Kartların çok olumlu çıktı. Yapmak istediğin bir hayalin bir planin varsa ona yonelme ni söylüyor kartlar. Kendini ve başkalarını ruhsal olarak beslemen gereken bir döneme giriyorsun. Adındanda beklediğin ve özlemini duydugun güvenilir ilişki seni bekliyor olacak.merhaba
bu aralar zor günler yaşıyorum. bir yol ayrımındayım karar vermen lazım.sevgilimden ayrıldım. bana da bakabilir misin?
Barışıcaksınız. Çünkü aranızda karşı konulmaz bir cinsel çekim var ayrıca ikinizin arasındaki uyum başkalarıyla aranızda yok. Hem dost hem aşık siniz. Ve bu yüzden yavaş yavaş affedeceksiniz. Bu barismadan sonra daha da baflanacaksijiz.
Barışıcaksınız. Çünkü aranızda karşı konulmaz bir cinsel çekim var ayrıca ikinizin arasındaki uyum başkalarıyla aranızda yok. Hem dost hem aşık siniz. Ve bu yüzden yavaş yavaş affedeceksiniz. Bu barismadan sonra daha da baflanacaksijiz.
Rica ederim hakkında hayırlısi olsunÇok teşekkür ederim. Umarım barışırız.
Rica ederim hakkında hayırlısi olsun
Çok fazla olumsuz düşünce çıkıyor anlamadigim bir şekilde. Depresyona varan stresli bir dönem olarak çıkmış kartlarda. Üni de yalnız yaşamak gibi bir planin iz ya da biriyle kalma gibi bir planin iz varsa bunun tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.
Su an is sahibi isen bu işler daha da yogunlasacak. Ve altından kalkamaz hale geleceksin. Ancak değil isen bu Yeni işyeri çok yoğun bir yer olacak. Kendi başına bir şeyleri halletmeye meyillisin ama baskalarinin yardımını kabul etmen en hayırlısı.
Başkalarının onderligini yapacağınız bir iş olabilir. Odaklanma ve dikkat gerektirecek. Başka birisi sizi bu iş konusunda cesaretlendiriyor çıkmış.
Henüz bir degisiklik olmayacak bir müddet daha yoğun bir şekilde devam ediyor gorunuyorsun. Hakkında hayırlısi olsun tabii ki.teşekkür ederim ben ıs değişikliği için bakmanı istemiştim.bu yorumdan ne anlamalıyım?
banada bakarmısınız?benim sorum maddi bir konuyla ilgili.satılamayan bir malımız var satılacak mı?şimdiden çok saol
Rica ederim hakkinizda hayırlısı.Hayırlıdır inşallah. Teşekkür ederim...
merhaba bana da bakar mısın rica etsem iş hayatım nasıl olacakHenüz bir degisiklik olmayacak bir müddet daha yoğun bir şekilde devam ediyor gorunuyorsun. Hakkında hayırlısi olsun tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?