Tek sorun yaratan para..O da yok..

Allah yardımcınız olsun canım.Rabbim vermiş ise o evladı vardır mutlaka rızkı...
Hem anne olmak kendinden nefret etmeyi gerektirmez.dört elle sarılmalısın hayata.
Mesela ben şuan para olmasada bir yawrum olsa raddesine geldim.
Param var ama yawrum yok:çok üzgünüm:
Hayat çok acımasız...........Offff daraldım genemafoldumben

allah sabır versin canım kolay değil ............nedir bu memleketin hali ya allah sonumuzu hayretsin inşallah şu sıkıntı geçer artık... eşiniz madem işten çıkarıldı o baksın çocuğa bakıcı parasından kurtulursunuz en azından geçicide olsa ..

ben geçen ay yolda bir kadın gördüm ve öyle gurur duydumki ondan.

tertemiz giyinmiş, önünde simit tablası simit satıyordu. yaşı sanırım 40 larda idi.

eşime gösterdim hemen: helal olsun kadına bak, bir çok kadın kolay yoldan para kazanmayı seçerken teyzemin haline bak. namusuyla kazanıyor. allah daha çok versin inşallah.

eşinizinde işten çıkarıldı diye el bağlayıp beklememesi lazım.

istediği gbi bir iş bulana kadar simit dahi olsa satıp eve bir katkıda bulunmalı.

canım hepsi çözülür. eşinle birbirinizi kırmammaya çalışın. Yokluk eşlerin arasını bozuyor çünkü. Borcunuz çok yoksa hiç sorun değil. Bebeğe püre yapıp çogu yemeği verebilirisin. mama çok pahalı. Eşin işe başlayınca çözülür nasılsa. Yeterki eşin işsizliğe alışmasın. Erkekler eve kadınlardan daha çabuk alışıyoar.

gerçekten zor bizde eşimle özel sektörlerde çalışıyoruz ve bu yüzden bende korkuyorum gelecek kaygısı taşıyorum ister istemez maddi konuda biraz da sorumsuz bir eşim var bakalım ne zaman öğrenecek sorumluluğu

canım hepsi çözülür. eşinle birbirinizi kırmammaya çalışın. Yokluk eşlerin arasını bozuyor çünkü. Borcunuz çok yoksa hiç sorun değil. Bebeğe püre yapıp çogu yemeği verebilirisin. mama çok pahalı. Eşin işe başlayınca çözülür nasılsa. Yeterki eşin işsizliğe alışmasın. Erkekler eve kadınlardan daha çabuk alışıyoar.

bu knuda bende arkadaşa katılıyorum,iyi kötü maaşı olan bir yere giremez mi ne bileyim kasiyerlik satış elemanlığı falan?

biliyorum yetmez ama internette numuneler de çok veriyorlar bebek bezi bebek maması markalarından,kargosu da ücretsiz oluyor üstelik onlardanda yararlanabilirsiniz.

bu durumda 5 çocuk sahibi olsanız kızılır ama en çok beklediğiniz şey bebekken bunun için onca tedavi olmuşken anne olmak sizin en büyük hakkınız,üstesinden gelirsiniz inşallah ki bebek rızkıyla gelir.

Back
X