Tek kelime ile Şoktayım !

Artı ben ablanın psikolojisinin bozuk olduğuna da inanmıyorum.
Bir alışmışız psikolojik sorunlarım var cümlesine sığınmaya.
Ayol sorunlu kadın 2 erkeği birden nasıl aynı anda idare etsin.
O yüzden baştan beri konu sahibine olay çok komik deyip duruyorum.
Şu KK'da açılan "kocam beni aldatıyor" konularından ne farkı var ki şu anki yaşananların?

Cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.
Belki size düşündürtür diye.
Adamın yuvasını yıkacağını, karısını düşündüğü kadar kendi nişanlısını niye düşünmüyor.
Nişanlıyı kimse düşünmüyor zaten.
Yazık ya.
Ne şanssız adammış...

msnde yazışmalarını gördüm benim dediklerim üzerine panik yaptılar.ablam diyorki söyler eşine huzurun kalmaz.ama bu adamın umrunda değil çünkü aile huzuru zaten yok ne kadar mutsuz olabilirmki diye bi cevap veriyor adamda.nişanlısı ablamdan ayrılmaz illa demiyorum hani buda bi seçenek,sonuçta aldatıldıgı halde ayrılmayan hemde bi erkek olan birini görmem beni bu durumdan daha çok şaşırtmaz,beklerim yani.
ben ablamı korumuyorum korusam onda bi suç yok adam kandırmıştır bi şekilde derdim ikisindeki suçta eşit derecede çok.

Ablanı korumanı da anlıyorum kardeşin yani.
İnsan birisini kötü olacaksa o kardeşi olmasın ister eminim.
Ama siz şu an anı kurtarıyorsunuz.Yani susacaksınız ablanızda ayrıldık diyerek adam da size göre biraz korkakacak.
Ablanız evlenecek anne-babanız üzülmeyek ablanız intihar etmeyecek ama olan bir kadınla evlilik hayalleri kuran saftirik nişanlıya olacak.
Ablam intihar eder demeniz ble ablanızı koruduğunu gösteriyor,ya nişanlı intihar ederse ?
Evlenip ilişki hala devam ettiğinde öğrenirse ya ablanıza zarar verirse maden hiç olmayacak intihar vakasını düşünüyorsunuz ya bunlar olursa ?
Benim aklıma daha neler geliyor olabilecek ama ne yazacak gücüm var ne de kalbim..
Allah ablanıza akıl fikir versin.

Hay allahım bu ne terbiyesizlik yaaa Ablanızdaki cesarete bakarmısın vede bencilliğe insan hiç mi allahtan korkmaz. Ablan bu yaptığının yanına mı kalacağını sanıyor ? Inan ki yanına kalmaz.hadi seni kandırdılar nişanlısını kandırdılar anneni babanı kandırdılar peki herşeyi gören yüce mevlayı da kandırsınlar bakalım....allah hidayet etsin diyecek tek lafım bu... Allah sana sabır versin durumun çok zor.... Bence ailene söylemelisin belliki ablan devam etme niyetinde hala. Onun aklını ancak baban başına getirebilir... Yazık toplum olarak vijdanımızı yitiriyoruzz.. Allahım sen bizi doğru yoldan saptırma nefsimize uydurma... Amin..

soruna tuz biber değilde ilaç arıyorum.birisi sus karışma diyor,birisi herkese anlat,birisi nişanlısına anlat diyor.kafam yerinde olsa zaten belki daha mantıklı şeyler bulabileceğim.şuda varki sadece anne babamın bilmesinden çekiniyorum oda kötü şeyler olacak diye.yoksa adamın ailesinede söyleyebilirim,nişanlısına söylerim ama o aileme söyler.off bilmiyorum arkadaşım aşşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

adam boynuzlanıyor şuan farkındayım ama ben ne yapabilirim,bi çıkmazın içindeyim zaten.evet yazık adama bi heves evini kurmaya çalışıyor.ama ne yapıyım siz söyleyin.ablama söylüyorum ayrılacaksın diye.bana yardımcı olmuyor.

Hiçbir farkı yok ama ablanın psikolojisi bozuk intihar eder mevzusu atıldı ortaya.
İki kadını idare eden hangi erkek intihar etmiş ki bu hanım etsin ...

Bir insan böyle işlere cesaret edebiliyorsa kafasını çok yönlü kullanabiliyordur.
İlişki yaşamak bunu gizlemek aynı anda nişanlı olmak her babayiğidin harcı mı ?

Konu sahibinin yorumlara şaşırmasına şaşırıyorum ben.
Elbette herkesin geldiği kültür farklı ama bu tip konular her ailede aynı etkiyi yapar gibime geliyor.
Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Diyorsunuz ya ara bozan olacağım diye.
Ben sizin anneniz olsaydım, bu olay ortaya çıkarsa bunu bilip de söylemediğiniz, gözyumduğunuz için sizi asla affetmezdim.
Çünkü ortada çözüme yönelik yapılan hiçbirşey yok.
Ablanızla ya da o adamla konuşmanız birşeyi değiştirmiyor.
Onlar bildiklerini okumaya devam ediyorlar.
Şu anda tek korkuları karısı duyarsa.
Çünkü sizden eminler. Siz söylemeyeceksiniz. Ama karısı duyarsa ortalığı ayağa kaldıracak.
Adam evliliğinde mutsuzmuş. Bu ilişkiyi sizin demenizle bitirecek kadar da toy değil.
Ablanız derseniz ne yaptığı belli değil. Bu ilişki sürecek.
Ve korkarım bir gün saklanamayacak.
Bugün size yakalandılar.
Yarın başkaları duyacak.

