- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
benim eşim evde yemeği yapar bende köpeğimle ilgilenirim,allahtan sevıyor mutfakta olmayı bende arada gırerım mutfaga hamur ısı yapmak ıcın :)Elinden her iş gelse de ben çocuk yapmayı uzun bir sure dusunmuyorum yaw: Hayatını yaşamak varken neden eve bağlanasın kı.
sevgili arkadaşlar çok tşk ederim hepinize. hemen hemenherkez eşimin bebeğe bakmasını söylüyor. aslında evet belki bakabilir. ama bebeğimin bi problemi var. poposunda perinal fistül diye bişey çıkmış iyi temizlenip hijyen kalması gerek. eşim bunu beceremez. en azından bi bayan gibi bakamaz. her ne kadarda olsa erkek. bazı erkeklerin eli yatkın oluyo butür işlere bilirsiniz işte.ama benimkinin eli pek yatkın değil.yoksa istemezmi. herkezden çok o ister.bi görseniz okadar düşkünke oğluna.
belki bana kızacaksınız ama ben bir insanın çocuğu olmuyorsa vardır bir hayır zorlamamak lazım diye düşünüyorum, allahtan iyi biz bilemeyiz, ama madem olmuş evet işte hayatın zorlukları, eminimki o çocuk kendine sorulsa dünyaya gelmek istemezdi
dünyaya gelen bebek rızkıyla gelir derler sizin gibi bebeği için endişelen bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bebeğiniz inşallah size şans getirir bu bebecikte tek sorununuz olan maddi zorlukları aşarsınız allah onadasizede sağlık ve huzur versin hayattaki en önemli şeyler onlar
ALLAH razı olsun senden. bu tür sıkıntılar geçicidir biliyorum. benimle paylaştınız sorunumu sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?