- 4 Eylül 2018
- 18.764
- 72.077
- 598
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ev işlerini eşit şekilde paylaşıyorlarsa haklısınız. Ama sanmıyorum bugün ben yarın sen yemek yap, ütü bende camları sen sil, yerleri sen sil evi ben supururum diyecek erkek sayısı az.
Siz kumandaya gomando diyen, deprem bölgesinde bile aklı bi yerinde olan biri ile evlendiğinize pişman değilsiniz ama o özel sektörde çalışan biri ile evlendiği için pişman öyle mi? Ay yeni gördüm bi de kumar oynuyomuş.Ya zaten çalısıyordum ama evliliğimizin ilk gününden beri böyle sanırım özel sektörde sürünen biri yerine sabit maaşlı biriyle evlenmesini icn pisman
Kumar oynayamıyormuş tek maaşla ona sıkılmış.OOOooo olur mu, ev işleri kadına zimmetli işler , evişini zaten kadın yapmalı, üstüne çalışıp para getirmeli kredi mredi ödemeli, üstüne bir de bu öküzün kumar borcunu ödemeli.
ben kadınların yaşadığının modern kölelik olduğunu düşünüyorum..Evet kadınlar çalışıp kendi ayakları üzerinde durmalı ama hem işte çalış hem evde çalış hem çocuk yap büyüt sadece emzirmek bile büyük çaba ve emek..Bence eşinin imkanı olup çalışmak istemeyen kadınlar hiç para almaya eşinden utanmamalı hatta buna gerek olmadan eş vermeli zaten ve imkanı olan kadınlar her ihtimale karşı birikim yapmalı çalışanlar kendi maaşları ile çalışmayanlarda eşinden aldıkları ile
Kumar oynayamıyormuş tek maaşla ona sıkılmış.
Kadin kendi istediği için çalışır ki calismali da. Bu çok güzel bir şey. Ama hodukler git iş bul çalış diyorsa o hoduk ev işi de yapmiyordur. öyleyse öyle hoduk icin kadının daha yüksek standartlarda hayat ugruna çalışması ahmakliktir. Yol yordam bilen adam öyle anlatmazBazı yorumlarda kişisel ihtiyaçların için para almaktan utanmiyo musun demisler ee erkek kişisel sex ihtiyacını karşılamak isterken kişisel donlarını yikartirken kişisel gömleklerini utuletirken hiç utanmiyo mubende çalışıyorum ama erkeğin kadına ikinci maaşı gözüyle bakması çok çıkarcı.
Evet. Bir de kumar oynuyor kadına çalış diyor. Ne desen az su adama..OOOooo olur mu, ev işleri kadına zimmetli işler , evişini zaten kadın yapmalı, üstüne çalışıp para getirmeli kredi mredi ödemeli, üstüne bir de bu öküzün kumar borcunu ödemeli.
Hayata tek Maas yetmiyor. Bir sekilde is bulun,calisin.
Kumar mi oynuyormusTabi adam daha rahat oynasin kumar derhal çalişmali
Oy bunu simdi gordum.Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.
Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Kumar mi oynuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?