Tek kart bakımı.

bende bir kart istiyorum tatlım bebek için

Bebek için demişsiniz ama soru yok. Neyse bebek için çektiğim kartta müjdeli haberler diyor. Bu haberden sonra aşkınız ve sevginiz katlanarak çoğlacak. Bollıuk ve bereketin bol olduğu yuvanız daha da bereketlenecek.

merhabaaa :) bende istiyorum mümkünse
1 seneyi aşkın nişanlıyım bir türlü düğün tarihi koyamadık yakın tarihte evlenebilecekmiyim ? bunu merak ediyorum :)
çok çok teşekkürlerr şimdiden...

Dediğim dedik birisi var Ateş burcundan bir erkek bu. Bu kişi sebebiyle işiniz tamama ermiyor bu kişiyle olan tartışmalar mutsuzluklar devam edecek. Ta ki siz bu kişinin sözünü dinlemeyi bırakana kadar. Bağlarınızı koparma noktasına geleceksiniz ama buna gerek yok sadece anlaşılır bir dille karşınızdaki size enggel olanlara iyi niyetinizi artık kullandırmak istemediğinizi söyleyin. Evliliğe ilişkin bir tarih göremiyorum şu an. Daha çok tartışma, problem çıkmış.

çok tesekkur ederım bende gelecegımı goremıyorum zaten ayrıca nişanlım ateş grubu aynen dedğim dedıktır

Son düzenleme:
gecen hafta işten çıkarılıcam gibi birşey duydum kimseye soramıyorum da çok merak ediyorum kalıcak mıyım cıkarılcak mıyım? Bakarsanız teşekkürler şimdiden

Çıkarılmamak için uğraşacak görünüyorsun olumlu bir iki görüşmen olacak. Şimdilik bir süre dasha çalışmana izin vermeleri olası. Bir müddet daha çıkarılmayacaksın ama endişe duymaya devam edeceksin. Bu iş yeri ile hukuki bir anlaşmazlık içine girebilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.

Bugünlük bu kadar başka zaman devam ederiz. Herkese iyi forumlar :))

Ağzın bal yesin canım teşekkür ederim

Evet haklısın o yüzden yorulunca bırakıyorum. Estafurullah neden yanlış anlayayım şeker bir insan beni düşünmüş memnun bile olurum

bende bu güzel düşüncen için çok memnun oldummm
ayrca fallarını çok güzel yorumluyorsun

Canım kırmayıp baktığın için çok teşekkür ederim yakın zaman dilimi verdiğin tarih bizim ilk çıktığımız tarihe denk geliyor,umarım öyle olur hislerin ve kart için tekrar teşekkürler

Rica ederim canım, hayırlısı olsun hakkında :)

ben tekrar yazmıştım size ama atladınız mı yoksa tekrar yazdığım için mi :)

çok iyisin inan bana

sadece sürekli hislerini sorgulama ve içinden gelmiyorsa yapma.

eğer birşeylerde takılırsan yardımcı olurum seve seve

Sözümü aldım ben örtmenimmmmmmmmm. Bundan sonra help der gelirim yamacına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…