tsk ederım benım ıcın bakacakmısın bebeğim olcakmıhahaha çoook tatlısınız yahu :)
Bakıcam herkese de pazar günü bakabilirim ancak dr a gittim bugün gözüme damla damlattılar 2 gün bulanık göreceksin dediler inanmamıştım hata etmişim. Hakikaten bulanık görüyorum. Bulanık görmenin çok iyi görmekle hiç görmemek arasında bir şey olduğunu düşünürsek çok sinir bozucu oluyor. Belli mesafeden sonra netleşiyor ama sürekli o mesafeyi kollamak zor. Şu an bile yazıyı şekilden şekile girerek yazıyorum. O yüzdenn bakımlar pazara kaldı. Sayfayı takip eden arkadaşlara Mustafa Sandal dan pazara kadar değil mezara kadar şarkısını armağan ediyorum
Bakıcam herkese de pazar günü bakabilirim ancak dr a gittim bugün gözüme damla damlattılar 2 gün bulanık göreceksin dediler inanmamıştım hata etmişim. Hakikaten bulanık görüyorum. Bulanık görmenin çok iyi görmekle hiç görmemek arasında bir şey olduğunu düşünürsek çok sinir bozucu oluyor. Belli mesafeden sonra netleşiyor ama sürekli o mesafeyi kollamak zor. Şu an bile yazıyı şekilden şekile girerek yazıyorum. O yüzdenn bakımlar pazara kaldı. Sayfayı takip eden arkadaşlara Mustafa Sandal dan pazara kadar değil mezara kadar şarkısını armağan ediyorum
allah önce şifanı sonra da iyliğini versin emipazara kadar değil mezara kadarmış ahaha bekleriz anam, göz görmeyince gönül katlanırmış
Cok geçmiş olsun.. once sifaniza kavusun sonra siraya girerim bende :)
canım çok geçmiş olsunbu haldeyken düşünüp haber vermişsin inşallah hemencecik iyileşirsin
ben yüzük olmasini çok istiyorum nişanlanmak hayırlısıyla . hayatımda kımse yok . 21 yaş kapalı kahve rengi gözlüyüm esmerimArkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Banada bakarmısın :)
şuanki sevgilimle bir geleceğimiz var mı ?
ben ikizler o terazi burcu benim gözlerim kahverengi onunki mavi şimdiden teşekkürler :)
ozecimm, bana da seçtiğim yol, bulunduğum yer benim için doğru mu ve bu yolda beni ne bekliyor bunun için bir kart çeker misin?
Beklediğim istediğim birşey var gerçekleşecek mi?
bi haber bekliyorum olumlu olcak mı?
bana da aşk hayatımla ilgili bakar mısın, benim için doğru insan nasıl biri ne zaman karşıma çıkacakyada tanıdığım biri mi
bebeğim olacakmı :26:
Ben aslan burcuyum ayrıldığım erkek arkadaşım koç burcu yeniden barışma olacakmı ? Teşekkür ederim
Bende eğitim hayatım için bi kart istesem?
bende istiyorum zahmet olmazsa..ev alacakmıyım ?
bende istiyorum banada bakarmısın? İlişki ile ilgili istiyorum.Hoşlandıgım bırısı var.Ne olacak?
banada bakabilirmisin lütfen :) güzel giden bi ilişkim var ona dair :)
merhaba canım banada bebek gözüküyor mu ufukta bakabilir misin
teşekkürler şimdiden
Rica etsem bir kartta benim için çekermisin..
Bende baktırmak istiyorum..
Şuan 3 senedir birlikte olduğum insanla bir geleceğimiz var mı , iyi ya da kötü bizi neler bekliyor..
Yapmak istediğim ve istediğimiz bir çok şey var ..
Bir de ben çok kıskanç biriyim .Zaman zaman bu durumdan dolayı problem yaşıyoruz..
Bu kadar bilgiyle neler çıkacak bilmiyorum ama kartlarına sağlık diyorum..Teşekkürler şimdiden..
R.. ile durumumuz ne olacak?
Şuan daha yeni farklı ülke ve yaşanacak yer nedeniyle ayrıldık.Ben kova o ikizler.İkimiz de kumral ve renkli gözlüyüz.
İlgilenirseniz memnun olurum,teşekürler..
Hayatimda ki o kişinin bana sandığım gibi ilgisi var mi?
Askere gidecek ve bekleyeceğim. Teşekkürler.
canm bana da bakar mısın vaktn olursa? yeni biriyle tanıstm eğer başlarsak bnm için hyrlı olur mu acaba? bunun için bakarsan sevnrm kuzm
Çok teşekkür ederim canım :))
nasılsın oldun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?