hehe çok tatlısın
ne demek seve seve, gözüm üzerinde hep zaten :103:
Önceliği hiç bakılmayan arkadaşlara veriyorum.
Bi heyecan bir mutluluk dalgası sardı benihihihihohoho
canım benimmm beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün...
güzel kalbin gibi olsun yolların
tarot dışında birşeye bakıyormusun tatlım sen?
anladım, peki ne zaman bakabilirsiniz.
Fırsat bulduğumda inşallah.
Amin şeker insan cümlemizi güldürsün :)
Kahve de bakıyorum. Tarottan önce kahve bakıyordum ama kahve de çok daha az bakım yapabiliyorum. bir fincan falan o da hakikaten günümdeysem. Tarotu keşfedeli beri tarot bakıyorum. Sen en çok hangisinden keyif alıyorsun? :)
zaten tarot kahveyi itiyor çoğu zaman haklısın :)
ben hepsinden zevk alıyorum aslına bakarsan birazda keyifle alakalı bu.
ben geceleri fal bakmayı daha çok severim.
herkes tarot isteyince bende sürekli tarot bakıyorum.
ilk falımı ilk okul 4 'e yada 5 ' e giderken bakmıştım sonra da devamı geldi
Saygılar üstadım:) Ben daha yeniyim ya bi 4 -5 ay vardır yoktur tarot olayım. Erken kalkmam gerektiğinden gecelere pek akamıyorum kısmet hafta sonuna artıkBu arada gece dedim vakit olmuş epey yatayım ben yavaştan. :) Öpüldünüz şeker insan örneği
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Çıkarılmamak için uğraşacak görünüyorsun olumlu bir iki görüşmen olacak. Şimdilik bir süre dasha çalışmana izin vermeleri olası. Bir müddet daha çıkarılmayacaksın ama endişe duymaya devam edeceksin. Bu iş yeri ile hukuki bir anlaşmazlık içine girebilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.
Canım sen başarılı projelere imza atacaksın. Derslerindeki başarın mı desem sosyal çevrendeki başarın mı desem inanışmaz bir kıskançlık fesatlık oluşturmuş çevrende. Bu yüzden bir çekişme, tartışma yaşayacaksın ama bu senin yararına olacak. Bu çekişmenin sonunda edindiğin tecrübe ve deneyim seni karlı çıkaracak. bu kıskançlıklarda korunmak için el-muksit esmasını cekmen faydana olabilir canım.
Hayallerin gerçekleşiyor. En iyisini hak ettiğine inan.
Kendini daha azına layıkmış gibi görme. Ve bu şekilde hareket et.
Evren enerjini dinleyecek ve sana istediklerine ulaşman için yol gösterecek.
Çıkarılmamak için uğraşacak görünüyorsun olumlu bir iki görüşmen olacak. Şimdilik bir süre dasha çalışmana izin vermeleri olası. Bir müddet daha çıkarılmayacaksın ama endişe duymaya devam edeceksin. Bu iş yeri ile hukuki bir anlaşmazlık içine girebilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?