Tek kart bakımı.

Bakıcam herkese de pazar günü bakabilirim ancak dr a gittim bugün gözüme damla damlattılar 2 gün bulanık göreceksin dediler inanmamıştım hata etmişim. Hakikaten bulanık görüyorum. Bulanık görmenin çok iyi görmekle hiç görmemek arasında bir şey olduğunu düşünürsek çok sinir bozucu oluyor. Belli mesafeden sonra netleşiyor ama sürekli o mesafeyi kollamak zor. Şu an bile yazıyı şekilden şekile girerek yazıyorum. O yüzdenn bakımlar pazara kaldı. Sayfayı takip eden arkadaşlara Mustafa Sandal dan pazara kadar değil mezara kadar şarkısını armağan ediyorum

allah önce şifanı sonra da iyliğini versin emi pazara kadar değil mezara kadarmış ahaha bekleriz anam, göz görmeyince gönül katlanırmış

canım çok geçmiş olsun bu haldeyken düşünüp haber vermişsin inşallah hemencecik iyileşirsin

ben yüzük olmasini çok istiyorum nişanlanmak hayırlısıyla . hayatımda kımse yok . 21 yaş kapalı kahve rengi gözlüyüm esmerim

ben de rica edebilir miyim? hoşlandığım kişi ile başlıyacakmıyız.

....................................

Son düzenleme:
bebek istiyorum ben 8 aydır olmuor bunun için istiorum

canm bana da bakar mısın vaktn olursa? yeni biriyle tanıstm eğer başlarsak bnm için hyrlı olur mu acaba? bunun için bakarsan sevnrm kuzm

Bugün daha iyi görebiliyorum o yüzden şimdilik bakabildiğim kadarına baktım. daha sonra kaldığım yerden devam edeceğim. Unuttuğum ya da yazısı araya kaynamış olan arkadaşlar zahmet olmazsa sorularını tekrar yazsınlar. Ya da ben de vardım beni nasıl unutursun çat diyede bilirler Kör gözle bu kadar oluyor Bu arada unutmadan kart isteyen arkadaşlar muhakkak sorularını yazsınlar. Genel bakım yapmıyorum çünkü. Herkese iyi forumlar :)

Banada bakarmısın :)
şuanki sevgilimle bir geleceğimiz var mı ?
ben ikizler o terazi burcu benim gözlerim kahverengi onunki mavi şimdiden teşekkürler :)

Yakın dönemde gelecek olan saadet çıktı kartınızda. Bu kişiyle geçmişe dair ne kadar olumsuz tecrüben olduysa hepsi silinip gidecek. Evlilik var bu işin sonunda.

ozecimm, bana da seçtiğim yol, bulunduğum yer benim için doğru mu ve bu yolda beni ne bekliyor bunun için bir kart çeker misin?

Seçtiğin yol şu anda senin için en iyi yol gibi görünüyor. Bulunduğun yerde herkes senin bilgine- aklına hayranlıkla imrenecek. Bir çok kişinin sempatisini ve dostluğunu kazanacaksın. Bu olduğun yer sayesinde tabiri caizse kendi kendinin efendisi olacaksın. Senden hoşlanmayanlarla bile uzlaşabilecek bir öngörüye dsahipsin. Ancak hava grubu bir erkek senin canını sıkacak gibi görnüyor. Gerçi bu kişi genrl manada heresin canını sıkan bir karaktere sahip. O yüzden yoluna çıkan bu tip insanları kulak arkası etmeyi bil.

Beklediğim istediğim birşey var gerçekleşecek mi?

İstediğiniz gerçekleşmiyor görünüyor kartlarda ama gerçekleşmemesi sıkıntısından ruhsal çabanızla kurtulmanız olasılığı yüksek.

bi haber bekliyorum olumlu olcak mı?

Haber sizin için adaletli olacak, mükafatlandırılacaksınız diyor kartınız.

bana da aşk hayatımla ilgili bakar mısın, benim için doğru insan nasıl biri ne zaman karşıma çıkacak yada tanıdığım biri mi

Geçmişten gelen ateş grubu bir erkek. Bu kişiyle sadece evlilik ilişkisi görünmüyor aynı zamanda ortak bir iş ilişkisine de girmeniz yüksek ihtimal. 4 ayın sonunda bu kişiyle görüşme gündeme gelebilir.

bebeğim olacakmı :26:

Bebek olacak görünüyor ancak biraz bir çabanız var. Bir sağlık probleminiz var mı bilmiyorum ama bebek için biraz uğraşacaksınız. Ama uğraşlarınıza değecek çıktı kartınızda. Sonuç olumlu olacak.

Ben aslan burcuyum ayrıldığım erkek arkadaşım koç burcu yeniden barışma olacakmı ? Teşekkür ederim

Şöyle söyleyeyim barışma fırsatınız olacak ancak sizin çabanızla.Ama barışsanız da bu kişiyleyle üzülmeye devam edecek ve bir müddet sonra tekrar bağlarınızı koparacaksınız.

Bende eğitim hayatım için bi kart istesem?

Her nasılsa çok karışık şeyler çıktı birden fazla kart çektim anlayabilmek için. Çok sıkıntı çekecek gibi duruyorsun bu yüzdende farklı bir eğitim alanına geçmen, şehir ve konu değiştirmen olasılığı çok yüksek. Ya da ona benzer şeyler. Eğitim hayatın boyunca çok fazla engelle karşılaşacaksın ama hepsinin üstesinden gelip nihai kazancı sağlayan sen görünüyorsun kartlarında.

bende istiyorum zahmet olmazsa..ev alacakmıyım ?

