Karşınızda 50 yaşında bir adam var .
Siz olsa olsa 22-23 yaşındasınız .
Adam sizi parmağında oynatır ki,eşine söylemenize dair tehtide cevap bile vermemiş umrunda değil
sizden zerre kadar korkuttularını sanmıyorum.,
Ablan nişanlısıyla meşru bir hayat yaşayıp muhtemelen aşkı da 50lilik adamda buldu.
Kaldı ki o da evli şartlar eşit onlar açısından,ablan elbette evlenmek ister çünkü daha rahat yaşayacak hayatını.
Ablamı kollayayım diye korkunç bir hataya düşüyorsun ki o da şu ;
Nişanlısına söylesem ablamdan ayrılmaz !
Nereden biliyorsun ki bunu,sadece anne-baban üzülmesin size laf gelmesin diye bir erkek başkasıyla beraber olan bir kadınla evlenecek.
Çok gençsiniz bazı durumların vehametindne habersizsiniz ablanızı kayıracağım diye büyük bir hataya ortak olmak üzeresiniz.
Ki adama mail atarak çoktan oldunuz bence,o mail büyük bir hataydı.
Sizin muhatabınız ablanızdı,ablanızı parçalardınız,öperdiniz dövrdiniz ne yaparsanız yapardınız.
Adam sizin muhatabınız değil.
Bu işin sonu sakat bu günleri mumla aramazsınız inşallah.
Sizden çıkmış bu iş karşınızda başkasıyla birlikte olan ama nişanlımı seviyorum diyen biri var ve siz hala ısrarla onu koruyorsunuz.
Psikolojisi bozuk olduğu için bu işlere girdiğini düşünüyorsunuz.
Hangimizin psikolojisi iyi ki?
Herkes kocasını mı aldatıyor,kardeşinize iyilik değil çok büyük bir kötülük yapıyorsunuz.
aslında yanında olmayı çok istiyorum yardımcı olmayı,ama ben iyi davranırsam o benım bişey yapamayacagımı,kimseye bişey anlatamayacagımı zanneder.dün bana nasıl yalvarıyor adamın karısına söyleme yuvaları yıkılmasın diye.bizim yuvamız ne olacak dedim.ailemizde herkes perişan olur.babam ölür annem ölür sen rahat edecekmisin bi anlık mutluluk bizim ailemzi bitirebilir dedim.beni tanıdıgı için pek aileme söyleyecegimi düşünmüyor ama adamın ailesini bulup anlatacagımdan şüpheleniyorlar.
anneme anlatamam zaten olayı düşünecek çözüm bulacak birisi değil.ortalgı velveleye verir.bencede ablamn pskolojık destege ihtiyacı var buna ikna etmeliyim onu.
Karşınızda 50 yaşında bir adam var .
Siz olsa olsa 22-23 yaşındasınız .
Adam sizi parmağında oynatır ki,eşine söylemenize dair tehtide cevap bile vermemiş umrunda değil
sizden zerre kadar korkuttularını sanmıyorum.,
Ablan nişanlısıyla meşru bir hayat yaşayıp muhtemelen aşkı da 50lilik adamda buldu.
Kaldı ki o da evli şartlar eşit onlar açısından,ablan elbette evlenmek ister çünkü daha rahat yaşayacak hayatını.
Ablamı kollayayım diye korkunç bir hataya düşüyorsun ki o da şu ;
Nişanlısına söylesem ablamdan ayrılmaz !
Nereden biliyorsun ki bunu,sadece anne-baban üzülmesin size laf gelmesin diye bir erkek başkasıyla beraber olan bir kadınla evlenecek.
Çok gençsiniz bazı durumların vehametindne habersizsiniz ablanızı kayıracağım diye büyük bir hataya ortak olmak üzeresiniz.
Ki adama mail atarak çoktan oldunuz bence,o mail büyük bir hataydı.
Sizin muhatabınız ablanızdı,ablanızı parçalardınız,öperdiniz dövrdiniz ne yaparsanız yapardınız.
Adam sizin muhatabınız değil.
Bu işin sonu sakat bu günleri mumla aramazsınız inşallah.
Sizden çıkmış bu iş karşınızda başkasıyla birlikte olan ama nişanlımı seviyorum diyen biri var ve siz hala ısrarla onu koruyorsunuz.
Psikolojisi bozuk olduğu için bu işlere girdiğini düşünüyorsunuz.
Hangimizin psikolojisi iyi ki?
Herkes kocasını mı aldatıyor,kardeşinize iyilik değil çok büyük bir kötülük yapıyorsunuz.
msnde yazışmalarını gördüm benim dediklerim üzerine panik yaptılar.ablam diyorki söyler eşine huzurun kalmaz.ama bu adamın umrunda değil çünkü aile huzuru zaten yok ne kadar mutsuz olabilirmki diye bi cevap veriyor adamda.nişanlısı ablamdan ayrılmaz illa demiyorum hani buda bi seçenek,sonuçta aldatıldıgı halde ayrılmayan hemde bi erkek olan birini görmem beni bu durumdan daha çok şaşırtmaz,beklerim yani.
ben ablamı korumuyorum korusam onda bi suç yok adam kandırmıştır bi şekilde derdim ikisindeki suçta eşit derecede çok.
Ablanız gerizekalı değil ki..
Herkes bilir bu tip durumlarda o anlık sinirle birşey yaparsınız veya yapmazsınız.
