Tek kurtuluş bu benim için

doktoru da bıraktım ilaçları da canım. Bir doktor önerdi arkadaşım. tek seans 100 lira belki çok değil ama su sıralar maddi açıdan uygun değilim. 1 hafta sonra falan inşallah gidicem. Diyorum ki en azından 2 seans gitsem ilk seansta ilaçları yazar diğer seans için de parayi hazirda tutarım. Bakalım hayırlısı.

Ilaclari da doktoru da birden birakarak cok guzel birsey yapmissin tebrik ediyorum.Bu hallerin bosuna degilmis demek ki.

Bizim bi tanidik var onun akrabasinin gorumcesi de doktora gitmis idrarda ve kanda negatif cikmis ultrasonda da gorunmemis 9 ay sonra bir bakmislar karni hemen buyumus dogum yapmis...

Boyle seyler olmaz gizmo... Gercekten... Varsa vardir yoksa yoktur. Hele kanda cikmamasi mumkun degil. Tedavin nasil gidiyor? Acaba doktoru ve ilaci mi degistirsen?
bu arada bişey sorabilir miyim? Karnım belirginlesti mi?

Ya tarihte bir tek kişi gizemli bir hamilelik yaşadı o da Meryem Ana. :KK14:
Sen de seçilmiş kişi falan değilsin merak etme:KK53: Mucize çocuğu sen doğurmayacaksın, adet falan olmuyor musun sen hem? 3 ay olmuş ya hu...
Korku filminde falan da yaşamıyorsun, karnında bir bebek yok, kötücül ruh falan da taşımıyor ya da yaratık falan da değil. Sadece psikolojik olarak kendini hamileliğe hazırlıyorsun, vücudun sana oyun oynuyor o kadar.

Canım sen niye bu kadar takıntı yaptın bu konuda kan testı yaptırmıssın nıye ınanmamak ıcın kendını zorluyorsun kabul etmeyı dene artık

bu kadar şeye hamileysen doğur zaten.

valla ben bunalıma girdim ya
kızım sen hamile değilsin bunu biz burdan anladık yahu
topla artık kendini

Ya tarihte bir tek kişi gizemli bir hamilelik yaşadı o da Meryem Ana. :KK14:
Sen de seçilmiş kişi falan değilsin merak etme:KK53: Mucize çocuğu sen doğurmayacaksın, adet falan olmuyor musun sen hem? 3 ay olmuş ya hu...
Korku filminde falan da yaşamıyorsun, karnında bir bebek yok, kötücül ruh falan da taşımıyor ya da yaratık falan da değil. Sadece psikolojik olarak kendini hamileliğe hazırlıyorsun, vücudun sana oyun oynuyor o kadar.
ilk adetimi normal oldum diğer 2 adeti bir kaç gün gecikti hemen doktora gidip tarlusal kullanip adet oldum.

Hayırlı akşamlar. Bilen bilir. Obsesifim. Yani takıntı hastası. 3 aydır hamile olmadigima kendimi ikna edemedim ve aileme karşı vicdan azabı çok büyük. Artık bugün durup dedim ki ne olsa biter ne olursa düzelecek bu durum. Sonra eğer annem bunu görürse annemin yanında bende bunu görürsem o zaman inanırım. Planladigim ise şu: Istanbula ailemin yanına döndüğumde anneme adetlerim ağrılı geçtiği için doktora gidecegimi söyleyeceğim ve onun da benimle gelmesini isteyecegim. Eğer onun yanında yapılan ultrasonda da hiç birşey cikmazsa bu olay Allahın izniyle bende bitecek. Ama bir yandan da ya çıkarsa diye büyük 'takıntı' yaptım. o kadar test yaptım ultrasona girdim hamile değilsin denildi.. Ama ya o zaman çıkarsa diye düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Özellikle de tüm konularimi bilenler.. Bilmeyenler de lütfen bu anlattiklarimdan yola çıkarak dusuncelerini paylassin. Açıkçası sizlerden güç ve destek almak istiyorum. Çünkü bu cesareti gösterirsem kurtaricam kendimi.. Şimdiden hepinize Teşekkürler
Değilsin hamile ya bu kaçıncı oldu değilsin kendine telkin var değilim değilim diye

ilk adetimi normal oldum diğer 2 adeti bir kaç gün gecikti hemen doktora gidip tarlusal kullanip adet oldum.
Kuzum biyoloji kitapları oku sen, valla bak. Ya hu bu spremler belli bir süre sonra ölüyor biliyin mi?:KK53: Öyle buzluk falan değil rahmin, sonsuza kadar kullanılmak üzere saklanmaz yani.
Dışarı boşaldıysa rahim dışında hava ile temasında 4-5 dakikada ölüyor, içeride de belli bir süresi var 1 aydan az ama tam kaç gün bilmiyorum, eğer yumurtayla öpüşemezse o da adetle dışarı atılır. E ilk adetin olmuş, adetle atılmıştır herhalde.
Kızlar şu yorumumda bilimsel olarak yanlış varsa düzeltin, şu vesvese arkadaşın da soluğu rahatlasın. Özellikle rica ediyorum, hadi şu işi bu gece çözelim, alıntılayın bol bol şu mesajı. Kırmızı ile büyütüyorum hadi, algıda seçicilik.

evli değilim. erkek arkadaşımla bir yakınlaşma oldu 3 ay önce. Ama tüm testlere rağmen korkuyu uzerimden atamadim.

Canım o 3 ay içinde adet olduysan sıkıntı yok demektir. SAnırım bekar olduğun için bu kadar takıntı yaptın.

Back
X