Siz en başında söyledik. Tehdit edin. Herşeyi ortaya dökerim ayrılmazsan diye.
Üstelik nişanlı da ailede çok kabul gören biri değil ki korksun ayrılmaya.
Zorla nişanlandırılmadığına göre.
Nişanlıdan ayrılmak suç değil.
Ama şu anda yaptığı suç.
Afeddilebilir gibi değil.
Siz neden ablanıza bu konuda baskı yapamıyorsunuz o beni çok düşündürüyor.
Yani herşeyi anlatma tehdidi.

Iste ben bu sebepten diyorum ki,hic birsey anne-baba dan gizli kalmamali..
Hadi babaya her sey anlatilmaz.. Babalarda arada genelde biraz mesafe olur.
Fakat anneden hic birsey gizlenmemeli bence.. Iyi seyleri paylasiyoruz da basimiz SIKISTIGINDA neden paylasmiyoruz..
Canim annem fenalik gecirir felan diyosun da,eger soylemezsen ve bu durum daha kotu bir boyutta ortaya cikarsa iste o zaman anne babanin vay haline.. Allah o duruma dusurmesin insAllah..
Sana dusen de evlenmemesini saglamak..
Cunki ilerde farzedelim evlendi ablan,ve bu durum hadi bi yerden patlak verdi o zaman kapiya atarsa ablani nisanlisi ?
Ailenin namusuna laf soz gelirse..
Bu meseleler buyuk meseleler.. Tek basina mumkun degil kalkamazsin altindan..
Aksine kalkmaya calistikca eziliceksin..
Bi de adama mail atmissin buda yanlis bence.
Senin esin duyarsa boyle buyuk bir seyi yuklendigini ne yapar? Sana ne soyler elin adamiyla konustun diye dusunmuyo musun bunlari?

Son düzenleme:
Bence nişanlıya,aileye ve adamın ailesine söylemek çok gereksiz.
Abla nişanlısından ayrılır.
Bahane olarak da ister sevmiyorum der ister arzulamıyorum der ister sıkıldım der keyfi bilir.
Sonra da psikolojik sorunları için tedaviye mi başlar yoksa başka bir evli adamın hayatına girer artık kendi bilir.

Sorunun tuzu biberi tam arkadaşım. Ablan eksik koymamış.
Bu öyle basit bir konu değil,Yani içinden ne geliyorsa onu yap.
Ama sana samimi olarka birşey sormak istiyorum konuyu anlatırken ablanın nişanlı olması detayı öyle bir cümle olarak kaldı.
Yani ablan bekar ama evli bir adamla birlikte gibi konuşyoruz şu halde.
Ablanızın nişanlısının bu ihaneti hakkettiğini falan mı düşünüyorsunuz yani yoksa onu bu kadar görmezden gelebilmenize inanamıyorum.
Hani yargılamak için falan sormuyorum ama hiç dert etmiyorsunuz.
Adam başkasının sabah öptüğü kokladığı bir kadını akşam nişanlım diye sarılmak istiyor belki..
Yani bu kısmını niye düşünmüyoruz hiç,ablanız intihar eder diye düşünüyorda.
Bu saftirik nişanlı nasıl bir erkektir midesi var mıdır namusu var mıdır falan niye demiyoruz hiç
bu durumu hakeden bir vukuatı mı vardı evvelden ?

sen ablana herseyi bildigini soyle ve babanla konusucagini soyle vu koekuyla ablan kacar gider sizde bu sinsiden kurtulmus olursunuz tabi biraz surundur onu ya nedenirki sen utanmiyormusun ablanin msn sifresini calmaya (sana atacaklar sucu sonunda)

madem babanız bu kadar eli maşalı, madem anneniz bu kadar duysa ortalığı ayaga kaldıracak cinsten... peki bunları yapan ablanız neyine güveniyorda böyle bir şeye kalkışıyor, korkmuyormuş demekki

Son düzenleme:

aynen öyle olacak.evlendikten sonrada sürerse bu ilişki.eşi illaki ögrenecek aynı evde yaşamak nişanlı olmak gibi asla değil.bu sefer daha kötü şeyler olacak.o yüzden nişanlıdan ayrılması lazım. söylemeyi düşünüyorum adamın karısına tabii bulabilirsem.yine olmadı herkes duyacak artıık yapacak bişey yok ben tek başıma bi kabusu izleyemem bu yükün altından kalkamamki.

adamın ailesini düşündüğü falan yokki.
kendisini düşünür bu durumda.
aman ah almayayım, aman beddua etmesin....başım yanmasın ileride....

tabiki onuda düşünüyorum.adam evli ve çocukları vardır ama ablam nişanlı nişanı atacak,atmalı.evliyken boşanmak,nişanlıyken ayrılmaktan bi nebze daha ağır o yüzden ben o çocuga ayrılmışlar gibi bakıyorum bugün olmazsada yarın mutlaka ayrılmalılar diyorum.

Nişanlımı çok seviyorum demiş ablası.
Bence de en mantıklısı bu,ama yapmak istemiyor.
Ayrılmak istemiyormuş,çünkü çok seviyormuş :26:

Nişanlımı çok seviyorum demiş ablası.
Bence de en mantıklısı bu,ama yapmak istemiyor.
Ayrılmak istemiyormuş,çünkü çok seviyormuş :26:

Aaaaaa o olmaz,bu yatmaz,şu kalkmaz!!!
Ne bu canım böyle!
Neyine kastırıyorsak?
Abla da evli amca da tırsmış zati,abla nişanlıyı seviyor,nişanlı zaten habersiz.
Herkes kaldığı yerden devam etsin madem hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…