Tek kart bakımı.

canım benimmm beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün...

güzel kalbin gibi olsun yolların

tarot dışında birşeye bakıyormusun tatlım sen?

Amin şeker insan cümlemizi güldürsün :)

Kahve de bakıyorum. Tarottan önce kahve bakıyordum ama kahve de çok daha az bakım yapabiliyorum. bir fincan falan o da hakikaten günümdeysem. Tarotu keşfedeli beri tarot bakıyorum. Sen en çok hangisinden keyif alıyorsun? :)

zaten tarot kahveyi itiyor çoğu zaman haklısın :)

ben hepsinden zevk alıyorum aslına bakarsan birazda keyifle alakalı bu.

ben geceleri fal bakmayı daha çok severim.

herkes tarot isteyince bende sürekli tarot bakıyorum.

ilk falımı ilk okul 4 'e yada 5 ' e giderken bakmıştım sonra da devamı geldi

Saygılar üstadım:) Ben daha yeniyim ya bi 4 -5 ay vardır yoktur tarot olayım. Erken kalkmam gerektiğinden gecelere pek akamıyorum kısmet hafta sonuna artık Bu arada gece dedim vakit olmuş epey yatayım ben yavaştan. :) Öpüldünüz şeker insan örneği

Estağfurullah canım benimmm iyi geceler sende çok öpüldün güzelimmmm çok tatlısın çokkk

canım banada bakabilirmisn?

cok teşekkürler

bende istiyorum banada bakarmısın? İlişki ile ilgili istiyorum.Hoşlandıgım bırısı var.Ne olacak?

teşekkürler :)

merhaba canım banada bebek gözüküyor mu ufukta bakabilir misin

teşekkürler şimdiden

Hayallerin gerçekleşiyor. En iyisini hak ettiğine inan.
Kendini daha azına layıkmış gibi görme. Ve bu şekilde hareket et.
Evren enerjini dinleyecek ve sana istediklerine ulaşman için yol gösterecek.

sen bu ıste harıkasınn bılıyorsun degılmıııı??? cok teşekkürler tatlım.

özeci merhaba canım kolay gelsin canım eski sevgilim benimle barışmak istiyorda niyeti nedir rica etsem bununla ilgili bakabilirmisin hayatında başkası oldu mu merak ediyorum:26:

Rica etsem bir kartta benim için çekermisin..

dün iki görüşmem oldu cıkarılıcam ay sonunda ve tazminat konusunda tartıştım hukuki sorunlar var nasılda cuk diye oturdu bu fal böyle cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…