Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

Gelir gücünüz var ki rahatça harcıyorsunuz sizin sıradan dediğiniz marka benim için lüks sekment , çizme alsam mesela en fazla 700-800 verebilirim o nedenle markaya modele takılmam hiç. Kalan masraflar yeme içme her yerde aynı fiyat ve hayati ihtiyaç ama gerisi lüks harcama oluyor. Paranın değeri yok size o konuda katılıyorum sadece ve herkes gelirine göre harcıyor.

Davulun sesi uzaktan hos gelir atasözüne bi orneksiniz
Asıl siz davulun sesini yeni duymaya başlayıp ağlamaya başlamışsınız.

Ben merak etmeyin cook önceden duydum ve planlarımı da ona göre yaptım. Dediğim gibi daha fazla yorum yapmıyorum bu konuda kimseye.

Herkese kendi aklı ve fikri ile hayatta başarılar.

Bu dedikleriniz beni aşar çok fazla gelirim 35-45 K arası eşimden çok nafaka alamam her halde kira okul fatura mutfak ulaşım çocukların ihtiyacı her şey bu paraya göre olmalı
K kelimesi Türkçe değil lütfen yaymayın kullanımını..

35-45 bin geliri olan bence bu soruyu sormamalı. Yaparsınız çünkü her yerde

İnsanların işi gücü yalan olmuş ya bu üye benden sonra doğum yaptı benim oğlum 3 yaşında nasıl oluyor onun ki benden büyük ? Her istediğimiz yere tayine gidiyor muyuz mesela ? Eşim tsk da komando heryere gidemiyoruz işte bariz belli iş güç yalan dolan

K kelimesi Türkçe değil lütfen yaymayın kullanımını..

35-45 bin geliri olan bence bu soruyu sormamalı. Yaparsınız çünkü her yerde
Nasıl geçinsin ? Bu kafayla geçinemez çünkü kendinin 35-45 eşinin 20 filandı yanlış bilmiyorsam bu durumda bile geçinemiyordu .

İzmir mantıklı ama kiralar uçtu gitti burada da

Doğu illeri ucuz oluyor.ne kadar küçük o kadar ucuz.

Annesi konu sahibi boşanıp da başına iş olsun istemez ama o da var. Damat parası yiyeceğim hayali ile tutuşan kadına kızının boşanması şoku ağır gelir

İki çocukla asgari ücret alıyorum,kilo kilo et yiyorum,üstüne kira ödüyorum gecekonduda demedim ondan olabilir.

Gelir gücü herkeste farklı elbette. Ben bir kere aldığım çizmeyi nerden baksanız 5 sene giyerim. Ama ben böyleyim diye hayat pahalı değil diyemem. Ya da mesela size “700-800 lira çizme için çok,sana 300 liralık suni deri yeter” diyemem,bu hakka sahip değilim. Çok az kıyafetim vardır,gardrobum bomboştur. Öyle seviyorum ama bu durum hayat pahalılığını görmeme engel değil.

Çünkü kıskandık.35,40 bin kazanan şanslı azınlıktan değiliz.haa bir de üstüne bu parayla geçinemiyorum deyip, çok normal birşey gibi özel okul muhabbetleri falan yapılınca da gıcık olduk.kocam ancak 20 bin nafaka verevilir falan filan denilince duble kıskandık.benim mesela aklına bile gelmez çocukları özel okula mı gönderceeksiniz falan filan muhabbeti yapmak.aklıba bile gelmeyen bir konu ülkedeki çoğu kişinin.
Kızlar üzülmeyin ama para var huzur yok gördüğünüz gibi boşanıyormuş kadın.allah herşeyi aynı anda vermiyor işte.
Bu arada ülkede kendi maddi yüksek standardını normalmiş gibi anlatmak sinirlendiriyor insanları.yav aynı ülkede yaşıyoruz.zengin olsan zengin olduğunu bilirsin fakir olsan fakir olduğunu bilirsin.lüks markaya niye sıradan dersiniz, ya da özel okulu çok normal birşey gibi anlatırsınız.zengin olan adam gibi ben zenginim ona göre yaşıyorum desin.böyle salağa yatınca sinirleniyor insanlar ki haklılar.

Eee gitmiyor işte.ülkeden 5 bin 10 bin kazanıp bir sürü çocuğu olan milyonlarca insan var.

Bu konunun amacı ne ben onu da anlamadım.konu sahibi 35,40 bin kazanıp, 20 bin de nafaka alacakmış kötü ihtimal.eee biz de sanıyoruz ki iki kuruş parasıyla geçinecek şehir arıyor yazmayıp protesto edelim bence.eee her yer onun zaten bu parayla.anlamadım valla.millet de tüm iyi niyetiyle uzun uzun cevaplar vermiş.ayıp valla.millet sizin için düşünüyor vakit ayırıyor.

20 bin nafaka yok.

20 bin nafaka mı alacakmış ya nerede demiş bunu

Nedense aklıma Seren Serengil geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…