Tek sorunumuz cinsellik

S sedaguvenc geliyor gidiyor kaçıyor uğraşmayın ..okurken yoruldum valla ..yumurtlama zamanını takip et eczanede testler satılıyor .yumurtladığın gün git sadece hem kendini yorma hem eşini kızdırma bari

Ayrıca 4 ayda bu bebek hırsı bi sakin olun bence. Düşünüyorum da niyetim sadece o olsaydı benim eşim de sinir olurdu. Biz de 4 aylığız.

Ne odun insanlar ya bazı erkekler. İstemesen "soğuk" istesen "azgın" derler. Böyle erkekleri normal bulmuyorum, tecavüz etseler daha çok hoşlarına gidecek aslında çünki kadın zevk vermeli ama zevk almaya hakkı yok....

Yani bizim evliliğimizle yada birbirimizle hiç bir sorunumuz yok zaten 6 yıllık bi sevgililikten sonra evlendik. Benin adet düzensizliğim olduğu için ve kendisi sigara kullandığından bi sorun olur mu diye doktora istedi. Ve gerekli testi yaptırdı bi problem yok. Bebekle ilgili kararımız kesin. Bu problemi nasıl yeneriz nasıl yaparız sadece onu bilmiyorum. Ben üstüne gidiyorum diye istemiyor galiba. Bi ay olmadığı olmuştu. Adetim vs de girince.

Herkesin çekilmez bi yanı vardır eşiniz söylemenize göre aslında aktif cinsellik yönünde.

Büyütülecek birşey yok ozaman siz daha arka planda durun önemsemeyin

Yumurtlama zamanını gösteren testler mi var böyle bişey varsa bana inanılmaz faydanız olacak araştırıyorum

Daha 4 aylik evlilikte nasil basarabildiniz bu duruma gelmeyi zamana birakin biraz acelecimisiniz acaba

Yumurtlama zamanını gösteren testler mi var böyle bişey varsa bana inanılmaz faydanız olacak araştırıyorum
evet canım ..eğer hemen çocuk istiyorsan kullanabilirsin her eczenede bulunur ..adet bittikten sonra kullanmaya başlıyorsun .. allahın izniyle de olur inşalah ama bi abla tavsiyesi evliliğini iyice oturtturmanı dilerim öncelikli olarak..

Gelmek gitmek nasıl oluyo heralde yanaşmak cilveleşmek anlamında söylemeye çalışıyosunuz?? Siz gidince niye kızıyo ben o kısmı anlamadım?

Çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz bi markası var mı

"Canim yorgunum" ya da "daha sonra" vs gibi bi sey demeyip siz yaklasinca kizmasina sasirdim bn de acikcasi. Kadin arzulayamaz, baslatan taraf olamaz mi mevzuyu yaff
Bebek icin de stres yapmayin acele etmeyin daha 4 aylik evlisiniz

Cocuk icin seks yapmak amaciyla banada yanasilsa besilik inek miyim diye hissederim.
Yeni evlisiniz.ask icin sevişin. Esin kizarsada ben bir kadinim ve sevismek istedigim zaman sana söylemeye cekinir oldum tepkinden dolayi tutkumu öldürüyorsun diyebilirsin.

KAMU SPOTU ; Sevişmek için sevişin başka tür öncelikler için değil.

Belki siz başlattıktan sonra 'vazifen bitti çekilebilirsin' havasına giriyorsanız adamda eee makine miyim ben demiştir.

Ayrıca şu evlenelim hemen çocuk yapalım kafasından çıkalım artık. Ben evlendikten sonra 2. ay adetim olunca 'çocuğum olmuycak' diye oturup ağlamıştım ertesi aya hamile kaldım şeyy vardı sanki aptal kafam Daha evliliği anlamadan tadını çıkaramadan bir de çocuk oluyo yani konu sahibi diyeceğim o ki otur bacım az daha kocanla yalnız otur ilerde çocuk olunca bu zamanlarınızı çok ararsın.

Daha 4 aylık evlilik ne ara oldu bu kadar çok ayrıntı aylar oluyor yanaşmıyor hemde 4 aylık evlilikte
Yapmayın biraz birbirinize zaman tanıyın

bu ne yahu gelmekler gitmekler...
bunun çetelesini mi tutuyosunuz anlamadım ki
kimi zaman senin canın ister sen teklifte bulunursun
kimi zaman karşındaki.

ben istiyorken o istemiyodu .sonra o istedi ben istemedim .o gelirken ben gidiyordum. sonra ben dönerken o gidiyordu.
off canım ya sizde haftada 2 ye indirin şunu adam çalışıyor yorgun dur normal istemeyebilir.Bunlar çok normal şeyler.Arada süslen sür güzel kokularını istemese dahi sevişin ve yatın.

Hani nerde bu azgin tekeler :) burdaki konulara bakilirsa anca lafta onlarinki galiba :) boyle birseyi zaten hareketlerinle belli edersin acik acik ben istiyorum dersen ters teper.. cocuk icin oluncada hakket ters tepiyo tecrubeyle sabittir..

Daha dört aylık evlisiniz nasıl hemen istatistik tuttunuz hayret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…