için e insan emek verince karşılığını almak ister...sabredip bekleyemezsede meyveleri başkaları yer.bu daha sinir bozucu....
yani şimdi bütün evin temizliği,çamaşırı,bulaşığı,ütüsü,yemeği vs düşünürsek evet aynen katılıyorum.hergün aynı sıkıcı.
ama kocamı düşünürsemseviyorum mutluyum.o yüzden işe gücede katlanmaktan başka çare yok gibi
Ablalarım neden öyle diyorsunuz ya .s
Ne kadar olumsuz yorumlar var burda böyle
Hayatının aşkıyla aynı evi paylaşmak bu kadar berbat bir durum olmamali .s
Aa bunu bilmiyordum iste.. Allah mutlu eder bu sefer ins.hayatının insanını bulmamış cnm eski kocasıyla yeniden evlenmiş
Ben mi sen mi cnm.esimle evlenmek icin bankayi biraktim.onun icin her seyden vazgectim.halende onun istedigi hayati yasiyorrum.o ise bana bir avuc peynirin hesabini soruyor.ben de sen istedigin haracamayi yapiyorsun diyorum.yaparim diyor.peki ben neden sana sorucam diyorum.soracaksin baana diyor.peki beni neden ekonomik ozgurlugumden ettin diyorum.siktirol git.sana buluyum is calis diyor...ben onu bunlari duymak icin mi sevdim.keske sevmeseydim.ilk yapacagim is.suratina tukurup,onu siktiretmek olurdu.tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.
Ben mi sen mi cnm.esimle evlenmek icin bankayi biraktim.onun icin her seyden vazgectim.halende onun istedigi hayati yasiyorrum.o ise bana bir avuc peynirin hesabini soruyor.ben de sen istedigin haracamayi yapiyorsun diyorum.yaparim diyor.peki ben neden sana sorucam diyorum.soracaksin baana diyor.peki beni neden ekonomik ozgurlugumden ettin diyorum.siktirol git.sana buluyum is calis diyor...ben onu bunlari duymak icin mi sevdim.keske sevmeseydim.ilk yapacagim is.suratina tukurup,onu siktiretmek olurdu.
düzelmesini beklediğiniz şeyler nelerdi?nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..
Aman Allahım bu nasıl bir üslup bence ilk işiniz üslubu nu zu düzeltmek olsun.Ben mi sen mi cnm.esimle evlenmek icin bankayi biraktim.onun icin her seyden vazgectim.halende onun istedigi hayati yasiyorrum.o ise bana bir avuc peynirin hesabini soruyor.ben de sen istedigin haracamayi yapiyorsun diyorum.yaparim diyor.peki ben neden sana sorucam diyorum.soracaksin baana diyor.peki beni neden ekonomik ozgurlugumden ettin diyorum.siktirol git.sana buluyum is calis diyor...ben onu bunlari duymak icin mi sevdim.keske sevmeseydim.ilk yapacagim is.suratina tukurup,onu siktiretmek olurdu.
düzelmesini beklediğiniz şeyler nelerdi?
Canım konunu gördüğümde mesai bitimiydi şimdi okuyorum off ya bu adamın yapmadığı kalmamış
Aile terapistine onun yaptıklarını anlattın mı? Ve terapist eşine kendini düzeltmesi için ne tavsiyelerde bulundu?
Bir aldatma konusunda sizinle ters düşünceler içindeydik. Gerçi başka birinin konusuydu ama siz aşıktım affettim tarzında bir şeyler demiştiniz.
Ama ümitli şimdi sorunlarınızı okudum da, siz bu adamı mı affettiniz? Cidden neden affettiniz? Değdi mi sizce ikinci şansa?
Düzelir mi? Siz de düzelmeyeceğinin farkındasınız. Ne diyeyim...
Ben evlendim iyiki de evlenmisim. Benm tek ama tek bir kuralim var o da oldugun gibi ol,olduğu gibi kabul et:-D
Inanain cok mutlu olursunuzz:-D
anlıyorum,hep şöyledir böyledir deyip görmezden geliyoruz sevdiğimiz için ama işte bir insanın değişmesi çok zormesela ozamandan anlamıştım çok anlayışlı biri olmadığını,ama şaşkınlıktan öyledir diye düşündüm..
ya da empati kuramıyodu hiç, aynı evin içinde mutlaka kuracaktır diye düşündüm..
çok fazla atışıyoduk, düğün öncesi gerginlik diye düşündüm vs vs...kendimi kandırdım kısacası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?