Tek kart bakımı.

Bende rica etsem cok ihtiyacim var ozellikle kpss ne olacak o konuda..

İşinize yaramayacak dönemi geride bıraktığınız söyluyor kartınız. Geçmişi serbest bırakın ve değişimleri kucaklayın.

Luttfen bana da bir kart ceker misiniz? Cok skntili gunlerdeyim... ne cikar acaba..

Kararlılık ve irade göstermeniz gerekiyor. Durumunuzla ilgili kararsızlık hissediyor olabilirsiniz ama korku duymayın. öNÜNÜZE BÜYÜK BİR İLERLEME FIRSATI ÇIKACAK DİYOR KARTINIZ.

bana da bakabilir misiniz acaba

sevdiğim biri var onunla olacak mı
beni seviyor mu?

Bu kişi sizin için gerçekten özel birisi. Tutkunu olacağınız yeni bir projeye başlayacaksınız. Ama bu kişi devamlı hayatınızda olacak.rOMANTİ VE DUYGUSAL YAŞAMINIZI daima heycanlandıran bir kişi olacak bu kişi. Ancak ilişkinizin devamı için en önemli husus iletişimi daime doğru şekilde kurmak. İletişimsizlik birbrini anlamaktan uzak davranışlar bu ilişkinin sonu olacaktır.

bana da bakar misiniz?
uzun zamandir bebek hasretiyle yaniyoruz.ben balik esim oglak burcu

o zaman bende bi kart ricasında bulunayım. aramasını beklediğim biri var ama ara mı kı:)

Evet sizinle tekrar iletişime geçecek bir yerlere davet edebilir. Ya da çok hoşunuza gidecek mesajlar atabilir.

Banada çekermisin bir tane yeni destenden bebiş istiyoruz nazlanıyoo yakında gelmeyi düşünüyormu kii:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çabalamanız gerekecek ancak mutlu son sizi bekliyor olacak. Bu ilişki ile ilgili stres son bulacak. gÜVENBİLİR ve mutlu bir ilişki olarak devam edecek ilişkiniz.

İş konusunda umudunuzu kaybetmeyin çünkü iş konusunda çok başarılı bir dönem sizi bekliyor.

Canım benimde evliliğime bakar mısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilelik gibi bir planınız var mı? Ya da yapmayı istediğiniz başka bir şey büyk bir kutlama görünüyor. Oldukça güzel ve neşeli zamanlar sizi bekliyor.

çok t.ederim canım kırmayıp ikisinede baktığın için :)

Esim kova bense yay burcuyum bebek istiyoruz epey zamandir bununla alakali bisey dermisiniz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler canım Allah sevdiğine kavuştursun

Sormuştum ama eskide kaldı :)
Ekstra olarak yakın zamanda güvensizlikten dolayı iletişimi kestiğim bir erkek var, doğru mu yaptım...

Hamilelik gibi bir planınız var mı? Ya da yapmayı istediğiniz başka bir şey büyk bir kutlama görünüyor. Oldukça güzel ve neşeli zamanlar sizi bekliyor.

merhaba banada bakabilir misin? Benn uzun süredir çocuk istiyorum ama olmadı malesef acaba yakın zamanda bebeğim olur mu ki :)

Son düzenleme:

Evet oyle zTen ayrildik ve daha iyi birni bulcagimi hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…