Tek kurtuluş bu benim için

Gizmo tedavini aksatmiyorsun, ilaclara devam di mi? Bir de kurban olayim sen su hastalik seyrine girene kadar sevisme
:KK50:

Dipnot sen hamile degilsin. Degilsin vallahi zorlama artik degilsin yani. Elinde degil biliyorum ama degilsin.

doktoru da bıraktım ilaçları da canım. Bir doktor önerdi arkadaşım. tek seans 100 lira belki çok değil ama su sıralar maddi açıdan uygun değilim. 1 hafta sonra falan inşallah gidicem. Diyorum ki en azından 2 seans gitsem ilk seansta ilaçları yazar diğer seans için de parayi hazirda tutarım. Bakalım hayırlısı.

Ya arkadasim sen napiyorsun? Kusura bakma sert cikicam ama sen napiyoraun yahu! Ilaclari biraktim ne demek. Kizim sen farkinda misin ciddi boyutta takintilisin. Git devlet hastanesine verir sana ilacini. O ilaclari oyle kafana gore kullandim biraktim yaparsan bir 10 yil daha burada hamile miyim konusu acarsin. Illa 100 lira vermen gerekmiyor. Git devlet hastanesine al ilacini duzenli kullan. Oyle 3 gun kullanmayla etkisi gorulmez bu ilaclarin. Vallahi kizim yazik edeceksin kendine. Bak bu isler insanin elinde olan seyler degil, senin duzgun bir tedaviye ihtiyacin var.

Bir kere dünya kadar ilaç içmişsin ya hu, o kadar ilaca orada tutunacak bebek varsa ki yok, doğmayı hak etmiştir. :KK53:

Hamile falan değilsin!!! O kadar test yaptırmışsın.. Vesvese yiyip bitiren şey seni.

Örneğin; Allah korusun sevdiğin biri bir kere ölür ama beynin onu bin kere öldürür. Her an sanki yeniden yeniden yeniden ölüyormuşcasına acı çektirir sana zihnin. Demek istediğim bir kere o korku seni sarmış ve aklından geçen düşünceler, vesveseler sürekli o korku üzerinden seni işler olmuş. Aklından geçenlere kulak asmayacaksın. Olumsuz düşüncelerin aklına gelmesine izin vermeyeceksin. Kendine meşkale bul. Okulunla, derslerinle haşır neşir ol ve en önemlisi bol bol Allah'a dua edip tevbe et.

“Hasbiyallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)

İnanarak, ihlasla, samimiyetle bol bol bu duayı zikret,sayısız Allah'a tevbe et. Bak göreceksin Allah'ın izniyle bu sıkıntıdan kurtulacağın o hayırlıyı kapıyı Rabb'im sana açacaktır.

Allah yardımcın olsun. Tedavini aksatma. İlaçlarını ihmal etme..

Hamile falan değilsin!!! O kadar test yaptırmışsın.. Vesvese yiyip bitiren şey seni.

Örneğin; Allah korusun sevdiğin biri bir kere ölür ama beynin onu bin kere öldürür. Her an sanki yeniden yeniden yeniden ölüyormuşcasına acı çektirir sana zihnin. Demek istediğim bir kere o korku seni sarmış ve aklından geçen düşünceler, vesveseler sürekli o korku üzerinden seni işler olmuş. Aklından geçenlere kulak asmayacaksın. Olumsuz düşüncelerin aklına gelmesine izin vermeyeceksin. Kendine meşkale bul. Okulunla, derslerinle haşır neşir ol ve en önemlisi bol bol Allah'a dua edip tevbe et.

“Hasbiyallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)

İnanarak, ihlasla, samimiyetle bol bol bu duayı zikret,sayısız Allah'a tevbe et. Bak göreceksin Allah'ın izniyle bu sıkıntıdan kurtulacağın o hayırlıyı kapıyı Rabb'im sana açacaktır.

Allah yardımcın olsun. Tedavini aksatma. İlaçlarını ihmal etme..
Allah binlerce kez razi olsun. yazdıklarınızı okurken bile elim karnimda sanki hep bir hareket var gibi..

Ah gizmo ah.
" keske hamile olsa, bu kadar tantanayi bari bosuna yapmamis olurdu konu sahibi, bari cektigine degerdi" demek istiyorum.... ama demiyorum. Cunku hersey dahada sarpa saricak sende o an.

Ah gizmo ah.
" keske hamile olsa, bu kadar tantanayi bari bosuna yapmamis olurdu konu sahibi, bari cektigine degerdi" demek istiyorum.... ama demiyorum. Cunku hersey dahada sarpa saricak sende o an.
var mı böyle bir ihtimal

Allah binlerce kez razi olsun. yazdıklarınızı okurken bile elim karnimda sanki hep bir hareket var gibi..

Şimdi bence siz hamile olma kavramına hazır olmadığınız için bu takintiyi gelistirdiniz
Eger bu sonuca katlanabilir hazır durumda olsaydınız bu takıntı gelismezdi
Bir de farklı yönden Bakarak iyileşmeye calissaniz
Sürekli hamileliği reddetmek yerine böyle bir şey olsa ne yaparım diye kendinizi hazırlayarak bir kere daha test yaptirsaniz belki o testten sonra rahatlarsiniz artık
Aslında anlatmak istediğimi tam anlatamadım ama inşallah anlarsınız
Artık kurtulun bu takıntıdan geçen gunlerinize yazık ediyorsunuz

Bendede iki tane var hamile kalma korkusu bendede var bu yüzden ama test ultrason imkansız neden iciniz rahat etmiyor daha ne gerekiyor önce beyninizi ikna edin biliyorum bu psikolojiyi zor gerçekten ama boylede yaşanmıyor

Canım bak o hissettiğin şey psikolojik. Karnındaki ses bağırsaklarından geçen su sesi, midendeki yemeklerin hazmediliyor olması, kalın bağırsağında dolaşan gaz, sol üst kısmındaki kalbin atışındaki kıpırdama, damarlarındaki kanın ponpalanması.. Bunlar neden aklına gelmiyor da seni kahredecek şey olan hamilelik geliyor. Kaldı ki düzenli adetlerini olmuşsun, testlerde bir şey çıkmamış. Hem sende diyorsun takıntı hastalığım var tedavi görüyorum..

Sürekli olumsuz düşündüren zihnin seni o yöne, hamilelik korkusuna yöneltiyor. Testlere ve bize inanmıyorsun diyelim 6 ayı kalmış normal şartlarda bir çocuğun doğmasına senin şuan ki durumuna göre. Ee sen 6 ay hayatı kendine zindan mı edeceksin hiç yoktan. HAMİLE DEĞİLSİN!!!!

Back
X