Tek kalmak mı ev arkadaşı mı ?

11

Evet çok şükür birbirimize gidip geliyoruz. Çağırıyorum. Doğru diyorsunuz evin kraliçeyim . Baba evinde bile hani bir odada kısıtlı kalabiliyoruz. Varya size diyiyim para için 3 kişi eve çıkan var .Kira 100 tl denk geliyor. :) Amaçlarının da maddiyat için katlandıklarını söylüyorular ..( Varlık içinde yokluk yaşayanlar var . Tabi korktuğu için birlikte çıkanlar var .Yeni mezun atanmış 21 -22 yaşında tek kalamıyorlar .

Tek kalmaya devam evinde istedgn gbi yayil

2+1 olsa dusun derdm ama hal boyleyken aynen devam

herkes tek demiş ama ben korkardım ya tek kalmaktan ben olsam yakın arkadaşım varsa onunla eve çıkardım
Evet baştan anlaştığın yıllarca kişi varsa tamam ... Ama ilçe milli eğitimde tanıştığı kişi ile bir merhaba ile eve çıktılar .
Dışarıda çok iyi anlaştığın arkadaşlarda eve çıkınca tatsızlıklar olabilir.
Çok kişi çıkanlar da var ama nadir işte ... Birbirine bağlanma, anlayış katsayısı tabiki Hakkari Şırnak gibi yerlerde yaygınmış ..... Bulunduğum yer biraz da uzak olumsuzluklardan belki de rahatliktan

Şimdi ev arkadaşın olsa kısıtlanmış oluyorsun yani her misafirini kafana göre çağıramazsın mesela ya da koskoca kadınlarsınız yani o misafir getirmek isteyecek belki sen rahatsız olacaksın, o seninkinden rahatsız olacak falan kimse kusura bakmasın da bana komik geliyor, atanmış, iş güç sahibi olmuş bir kadının korkudan ev arkadaşı bulması ve tek kalamaması, doğuda falan değilse. Dediğim gibi genelde öğrencilikte katlanılır böyle şeylere, para var pul var, iş var güç var, özgürlük var yani aynen devam et bence, hiç kafanı da karıştırma ev arkadaşıyla falan.

Ben de küçük bir ilçede öğretmenim ve yalnız yaşıyorum. Geldiğimde ilk yarım dönem 4 kişi bir evde kalıyorduk, ağzımın payını aldım tek çıktım eve.. Evet yalnızlık çok zor ama kafam rahat..

Ben de iki bucuk yildir yalnız yaşıyorum sosyal bir çevrem yok erkeklerle çalışıyorum sadece bir arkadasim var devamli görüştüğüm cogu arkadasim sehir disinda ama bir telefon kadar yakınlar
Yalniz olmaktan /yasamaktan hic sikayetci değilim tek basina da gayet keyifli ve dolu zaman geçirebiliyorum
Karar sana ait hayattan beklentilerine hangisi daha uygunsa onu yap

Ev arkadaşıyla yapamadım tek kalıyorum. Daha doğrusu hafta ici tek, haftasonu ailemle kalıyorum. Böylesi en iyisiymis. Ailemden uzak tek yaşadığım zamanlarda kafayı siyiracak gibi olurdum çünkü arkadaş ortamim falan da yoktu. Arkadaş cevren varsa tek kalmayi dert etme.

İmkanın varsa tabi ki tek kalmak en iyisi...

İki kız aynı evde kalamıyor emin ol bir ay iyi olsanız ikinci ayına tartışmalar cıkacak.

Cok arkadasımın öyle arası acıldı bizzat şahit oldum..

Zamaninda iki ev arkadasim oldu. Biri depresyondaydi, ben zorla kaldiriyordum. O yuzden ev arkadasini tavsiye edemiyorum. Kisa bir sureligine ve zor durumda olursa belki ama uzun donemde hayir.

Tek . Kesinlikle tek. Ya da kalabalık ev. Ama asla iki kişi değil. Çok sevdiğim canım ciğerim arkadaşım aşık oldu. Pislik duyguları yüzünden akan erkek arkadaşını eve getirdiği gece ömrümden 10 yıl gitti. Daha önce bu çocuk sağlam değil dediğimde kıskanıyorum zannetmişti. O yüzden bir şey demedim ve sabaha kadar uyumadan kendi odamda bekledim. Sonraları çoook kazık yedi sevdiceğinden o da anladı ama benim ömrümden giden gelmedi. . .. tek tek tek. Ama küçük bir yer olduğu için güvenlik sorunu yaşıyorsanız kalabalık olabilir. Asla 2 kişi değil.

tek kalmak en iyisi,evde kalabalik isterseniz arada arkadaslarinizi eve cagirin film filan izleyin birlikte..herkesin evi ayri yolu ayri kafasi rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…