Tek kelime ile Şoktayım !

Resim var yaa elinde neden korkuyorsun? İnkar eder vs. diye..

O resmi telefonuna kaydet , konuşunmak işe yaramazsa resmi gösterirsin.

evet çekinmesi gereken kişi abla

8.25 de buluşacaklarını söylüyorlar.benım evim çok çok ters oraya. 7de kalksam bile yetişemem.yetişsem bile eşime ne diyip çıkıcam evden.

Elinizde bu kadar delil varken onları kullanmayı deneyin.
Sizin ne istediğinizi ben gerçekten anlayamıyorum.
Yeterli değil mi bildikleriniz.

aslında çekindigim nokta benim utanıyor olmam.ben hayatımda böyle birşey görmedim.ve çok sarsıldım.benım ablam oldugu için bende pskolojık baskı oldu sanki.

Elbette ki çok can sıkıcı.
Ama önleminizi almazsanız çok kötü şeyler olma ihtimali var.
Ablanız yaparken utanmıyor ama.
Sizleri, ailesini düşünmüyor nişanlıyı geçtim....

siz kaç yaşındasınız? ablanız kaç yaşında ben onu merak ettim...

anlaşılan o ki ablanız evlendikten sonra da görüşmeye devam edecek o adamla.
yazık günah ya neler oluyo neler duyuyoruz valla
belki de o yaşlı adam türlü vaatlerle oyalıyo ablanızı
bence bir an önce ortaya çıkartın bu işi ama hemen annenize duyurmayın
büyüklerin böyle bişeyi duyması hoş olmaz

neler konuşuyolar peki? konuşmalardan az çok adamın niyeti anlaşılır bence.

bi de ablanız nişanlısıyla severek mi nişanlandı? yoksa görücü usulu falan mı?

Bu mesajı yorumları hiç okumadan yazıyorum öncelikle onu söyleyeyim aynı mesajlar olabilir...

1. si ablanızın peşinden kardeşinizle iz sürmeniz ablanınızda potansiyel olabileceğini bildiğiniz için geldi bana yoksa ben neden kardeşimin/ablamın özeline bi gerekçe olmadan müdahale edeyim?

2. si asıl sorununuzu nasıl çözebileceğiniz konusundaki naçizane fikrim; öncelikle ablanızla açıkça konuşun bildiğinizi mutlaka belli edin. Sonucunda diyelim ki siz ikna olmadınız bence akışına bırakın ne nişanlısına söyleyin ne de kendi ailenize bu sonuçta kendi hayatı sonuçlarına da katlanmak zorunda, ama dediğim gibi mutlaka önce ablanızla konuşun ona sormadan başkasına söylerseniz iş çığrından çıkar sonuçları daha kötü olur...

kesinlikle takip et annemlere gidiyorum de cik evden ne dicek ki esin?
ve karsisina cik ki olayi inkar edemesin ancak bu sekilde ablanin durumu kivirmasini onleyebilirsin daha sonra da annene babana anlatirsin olayi cozemezsen eger. yani anne baba 2. plan olmali. onlar ne yapmalari gerektigine karar verirler. nisanliya soyleme sakin ne de olsa yabanci o size elin adami. gider nisanliya soylersen ablani kotu duruma dusurmek istermis gibi bi konuma dusersin annen baban da sana o konuda kizarlar.

sen takip et bi once. allah kolaylik versin zor bi durummus

yaptığı hoş bişey değil belki ama sizin yaptığınızda hiç hoş bişey değil bu özel hayata saygısızlık. Ablanla konuş durumdan haberdar olduğunu belirt , hergün msn adresine girip konuşmaları okumakta etik değil. Zaten bu durum senin çözebileceğin boyuttada değil. Sen böyle sessiz kaldıkça kendini üzmekten öteye gidemezsin . Buarada mantıklı hareket etmeni öneririm biliyoruzki söylenen tek bir lafın bile geri dönüşü yok.

işin garip yanıda bu aslında,nişanlısını babam pek istemedi ama ablam diretti seviyorum diye.konuşmaları hep aşkım senı özledim.hep yanyana olsak ama bu mümkün değil gibi cümleler.ben 24 ablam 25 yaşındayız

1.ablama pek güvenmem ben yalanları çok oldu çünkü,birazda o yüzden bakma isteği duydum heralde.evet yanlş bişey ama o an onu düşünmedim.

