Tek kart bakımı.

ben ben bennnnnnnn
sorum eskı sevgılımle barısıcakmıyız?
o beyaz tenlı ela gozlu ben bugday tenlı kahverengı gozluyum:)

Banada bakarmısın :)
şuanki sevgilimle bir geleceğimiz var mı ?
ben ikizler o terazi burcu benim gözlerim kahverengi onunki mavi şimdiden teşekkürler :)

Kart isteyen arkadaşlar sorularını sorsunlar. Genel bakım yapmıyorum. O sorunuza ilişkin kart çekiyorum çünkü.

dün iki görüşmem oldu cıkarılıcam ay sonunda ve tazminat konusunda tartıştım hukuki sorunlar var nasılda cuk diye oturdu bu fal böyle cok teşekkürler

Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun. İşten çıkarken imzalayacağın kağıtların üzerine muhakkak ileride doğacak haklarım saklı kalmak kaydı ile diye bir ihtirazi kayıt düş. Her alacağımı aldım vs gibi yazılı beyanlarda bulunma.Dava açacak olursan hak kaybı yaşarsın.

Bende baktırmak istiyorum..

Şuan 3 senedir birlikte olduğum insanla bir geleceğimiz var mı , iyi ya da kötü bizi neler bekliyor..
Yapmak istediğim ve istediğimiz bir çok şey var ..
Bir de ben çok kıskanç biriyim .Zaman zaman bu durumdan dolayı problem yaşıyoruz..

Bu kadar bilgiyle neler çıkacak bilmiyorum ama kartlarına sağlık diyorum..Teşekkürler şimdiden..

R.. ile durumumuz ne olacak?
Şuan daha yeni farklı ülke ve yaşanacak yer nedeniyle ayrıldık.Ben kova o ikizler.İkimiz de kumral ve renkli gözlüyüz.
İlgilenirseniz memnun olurum,teşekürler..

Son düzenleme:
Hayatimda ki o kişinin bana sandığım gibi ilgisi var mi?
Askere gidecek ve bekleyeceğim. Teşekkürler.

Kart isteyen arkadaşlar sorularını sorsunlar. Genel bakım yapmıyorum. O sorunuza ilişkin kart çekiyorum çünkü.

Banada bakarmısın :)
şuanki sevgilimle bir geleceğimiz var mı ?
ben ikizler o terazi burcu benim gözlerim kahverengi onunki mavi şimdiden teşekkürler :)

ozecimm, bana da seçtiğim yol, bulunduğum yer benim için doğru mu ve bu yolda beni ne bekliyor bunun için bir kart çeker misin?

çok korkuyorum böyle seyden:) kendım dısında tum aıleme baktırabılırım.gecen ablama baktı özeci. :) ama bana bak dıyemıorum duyacaklarımı cok cıddıye alan korkan aglanan vahlanan tuhlenen bı kız oluyorum faldan sonra :) hemde hemde aylarca:)

canım iyi olanları olacakmış gibi düşün kötü çıkanları salla

bana da aşk hayatımla ilgili bakar mısın, benim için doğru insan nasıl biri ne zaman karşıma çıkacak yada tanıdığım biri mi

bebeğim olacakmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…