Tek sorunumuz cinsellik

daha ten uyumunuz yok onu oluşturmak önemli o da zamanla olacak iş.. o sebeple bebek düşünmeden önce bu sorunu çözmelisiniz. yoksa bebekten sonra iyice beter olur..

4 aylık evlilikte böyle bir sorun yaşanması ilginç... Çocuk için yaklaştığınızı düşünüyorsa eşiniz, kendisini baskı altında hissediyor olabilir belki bu da kendini tam anlamıyla verememesine sebep oluyordur o yüzden yaklaşmak istemiyor olabilir. Ya da eşiniz çocuk konusunda sizin kadar emin ya da istekli değildir ama sizinle paylaşmaktan çekiniyor olabilir. Bu konuyu tekrar bir eşinizle konuşup oturtmanızı tavsiye ederim. Öte yandan hamile olunca ben hiç yanaşmam diyorsunuz ama cinselliği tam oturtmadan üzerine hamile kalırsanız cinsellik ve onun da etkisiyle evliliğinizin zora girmesi muhtemel olabilir. Hamile kalmak için erken ya da geç; bu sizin ve eşinizin kararıdır. Ancak neredeyse ayda bir cinsellik yaşamak... Her ne kadar her evliliğin farklı parametreleri olsa da bana normal gelmiyor ki siz daha yeni evlisiniz. Bence önceliğiniz bu mevzuyu çözmek olsun; eşinizle konuşmanız en mantıklısı gibi.

daha ten uyumunuz yok onu oluşturmak önemli o da zamanla olacak iş.. o sebeple bebek düşünmeden önce bu sorunu çözmelisiniz. yoksa bebekten sonra iyice beter olur..
Ten uyumuyla ilgili değil yani biz olurken olunca gayet iyiyiz sadece ben koşulladığım için böyleymiş akşam onu anladım. Yani haftada en az 1 kere olması gerek diyordum bundan rahatsız oluyormuş

Yaşlarınızın geçtiğini mi düşünüyorsunuz neden hemen bebek istediniz?

paravan evlilik ne ki

Hemcinslerinden hoşlanan erkeklerin yaptığı evliliğe deniyor. Konuda bir sürü bahane yazılmış ama hiçbiri gerçekçi değil. İsteyen için saatin kaç oldugu yorgun olduğu karısının gelmesi farketmez. Konu sahibi ikna edip doktora götürsün hormonlara bakılsın. Her şey normalse düşüncesi bile kötü ama ne kalıyor ki geriye?

Görev gibi görme istediğin için seviş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…