- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi sedaguvenc
-
Yani bizim evliliğimizle yada birbirimizle hiç bir sorunumuz yok zaten 6 yıllık bi sevgililikten sonra evlendik. Benin adet düzensizliğim olduğu için ve kendisi sigara kullandığından bi sorun olur mu diye doktora istedi. Ve gerekli testi yaptırdı bi problem yok. Bebekle ilgili kararımız kesin. Bu problemi nasıl yeneriz nasıl yaparız sadece onu bilmiyorum. Ben üstüne gidiyorum diye istemiyor galiba. Bi ay olmadığı olmuştu. Adetim vs de girince.4 aylık evliyiz yazmışsınız
bazen ay geçiyor yanaşmıyor yazmışsınız
daha 4 aylık evlilikte ay nasıl geçti de yanaşmadı
görev gibi hissettirmeyin
yani o siz gidince bebek planı ile gittiğinizi düşünüyor olabilir
açıkça konuşun
adamın beli ağrıyabilir yorgun olabilir canı çekmeyebilir bunları kabul etmek lazım
ille de her gün olsun vs gibi beklentiler sağlıklı değil
lakin hemen çocuk yapalım doktora gidelim falan da normal değil
eşinizin bir rahatsızlığı var da bunu size söyleyemiyor bu doktora gidince çıkmış gibi mi yapacak
Yumurtlama zamanını gösteren testler mi var böyle bişey varsa bana inanılmaz faydanız olacak araştırıyorumS sedaguvenc geliyor gidiyor kaçıyor uğraşmayın ..okurken yoruldum valla ..yumurtlama zamanını takip et eczanede testler satılıyor .yumurtladığın gün git sadece hem kendini yorma hem eşini kızdırma bari
evet canım ..eğer hemen çocuk istiyorsan kullanabilirsin her eczenede bulunur ..adet bittikten sonra kullanmaya başlıyorsun .. allahın izniyle de olur inşalah ama bi abla tavsiyesi evliliğini iyice oturtturmanı dilerim öncelikli olarak..Yumurtlama zamanını gösteren testler mi var böyle bişey varsa bana inanılmaz faydanız olacak araştırıyorum
Çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz bi markası var mıevet canım ..eğer hemen çocuk istiyorsan kullanabilirsin her eczenede bulunur ..adet bittikten sonra kullanmaya başlıyorsun .. allahın izniyle de olur inşalah ama bi abla tavsiyesi evliliğini iyice oturtturmanı dilerim öncelikli olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?