Tek kalmak mı ev arkadaşı mı ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhaba hanımlar ,

Ben öğretmen olarak zorunlu hizmetimi küçük bir ilçede yapıyorum. Buraya ilk atananlar bekar genç öğretmenlerdir Kimi hiç tanımadan eve çıktılar ...Kimi ikinci üçüncü yılında tek eve çıktı. Ben de gelir gelmez tek eve çıkmıştım .Kimseyi tanımıyordum. Evde çok güzel 1+1 denk gelmişti. Yani bazen acaba bir ev arkadaşım olsamıydı diyorum. Bazen tek kalmak rahat temizlik bulaşık yemek dağınıklıktan kendim sorumluyum. Bazen de iki çift muhabbet mi olsun . Zaten akşama kadar okulda pastanede görüşüyoruz.
Bazen bir arada kalabalık mı daha iyi. Kimi problemler yaşayan oldu . Aslında herkes para kazanıyor. Masrafları karşılayacak gücü var . İstediği kişi eve rahat gelir .Ailem geldiği zaman rahat rahat kalıyor. Bilemiyorum bazen tek kaldığım için arkadaş grubunda ikinci planda mı kalırım az mı kaynaşırım diyorum. Birbirimizden başka kimsemiz yok ki .... Yani benim yaşım var da diğerlerine göre ...Belli yaştan sonra akşam kafa dinlemek güzel ...Kimi zamanda kafa eser birlikte dışarı çıkılır. Bilemedim kafam karıştı :

SİZ OLSAYDINIZ NAPARDINIZ ?

hyr ya tabiki tek kalmalısın
bi yaştan sonra ev arkadaşı çekilmiyor

aynı evde yaşamak başka bişey, çok kafa dengi ve alışkanlıklarınız benzer birisi olursa ancak güzel olur onuda yakalamak biraz zor
zamanla anlaşılacak şeyler , zaman geçtı tanıdık kafa dengi ama düzenler oturdu Yani öyle şeyler duyuyorum tuvelet kağıdının , bir ekmeğin hesabını yapıyorlardı

Başlığı okuyunca öğrenci olduğunu düşündüm. :)

İş var güç var, çalışıyorsun. Muhabbet istiyorsan arkadaşlarını evine misafir olarak davet edebilirsin veya dışarı çıkabilirsin. Ben ev arkadaşı tavsiye etmiyorum, az olsun kendinin olsun. Kendi sarayının kraliçesi ol. Yani benim bildiğim kadarıyla ev arkadaşı olayları genelde maddiyatı idare etmek için falan tercih edilir ve o da genelde öğrencilikte olur, belli bir yaştan sonra insan bazı şeyleri çekemez artık diye düşünüyorum.

herkes tek demiş ama ben korkardım ya tek kalmaktan ben olsam yakın arkadaşım varsa onunla eve çıkardım

çok iyi anlaştığın biri olursa (ki bunu dışarda iyi anlaşmak olarak düşünme evin içinde herkes bambaşka oluyor) iki kişi kalmak çooook güzel. ama anlaşamazsan o ev sana dar gelir. üstelikte belli bi yaştan sonra insan kafa dinlemek huzur bulmak istiyor.

şartların da uygun olmuş 1+1 evin de varmış

tabii ki tek kal

insanlar yıllarca aşk duyduğu eşleri ile aynı evin içine girince bile sorun yaşıyor

arkadaş ile yine görüşürsün

huzurunu bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…