Tek kart bakımı.

merhaba
bu aralar zor günler yaşıyorum. bir yol ayrımındayım karar vermen lazım.sevgilimden ayrıldım. bana da bakabilir misin?

merhaba
bu aralar zor günler yaşıyorum. bir yol ayrımındayım karar vermen lazım.sevgilimden ayrıldım. bana da bakabilir misin?
Kartların çok olumlu çıktı. Yapmak istediğin bir hayalin bir planin varsa ona yonelme ni söylüyor kartlar. Kendini ve başkalarını ruhsal olarak beslemen gereken bir döneme giriyorsun. Adındanda beklediğin ve özlemini duydugun güvenilir ilişki seni bekliyor olacak.

normal yollarla bebeğim olacak mı acaba...? bakabilir misiniz bi....rica etsem

Çok teşekkür ederim. Umarım barışırız.

Çok teşekkür ederim. Umarım barışırız.

Rica ederim hakkında hayırlısi olsun

Amin hepimiz için hayırlısı olsun herşeyin inşallah.Bir de ben şuan hayatında biri var mı diye de düşünüp duruyorum. Onun içinde seçebilir misin bi kart müsaitsen, zamanın varsa eğer?

Merhaba sen bana önceden aşk için bakmıştın fakat bu sefer sorunum da durumum da çok farklı..
hastalığımdan kurtulabilecek miyim ilersi günlerde yapacağımız yöntem işe yarayacak mı sadece onu merak ediyorum bakarsan sevinirim

merhaba canim.rica etsem bana da bakar misin? esimle ilgili bir kart rica ediyorum.isiyle alakali.
simdiden tsklr

banada bakabilirmisiniz?benim sorum maddi konuyla alakalı satılamayan bir malımız satılacak mı?şimdiden çok saol

banada bakarmısınız?benim sorum maddi bir konuyla ilgili.satılamayan bir malımız var satılacak mı?şimdiden çok saol

Ozeci sorumu özel mesajla gönderdim sana.bir bakabilir misin?

teşekkür ederim ben ıs değişikliği için bakmanı istemiştim.bu yorumdan ne anlamalıyım?

Başkalarının onderligini yapacağınız bir iş olabilir. Odaklanma ve dikkat gerektirecek. Başka birisi sizi bu iş konusunda cesaretlendiriyor çıkmış.

Hayırlıdır inşallah. Teşekkür ederim...

teşekkür ederim ben ıs değişikliği için bakmanı istemiştim.bu yorumdan ne anlamalıyım?
Henüz bir degisiklik olmayacak bir müddet daha yoğun bir şekilde devam ediyor gorunuyorsun. Hakkında hayırlısi olsun tabii ki.

banada bakarmısınız?benim sorum maddi bir konuyla ilgili.satılamayan bir malımız var satılacak mı?şimdiden çok saol

Biraz araştırma yapmanız gerekiyor. Bu satışla ilgili eksik bir şeyler var. Bu konu hakkında öğrenmeniz gereken her şeyi iyi arstirin ve detaylara dikkat edin. Ardından satış kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…