Şu dakikadan sonra ne adamın eşine ne anne-babanıza söylemeyeceğine dair güvenleriniz kazandınız.
Kardeşim bu durumu biliyor ama susuyor.
İşte tam da bu durumdasınız.
Bu dakikadan sonra onlar takılacak sizde bunu bilerek susacaksınız.
Ya bu mevzuya hiç girmeyecektiniz yada gereklerini yerine getirip gerçekleri ortaya çıkaracaktınız.
Şu an yaptığınızın kimseye faydası yok,sadece yasak aşka susarak göz yumuyorsunuz.
Ablanız artık daha güçlü çünkü sırrına ortak buldu.
Artık kanındna canından kardeşi de biliyor ve susuyor.
En fazla birkaç ay daha konuşur ve susar,ayrıldık derim gider,zaten yakında evleneceğim evliliğime leke getiremez diye düşünüyor.
Eee haklı da..
Cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.
Belki size düşündürtür diye.
Adamın yuvasını yıkacağını, karısını düşündüğü kadar kendi nişanlısını niye düşünmüyor.
Nişanlıyı kimse düşünmüyor zaten.
Yazık ya.
Ne şanssız adammış...
Artı ben ablanın psikolojisinin bozuk olduğuna da inanmıyorum.
Bir alışmışız psikolojik sorunlarım var cümlesine sığınmaya.
Ayol sorunlu kadın 2 erkeği birden nasıl aynı anda idare etsin.
O yüzden baştan beri konu sahibine olay çok komik deyip duruyorum.
Şu KK'da açılan "kocam beni aldatıyor" konularından ne farkı var ki şu anki yaşananların?
adam boynuzlanıyor şuan farkındayım ama ben ne yapabilirim,bi çıkmazın içindeyim zaten.evet yazık adama bi heves evini kurmaya çalışıyor.ama ne yapıyım siz söyleyin.ablama söylüyorum ayrılacaksın diye.bana yardımcı olmuyor.
soruna tuz biber değilde ilaç arıyorum.birisi sus karışma diyor,birisi herkese anlat,birisi nişanlısına anlat diyor.kafam yerinde olsa zaten belki daha mantıklı şeyler bulabileceğim.şuda varki sadece anne babamın bilmesinden çekiniyorum oda kötü şeyler olacak diye.yoksa adamın ailesinede söyleyebilirim,nişanlısına söylerim ama o aileme söyler.off bilmiyorum arkadaşım aşşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
.
Diyorsunuz ya ara bozan olacağım diye.
Ben sizin anneniz olsaydım, bu olay ortaya çıkarsa bunu bilip de söylemediğiniz, gözyumduğunuz için sizi asla affetmezdim.
Çünkü ortada çözüme yönelik yapılan hiçbirşey yok.
Ablanızla ya da o adamla konuşmanız birşeyi değiştirmiyor.
Onlar bildiklerini okumaya devam ediyorlar.
Şu anda tek korkuları karısı duyarsa.
Çünkü sizden eminler. Siz söylemeyeceksiniz. Ama karısı duyarsa ortalığı ayağa kaldıracak.Adam evliliğinde mutsuzmuş. Bu ilişkiyi sizin demenizle bitirecek kadar da toy değil.
Ablanız derseniz ne yaptığı belli değil. Bu ilişki sürecek.
Ve korkarım bir gün saklanamayacak.
Bugün size yakalandılar.
Yarın başkaları duyacak.
Cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.
Belki size düşündürtür diye.
Adamın yuvasını yıkacağını, karısını düşündüğü kadar kendi nişanlısını niye düşünmüyor.
Nişanlıyı kimse düşünmüyor zaten.
Yazık ya.
Ne şanssız adammış...
Sorunun tuzu biberi tam arkadaşım. Ablan eksik koymamış.
Bu öyle basit bir konu değil,Yani içinden ne geliyorsa onu yap.
Ama sana samimi olarka birşey sormak istiyorum konuyu anlatırken ablanın nişanlı olması detayı öyle bir cümle olarak kaldı.
Yani ablan bekar ama evli bir adamla birlikte gibi konuşyoruz şu halde.
Ablanızın nişanlısının bu ihaneti hakkettiğini falan mı düşünüyorsunuz yani yoksa onu bu kadar görmezden gelebilmenize inanamıyorum.
Hani yargılamak için falan sormuyorum ama hiç dert etmiyorsunuz.
Adam başkasının sabah öptüğü kokladığı bir kadını akşam nişanlım diye sarılmak istiyor belki..
Yani bu kısmını niye düşünmüyoruz hiç,ablanız intihar eder diye düşünüyorda.
Bu saftirik nişanlı nasıl bir erkektir midesi var mıdır namusu var mıdır falan niye demiyoruz hiç
bu durumu hakeden bir vukuatı mı vardı evvelden ?
Bence nişanlıya,aileye ve adamın ailesine söylemek çok gereksiz.
Abla nişanlısından ayrılır.
Bahane olarak da ister sevmiyorum der ister arzulamıyorum der ister sıkıldım der keyfi bilir.
Sonra da psikolojik sorunları için tedaviye mi başlar yoksa başka bir evli adamın hayatına girer artık kendi bilir.
Sana dusen de nisanlanmamasini saglamak..
Nişanlımı çok seviyorum demiş ablası.
Bence de en mantıklısı bu,ama yapmak istemiyor.
Ayrılmak istemiyormuş,çünkü çok seviyormuş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?