Başlığı okuyunca öğrenci olduğunu düşündüm. :)
İş var güç var, çalışıyorsun. Muhabbet istiyorsan arkadaşlarını evine misafir olarak davet edebilirsin veya dışarı çıkabilirsin. Ben ev arkadaşı tavsiye etmiyorum, az olsun kendinin olsun. Kendi sarayının kraliçesi ol. Yani benim bildiğim kadarıyla ev arkadaşı olayları genelde maddiyatı idare etmek için falan tercih edilir ve o da genelde öğrencilikte olur, belli bir yaştan sonra insan bazı şeyleri çekemez artık diye düşünüyorum.
Evet baştan anlaştığın yıllarca kişi varsa tamam ... Ama ilçe milli eğitimde tanıştığı kişi ile bir merhaba ile eve çıktılar .herkes tek demiş ama ben korkardım ya tek kalmaktanben olsam yakın arkadaşım varsa onunla eve çıkardım
Şimdi ev arkadaşın olsa kısıtlanmış oluyorsun yani her misafirini kafana göre çağıramazsın mesela ya da koskoca kadınlarsınız yani o misafir getirmek isteyecek belki sen rahatsız olacaksın, o seninkinden rahatsız olacak falan kimse kusura bakmasın da bana komik geliyor, atanmış, iş güç sahibi olmuş bir kadının korkudan ev arkadaşı bulması ve tek kalamaması, doğuda falan değilse. Dediğim gibi genelde öğrencilikte katlanılır böyle şeylere, para var pul var, iş var güç var, özgürlük var yani aynen devam et bence, hiç kafanı da karıştırma ev arkadaşıyla falan.11
Evet çok şükür birbirimize gidip geliyoruz. Çağırıyorum. Doğru diyorsunuz evin kraliçeyim . Baba evinde bile hani bir odada kısıtlı kalabiliyoruz. Varya size diyiyim para için 3 kişi eve çıkan var .Kira 100 tl denk geliyor. :) Amaçlarının da maddiyat için katlandıklarını söylüyorular ..( Varlık içinde yokluk yaşayanlar var . Tabi korktuğu için birlikte çıkanlar var .Yeni mezun atanmış 21 -22 yaşında tek kalamıyorlar .
Artık karakterine hangisi yatkınsa:)Ben de kedi tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?