- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi MrsKurabiye
-
Merhaba,
Ben de bu konuda çok kararsızım 3 negatifim var, doktorum ikiz gebeliğin erken doğum ve düşük riski olduğunu söylüyor ama artık tedavimde deneyebileceğimiz başka birşey kalmadı, iş şansa kaldığı için acaba 2 tane koymak şansı arttırır mı diye düşünüyorum. En azından tek tek denemektense 2 tane birden denemek daha mantıklı görünmeye başladı ki 3 negatiften sonra 2 sinin birden olma ihtimali de çok yüksek gelmiyor bana.
Ben çift embriyo olmasını söyledim dün doktora. Hala endişelerim var, içim rahat değil ama hayırlısı artık.
Umarım en az bir tanesi tutunur, hayırlısı ile de kucağınıza alırsınız. Karar verdikten sonra geriye dönüp düşünmemek lazım bu süreçte bence.
Merhaba transfer işlemi oldumu?İyi akşamlar herkese :)
Aranızdaki birçok arkadaşımız gibi ilk tüp bebek tedavisini görenlerdenim ben de. Sürecin hepsini yaşayarak öğrendim. Çok şükür sıkıntısız bir tedavi oldu benim için. Şu sıralar en önemli aşamaya geçmek üzereyiz. 1 Nisan’da transfer olacağım inşallah ve bununla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Sorum şu; transfer için tek embriyo mu çift embriyo mu tercih ettiniz veya edeceksiniz? Bu konuda çok kararsızım ve endişelerim var. Tek transfer olur da tutmazsa? Çift transfer olur da ikisi birden tutarsa?
Tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. Benim gibi ikilemde kalan arkadaşlara bir faydası olur belkiŞimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim, hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba transfer işlemi oldumu?
İkiz bebek annesiyimm Allah sanrınıda gücünüde veriyor gerçekten korkmayınnn hepinizin kucağı bebişlerle dolsunnnnn
İşlem zormu? Benimde Mayıs sonu olacakEvet canım, bugün oldu.
İşlem zormu? Benimde Mayıs sonu olacak
Korkulacak hiçbir şey yok. O kadar kolay ve hızlı ki hiçbir şey anlamıyorsun bile. Ne ağrı ne sızı. İnşallah seninki de güzel geçer
İnşallah canım bide opu sonrası regl doneminiz erken oldumu
[QUOTE="Sezsnk, post: 59454639, member: 8616 opu sonrası regl dönemi erken oldumu sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?