iki kisi arasında bocalıyorum ikisindende dönüs olcak mı ?
Barışıcaksınız. Çünkü aranızda karşı konulmaz bir cinsel çekim var ayrıca ikinizin arasındaki uyum başkalarıyla aranızda yok. Hem dost hem aşık siniz. Ve bu yüzden yavaş yavaş affedeceksiniz. Bu barismadan sonra daha da baflanacaksijiz.Merhabalar zaman bulduğunuzda bana da bir kart seçebilirseniz çok sevinirim. Eski Sevgilimle barışacak mıyız?
Aşk görünmüyor ancak çok mutlu bir evliliğin olacak. Maddi manevi ihtiyaçların karşılanıyor. Çocuklarla ve ailenle çok güzel huzurlu bir ilişkin olacak.merhaba.müsait olduğunuzda bana da kart seçer misiniz?
beni sevecek biriyle karşılaşacak mıyım?bir aşk yaşayacak mıyım?
Puanınız çok yeterli olmayabilir bu puanı kullanmakta zamanınız da yeterli gelemeyebilir ancak dikkatli düşünüp öyle karar vermelisiniz. Kendinizi fazla hafife aldığınız çıktı kartlarda. Kendinize güvenin ev değişikliği ta da iş seyahati görünüyor.Kpss'yi sormuştum bakabilirseniz şayet.. Yeterli puan alıp atanabilecek miyim.. Pek çalışmadım olumsuz bir sonuç görünüyorsa da son anda çalışmayla yapabilir miyim...
Aşk görünmüyor. Olumsuz a odaklanmış kayba odaklanmış durundasijiz. Kayıpları arkada bırakın. Geçmişteki hatalardan ders çıkarın. Her işte bir hayır olduğuna inanın ve değişimi reddetmeyin.Ayy bana da bakar misinizgercekten aşik olabilcek miyim mutlu olabilecek miyim
Ayy bana da bakar misinizgercekten aşik olabilcek miyim mutlu olabilecek miyim
Puanınız çok yeterli olmayabilir bu puanı kullanmakta zamanınız da yeterli gelemeyebilir ancak dikkatli düşünüp öyle karar vermelisiniz. Kendinizi fazla hafife aldığınız çıktı kartlarda. Kendinize güvenin ev değişikliği ta da iş seyahati görünüyor.
Aşk görünmüyor ancak çok mutlu bir evliliğin olacak. Maddi manevi ihtiyaçların karşılanıyor. Çocuklarla ve ailenle çok güzel huzurlu bir ilişkin olacak.
bnada bakabilirmisin bnde sana bkarm istiosanBirinin evlilik haberini alabilirsin ya da başka si ile ilişki içinde olduğunu ama bir diğeri ile barışıcaksınız.
Başkalarının onderligini yapacağınız bir iş olabilir. Odaklanma ve dikkat gerektirecek. Başka birisi sizi bu iş konusunda cesaretlendiriyor çıkmış.Teşekkür ederim.
Çevremdeki insanlar da buna etken sanırım biraz, sıkıntı alıyorum..
Kpss olmayabilir ama başka iş olabilir yani?
Çok fazla olumsuz düşünce çıkıyor anlamadigim bir şekilde. Depresyona varan stresli bir dönem olarak çıkmış kartlarda. Üni de yalnız yaşamak gibi bir planin iz ya da biriyle kalma gibi bir planin iz varsa bunun tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.çoook teşekkür ederim.çok sevindim.
bir de eğitim için bakabilir misin?ünve başlayacağım.hayırlı olacak mı benim için?
Aranizin bozuk olmasına neden geçmişle ilgili bir takım şeyler olabilir. Ancak ikinizin de suçu yok ve masumsujuz. Sevgilinize tekrar birleşme söz konusu. Insanlar a iyilik yapın. Size iyilik olarak geri dönecek. Hayır falan yapabilirsiniz.bnada bakabilirmisin bnde sana bkarm istiosan
Çok fazla olumsuz düşünce çıkıyor anlamadigim bir şekilde. Depresyona varan stresli bir dönem olarak çıkmış kartlarda. Üni de yalnız yaşamak gibi bir planin iz ya da biriyle kalma gibi bir planin iz varsa bunun tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.
Su an is sahibi isen bu işler daha da yogunlasacak. Ve altından kalkamaz hale geleceksin. Ancak değil isen bu Yeni işyeri çok yoğun bir yer olacak. Kendi başına bir şeyleri halletmeye meyillisin ama baskalarinin yardımını kabul etmen en hayırlısı.bende bır ısyerınden haber beklıyorum ne olacak dıye cekermısın?
Olabilir. Stresli den ziyade dikkatli olun özellikle kalacağınız yer konusundabu sanırım şu anda yaşadığım stresli dönem değil mi?çünkü ünve başlayacağım için aşırı stresli hissediyorum kendimi.
Olabilir. Stresli den ziyade dikkatli olun özellikle kalacağınız yer konusunda
Rica ederim.çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?