2.önce ablamla konuşucam sonrakı adımları onun vereceği cevaplar belirleyecek artık.

bnce adam evli ,evli olmasa nişanlı bi kızın hayatına hiç müdahale etmeden duramaz, nişanlından ayrıl bnmle ol vs diye tehdt edebilir yani ciddi düşündüğü için falan değil erkek olduğu için gurur yapar ... ama belliki onunda çekindiği şeyler var o yzden nişanlı olması sorun olmuyo... adam sadece yakınlaşmak için (cinsellik vs...) brlikte oluyo olabilir, ama ablan kendini kaptrmış anını yaşıyo evlenene kadar görüşürm sonrasına bakarız diyo nasılsa hayatına müdahale edilmiyo! yani ona farklı geliyo kendinden 20-25 yaş büyük, söylediğine göre yakışıklı ve iyi bi meslek sahibi.. yani bunlar ona farklı geliyo iyi yerlerde gezmk, iyi yerlerde yemek yemek vs... yani anını yaşıyo yazık ediyo hem kendine hem hiç bişiden haberi olmayan nişanlısına ... senin yapman gereken şey ise ablanı ele vermek rezil etmek falan değil, olgun bi şekilde onunla konuşmak amacını öğrenmek hatasını söylemek... geri kalan tamamen kendi vicdanıyla alakalı...

Çokk zoorr bi durum :/

Ablanızla konuşmayı deneyin.
Kesinlikle o nişanı bozmasını, başka bi sebepten dolayı ayrılmasını isteyin.
Yada direk eteğinizdeki taşları döküp birazda tehdit yoluyla olayın aslını öğrenmeye çalışın

Bence 1 dakika bile beklemeyin ve ablanıza yaptıklarından haberiniz olduğunu söyleyin. Hatta anne babanıza söylemekle tehdit edin, gerekirse o adamı da deşifre edebileceğinizi söyleyin. tüm resim ve konuşmaları kaydedin inkar etmesine fırsat vermeyin.

Tüm bu yapabileceklerinizin sonucuna katlanacaksa amenna , amaa yokk katlanamazsa o zaman yol yakınken sayenizde hatasından dönmüş olur. Bu ayıba ortak olur zavallı nişanlının günahına girmeyin daha fazla. Ablanızın foyasını çıkarıp, en azından nişanlısının daha fazla aldatılmasına engel olmuş olursunuz.

Benim nacizane fikrim bu....

Cidden son zamanlarda okuduğum en ilginç konu.
Ne yapardım bilemiyorum.
Nişanlısına acırdım,ayrılmaları için elimden geleni yapardım sanıyorum.

bazı arkadaslar konu sahıbını özel hayata mudahaleyle sucladı.soruyorum sımdı o bayanın nısanlısı sızın kardesınız, oglunuz, abınız olsaydıda konu sahıbını yıne özel hayata mudahale etmekle suclarmıydınız karsı taraf hıcbırseyden habersız ne umutlarla dugun hazırlıkları, hayallerıyle mesgul bayanın ıse derdı bambaska bu haksızlıgı hangımız kabul ederız soyleyın ALLAH kımseyı boylelerıyle karsılastırmasın,konu sahıbıne son sozum azıcık vıcdanın varsa o nısanlıyı ablandan kurtarr geç olmadan.

Başka bır maıl adresı alıp o fotografları ablanızın maılıne atıp bırde not yazın ;bu rezıllıgını ailenın ve nişanlınıın duymasınımı ıstersın yoksa bu ilişkiyi bitirmeyimi?

Al ablanı karşına bu akşam senin derdin amacın ne diyerek konuş ne korkusu ki bu abladan?????? ailemizi rezil etmene izin vermem ya nişanlından ayrıl ya kıçını kır otur de

Bizim komşu kızında böyle bir olay yaşanmıştı 10 yıl önce....... hala kendisini saygıyla!!!!!!!!!!!anarlar nerde adı geçse...

insanları seçimlerinden dolayı yargılamayın. Evet ortada yanlış olan bir durum var... Ama nişanlısından ayrılması konusunda zorlayamazsınız. Kendi açımdan konuşmak istiyorum. Benim başıma böyle bir olay gelse tek yapacagım şey kimseye söylemeden ablamı karşıma alır yaptıgından dolayı utandığımı aynı şekilde onun da utanması gerektiğini söylerim. Vicdanını sızlatacak şekilde konuşur gerisini de ona bırakırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…