Bende rica etsemcok ihtiyacim var ozellikle kpss ne olacak o konuda..
Luttfen bana da bir kart ceker misiniz? Cok skntili gunlerdeyim... ne cikar acaba..
rica etsem benim için de bakar mısınızz
4 yıllık bir ilişkim var,okullar bitti mesleğe başlıyoruz.kendimizi toparlamak için hemen evlilik istemedik.
sonuç olarak bu evlilik olacak mı ve beklediğimden kısa zamanda gerçekleşebilecek mi
teşekkürler şimdiden kuzucum
o zaman bende bi kart ricasında bulunayım. aramasını beklediğim biri var ama ara mı kı:)
ben tek bir şey değil 2 şey isteyebilir miyim rica etsem sizden ayrı ayrı çünkü ikiside mühim benim için .erkek arkadaşımla ilişkimiz son zamanlarda biraz problemli olsada şimdi şükür daha iyi akıbeti ne olacak ilişkimizin.bir de sınava girdim pek parlak değildi ama yine de atanma ihtimalim veya başka iş alanları var mı onu merak ediyorum.şimdiden t.ederim canım
Canım benimde evliliğime bakar mısın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çabalamanız gerekecek ancak mutlu son sizi bekliyor olacak. Bu ilişki ile ilgili stres son bulacak. gÜVENBİLİR ve mutlu bir ilişki olarak devam edecek ilişkiniz.
İş konusunda umudunuzu kaybetmeyin çünkü iş konusunda çok başarılı bir dönem sizi bekliyor.
Bu kişi sizin için gerçekten özel birisi. Tutkunu olacağınız yeni bir projeye başlayacaksınız. Ama bu kişi devamlı hayatınızda olacak.rOMANTİ VE DUYGUSAL YAŞAMINIZI daima heycanlandıran bir kişi olacak bu kişi. Ancak ilişkinizin devamı için en önemli husus iletişimi daime doğru şekilde kurmak. İletişimsizlik birbrini anlamaktan uzak davranışlar bu ilişkinin sonu olacaktır.
iş sormuştum 2 ay dediniz ama ben direkt kpss de atanıp atanamayacağımı sormak istiyorum..bir de olacaksa il değişikliği de olacak mı?
kpssyi çok önce sormuş olabilirim belki hatırlayamadım kusura bakmayın.
bakabilirseniz sevinirim uygun vaktinizde...
çok t.ederim canım kırmayıp ikisinede baktığın için :)
Hamilelik gibi bir planınız var mı? Ya da yapmayı istediğiniz başka bir şey büyk bir kutlama görünüyor. Oldukça güzel ve neşeli zamanlar sizi bekliyor.
çok teşekkürler canım Allah sevdiğine kavuştursun
Bu ilişki dışında daha iyi fırsatlarınız olduğnu söylüyor kartınız. Ama siz alışkanlık gereği durumu kanıksamışsınız. Çevrenizdeki diğer olasıklıklara gözünüzü açarsanız daha da mutlu olma olasılığınız var aslında.
Evet oyle zTen ayrildik ve daha iyi birni bulcagimi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?