Tek embriyo transferi mi yoksa çift embriyo transferi mi?

Demek ki 5-7 gün sonra oluyor. Kişiden kişiye de değişir elbette.

İyi akşamlar transfer öncesi ve sonrası doktor size ilaç verdi mi

İyi akşamlar Evet, verdi. Transfer öncesi estrofem, folik asit ve crinone jel kullandım. Transfer sonrası da oksapar iğne eklendi ilaçların yanına.

İnşallah canım
İki tane mi istediniz acaba bende çok kararsızım ama bnde iki düşünüyorum riske atamam ikiside tutarsa bir taşla iki kuş diyorum ama bakıp büyütebilmeyi düşündükçe korkuyorum rabbim hakkımızdan hayırlısı nese onu nasip etsin inşallah emeklerimizi heba etmesin

Evet, çift embriyo transfer edildi. Ben de sizin gibi düşündüm ve iki tane istedim. İkiz olursa dediğiniz gibi hem kardeş olurlar hem de birlikte büyürler Ayrıca bir sürü ikiz annesi var. Onlar nasıl atlattıysa bütün süreçleri biz de o şekilde atlatırız

Kaçncı gününüz bugün benimde ilk denemem olcak inşallah ilk seferde hyırlısıyla rast getirir rabbim bende öyle düşünüyorum hem belki nasibimiz böyledir tekte koydursak ikiz weren rabbim onuda orda ikiz yapar diye düşünüyorum hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim gönlümüze göre onu nasip etsin sizinde hayırlı olsun inşallahh

Çok teşekkür ederim Pazartesi transfer gerçekleşti, 2 gün geçti Ben ilk başlarda çok tereddütte kalmıştım çift olursa ve ikisi de tutunursa ne yaparım diye. Fakat bu tedavi sürecinin zorluğunu düşününce endişelerimden vazgeçip 2 tane embriyoya karar verdim. Dediğiniz gibi nasip meselesi. Orasını Allah bilir. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah güzel sonuçlar alırız

Amiiinn inşallahh canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım inşallah hamilesindir bende çok kararsız kaldım ve korkularım var hastanedeki hemşirelerde şansın azalır diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Canım inşallah hamilesindir bende çok kararsız kaldım ve korkularım var hastanedeki hemşirelerde şansın azalır diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Merhaba :) Evet, hamileyim Ve ikiz olma ihtimali yüksekmiş, doktorum öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…