- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
o kadar doluyum ki yazmazsam eğer patlayacak gibiyim.
ben asgari ücretle çalışan bir anneyim. eşim işyerinden çıkarıldı.
3 aşılama 1 tüp bebek denemesinden 5,5 aylık bebeğim var. okadar sıkışığımki ne bez nede mama alabiliyorum. bide bebeğmi bi kadına baktırıyom günlük onada veriyom para. işte bugün tıkandığımın son noktası.
bebeğim için ne varsa sattık. Allaha şükür bebeğime kavuştum dünyaya geldi.
ya bundan sonrası... içim daralıyo.
acaba hakkım varmıydı o bebeği dünyaya getirmeye. ihtiyaçlarını karşılayamayan anne baba olarak. kendimden nefret ediyorum. dokunsanız ağlayacam ama ağlayamam işyerindeyim .o da yasak.. yüreğim daralıyo... ne zormuş anne baba olmak sorumluluk sahibi olmak. iki kişi olsak bi soğan ekmek yer kalkarsın sofradan.ama ya bebek.
nedir bu işsizlik ya. Allah kahretsin...
Allah yardımcın olsun canım...bir bebeği dünyaya getirmeden önce bunları düşünmek gerekir aslında.ama tüp bebekle Allahın sana armağını olmuş ufacık bir canlı o..artık sadece onun ve ailenin mutluluğunu düşünmen gerek...hakkın vardı tabikii...her kadının isteyen her kadının çocuk yapmaya hakkı var...ama bakabilceği kadar.sizde bakarsınız kuzum ona nolacak...bak çalışıyorsunda.Allah onunda kısmetini verir sen merak etme.krizde geçer eşinde iş bulur.(eşin iş bulana kadar o baksın bebeğe.kadına para verme).inan o kadar çok ki işsizlik çok fena...anneler babalar eş dostta kol kanat gersin canım...isteyipte çocuğu olmayan kaş kişi var.sen şükret.iyi düşün olumlu ol...bizim zamanımızda yeni yeni hazır bez çıkıomuş analarımız bizi normal bezle büyütmüşsengözlerimebaksanab.sadece zenginler mi çocuk sahibi olucak canım...aa demet kutluayada sinir olmuştum..muhabir soruyor"demet hanım genemi hamilesiniz"demet cevap veriyor:"ay biz doğurmıycazda kim doğuracak"gıcık gıcık anacım o kızkaydirigubbakcemile3Allah yardımcın olsun.a.s.
o kadar doluyum ki yazmazsam eğer patlayacak gibiyim.
ben asgari ücretle çalışan bir anneyim. eşim işyerinden çıkarıldı.
3 aşılama 1 tüp bebek denemesinden 5,5 aylık bebeğim var. okadar sıkışığımki ne bez nede mama alabiliyorum. bide bebeğmi bi kadına baktırıyom günlük onada veriyom para. işte bugün tıkandığımın son noktası.
bebeğim için ne varsa sattık. Allaha şükür bebeğime kavuştum dünyaya geldi.
ya bundan sonrası... içim daralıyo.
acaba hakkım varmıydı o bebeği dünyaya getirmeye. ihtiyaçlarını karşılayamayan anne baba olarak. kendimden nefret ediyorum. dokunsanız ağlayacam ama ağlayamam işyerindeyim .o da yasak.. yüreğim daralıyo... ne zormuş anne baba olmak sorumluluk sahibi olmak. iki kişi olsak bi soğan ekmek yer kalkarsın sofradan.ama ya bebek.
nedir bu işsizlik ya. Allah kahretsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?