Tek embriyo transferi mi yoksa çift embriyo transferi mi?

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) embriyo transferinde canın yandı mı ben muayne olurken bile korkuyorum

Çok teşekkür ederim, darısı başına inşallah Yok canım, hiçbir şey hissetmiyorsun. Benim tranferim 7 dakikada bitmişti Sadece tuvalete sıkışık olmak biraz rahatsız ediyor ama onu da düşünmezsen gayet rahat geçiyor

Merhaba bende ikiz istiyorum ama yasa gereği tek embriyo konuyo die duymuştum istersem iki embriyo transfer ederlermi

Merhaba bende ikiz istiyorum ama yasa gereği tek embriyo konuyo die duymuştum istersem iki embriyo transfer ederlermi

30 yaşındayım ve çift embriyo transferi oldum. Bizim isteğimize bıraktılar. Doktorunuzla görüşün bence.

Ayyy cok güzel bana da dua edin lütfen

Ederim elbette. Gönlünden geçen ne varsa Rabbim hayırla ömrüne yazsın. Burada benim gibi bu süreçlerden geçen arkadaşları çok iyi anlıyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun, inşallah güzel haberler paylaşırsınız bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…