Kartın olumlu cevap veriyor. Beklenenin gerçekleşmesi çok yakın. Bolluk ve dileğin için mutlu sonun gelmesi çok yakın. 3 aylık sürecin sonunda sormuş olduğunuz sorunun cevabını hayatınızda görmeniz yüksek ihtimal. Yaz aylarına doğru da ev sahibi oluyor görünüyorsunuz.

bende istiyorum banada bakarmısın? İlişki ile ilgili istiyorum.Hoşlandıgım bırısı var.Ne olacak?

Hoşlandığın kişiye karşı bu hoşlantıyı belirtecek ilk adımı sen atıyor ilk hamleyi sen yapıyor görünüyorsun. Başlarda ilişkiniz çok fazla inişli çıkışlı olsa da birbirinizi tanıdıkça farklılıklarınızı kabullenmeyi öğreneceksiniz. Ağrılı bir kabullenme sürecinden sonra müjdeli haberler sizi bekliyor. Güzel ve hayırlı sonuca ulaşabilecek bir ilişki.

banada bakabilirmisin lütfen :) güzel giden bi ilişkim var ona dair :)

Birbirinizden uzaklaşma durumunuz olablir, şehir değiştirme gibi. Bu süreci hasarsız atlatmak için iki tarafta egosunu yenmeli. Eğer ilişkinizdeki sorunları gurur yaparak halletmeye çalışırsanız ağzınızın tadı kaçabilir. Aşırı kuralcı olmaktan ve ilişkinize dair tüm sorumluluğu üstlenmekten kaçınmak daha sağlıklı olabilir.

merhaba canım banada bebek gözüküyor mu ufukta bakabilir misin

teşekkürler şimdiden

Hamilelik görünmüyr şimdilik ama çok fazla tartışma, kavga, mücadele çıktı kartında. Bir kavga yaşanabilir ve bu kavgada öfkene yenik düşmen büyük olasılık. Sonrasında bir seyahat görünüyor. O seyahatten sonra hamileliğin gerçekleşmesi yüksek ihtimal.

Rica etsem bir kartta benim için çekermisin..

Soruyu özelden sorduğunuz için ona yanıt veriyorum.

Hukuki bir takım işlemler gerçekleştireceksiniz. Yargısal yollara başvuruyorsunuz. Adalet yerine gelecek. Haklarınız korunacak çıktı kartınızda. Tüm bunlar hareket gücünün artmasına ve yeni hedeflere odaklanama yarayacak. Dönmen daha hayırlı görünüor. Yeni umut ve yenilenme, canlılık getirecek sana.

İlişknizde yaşadığınız sıkıntılardan kurtulma çıktı kartlarınızda. Ev-aile konularında bir karara varacaksınız yakın zamanda. Kuvvetle ihitmal bu karar olumlu olacak ikiniz içinde. Evlilik gibi bir yola girebilirsiniz. Ama ondan evvel çalışıp, para biriktirip bir ev alma gibi bir durumunuz olacak. Evlilik daha sonra gerçekleşiyor çıkmış. Bir de bu kıskançlık durumu iki şekilde ilişkinizi etkiliyor olabilir.
1. parteriniz sizin eski yaşadığınız olumsuz tecrübeler dolayısıyla bu kadar kıskanç olduğunuzu düşünüp canı sıkılıyor olabilir.

2.side bu tavırlarınızla olumlu ya da olumsuz ona eski sevgililerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

R.. ile durumumuz ne olacak?
Şuan daha yeni farklı ülke ve yaşanacak yer nedeniyle ayrıldık.Ben kova o ikizler.İkimiz de kumral ve renkli gözlüyüz.
İlgilenirseniz memnun olurum,teşekürler..

Uzaklaşan hangiizse bu o kişi için aslında çok iyi bir durum. Bolluk ve başarı ile dönecek oradan. Ancak bu süreçte bu ilişkide aşırı kıskanç, zorba bir kişi var o kişinin egosuna yenik düşmemesi gerekiyor. Eğer bu kibir ve kıskançlıkla devam ederse maalesef herkes kendi yoluna devam edecek. Ancak sebat eder ve anlayış gösterirse o zaman mutlu son, evlilik ile biten bir karar sizi bekliyor. Eğer bu sorunlar uzlaşarak çözülmezse iki taraftan biri gururunu kenara atmazsa araya giren başka insanlar olacak ve birleşme ve bir araya gelme durumları çok zorlaşacak görünüyor.

Hayatimda ki o kişinin bana sandığım gibi ilgisi var mi?
Askere gidecek ve bekleyeceğim. Teşekkürler.

Siz bu kişi bekleyeceksiniz ancak sonu hayal kırıklığı olacak. O kişi tarafından bu ilişkinin ertelendiği ve askıya alındığı yaşanacak tartışmalardan sonra ortaya çıkacak. Olayların arakasındaki gerçeği göremiyor bu gönül ilişkisinde yanılgıya düşüyor görünüyorsunuz.

canm bana da bakar mısın vaktn olursa? yeni biriyle tanıstm eğer başlarsak bnm için hyrlı olur mu acaba? bunun için bakarsan sevnrm kuzm

Bakarım tabii canım bugün olmayabilir ama yarına kalabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…