- 4 Aralık 2017
- 24
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi sedaguvenc
-
Bu sabahkinden sonra diğerleri gibi kızmadı ilk defa. 4 te işe gitçek ben zaten işteyim diye mesajla hayırlı işler Allah’a emanet ol yazdım sadece sağol aşkım yazmış
Sanki Benim isteyip ona yaklaşıp kızdırdıklarımın acısını çıkarıyor. Israrla yanaşmayıp benim yanaşmamı bekliyor gibi hissediyorumÖylesine sevişmek neden istemiyor ki. Öylesine olsun bir dahakine ciddi tüm şartlar mükemmel olduğunda yine sevişir. Kendini şartlandırmış. Sizin rahat olduğunuzu sizin için saati günü zamanı mekanı önemli olmadığını söyleyin.
Sizden çekiniyor olabilir mi. ¿
İnan ki çevremde görüştüğüm evli bayanlar anlattıkça öyle istiyor böyle istiyor diye o kadar kötü oluyorum ki bi sorun yok sağlıkla ilgili . AMa olmuyor ve dediğiniz gibi kadınlık gururumu aşırı incitiyor. Peki siz üstüne gitmeyerek mi aştınız bu durumuBizim ilişkimizde aynı sizinki gibiydi. Eşim uf puf yapıyordu ve bu benim kadınlık gururumu aşırı derecede incitiyordu. Sonuçta erkek devamlı ister diye öğrendik. Devamlı sordum falan ben üstüne gittikçe of puf diyodu. Planlı oluyodu. O planlıyodu daha doğrus. Sonra hamilelik oldu 10ay sonra, hamilelikten sonra birden değişti :)) benim daha çok hoşlanmaya başladım. Ondan mı bilmem daha istekli artık. planlamıyoruz da. Kısaca yalnız değilsinn. Üstüne gitmemek çok zor biliyorum. İnsan evliyim nasıl olmaz diyo. Ama oluruna bırakırsan bence kendiliğinden rayına oturucaktır. (not:hamilelik için de erken bence, hamilelik sorunu çözütor demek istemedim yazımda)
Öyle takıntıları da yok kesinlikle sabah kalkınca değiştiririm çarşafı falanUykuluymuş ama evdeymiş
Yani sabah 7 de kalkıp ile gitmeyecekmiş
Seviştikten sonra uyuyup dursa idi
Eşinizin titizlik temizlik vs gibi takıntıları var mı
Burada bir Adam vardı sevişince tüm odayı silip temizlemeden rahat edemezdi
Açık olacak ama yazayım kusura bakma
Seviştiniz sarılıp uyumaya devam edebilir miydiniz yoksa kalkılacak yıkanılacak çarşaflar değişecek temiz giysiler giyilecek gibi gibi ritüelleriniz var mı
Siz isteyene kadar bekletiyorsa o istemiyor demek ki o süreçte. E o istemeyince de anlamı yok. Bırak boşver sadece senin isteginle olacaksa olmasın. Gerçi sizden adım atmanizi bekleme ihtimali de var mesela beklettigi zaman. O ihtimale karşı bi yanaşıp teklifte bulunursunuz baktınız oralı değil hiç ikiletmeye gerek yok kavgaya kadar gitmesin iş. Teklif edince gözünde o ışığı goremedin mi "peki" de çekil. Bu kadarYaşam biçimimizle ilgili yada evlilik öncesinden kalan bi durumdan kaynaklanan bi durum değil. Tek sorun Benim o demeden istemem ama ben isteyene kadar bekletmesin o zaman
Cocuk istediği için evlenmiştir asıl. Bu sadece bi ihtimal ama böyle adamlar var yok değilParavan evlilikte adam ya gaydır bunu topluma karşı örtmek için evlenir.
Yada sevgilisi terk etmiş başkasıyla evlenmiştir o da kısasa kısas ilk bulduğuyla evlenir.
Eee ama adam karısından çocuk istiyor. Öyle olsa bunu istemez.
Mevzu farklı ama konu sahibi anlatamadığı için kafamızda deli sorular olması çok normal.
Doktora cocuk için gitmiyor mu? İsteksizlik için gitti mi peki? Bunu yaparsa sizin için bir şey yapmış olur asılHer şey insanlar için ben size ters bi cevap vermem ancak sanmıyorum başkasıyla olsa benle bi çocuk düşünüp bunun için doktora gitmezdi bana oldukça zaman ayırıyor zamanı kısıtlanırdı. Böyle bi sorun sanmıyorum
Her gün üstüne gitmeyim dedikçe laf sokmadan duramadım :)) bence bunlar cok da işe yaramadı. Birbirimizi bu knuda tanıdıkca öğrendikçe aştığımızı düşünüyorum. Kendini yeterli hissetmediği için istemiyor olabilir.İnan ki çevremde görüştüğüm evli bayanlar anlattıkça öyle istiyor böyle istiyor diye o kadar kötü oluyorum ki bi sorun yok sağlıkla ilgili . AMa olmuyor ve dediğiniz gibi kadınlık gururumu aşırı incitiyor. Peki siz üstüne gitmeyerek mi aştınız bu durumu
Hamilelikten sonra cinsellik cok buyuk yaralar aliyor evlilikte buna emin ol.o yüzden once cinsel hayatınızı duzene sokun sonra hamile kal bence. Bende esimle ilgili sorunlar yasadim ama genel olarak bu sorunlar hamilelik sonrasinfa dahada sinir bozucu boyuta geldi. Adam.tam odunlasti okuze dondu.Ama tabi biz 4 aylik evliyken boyle istekli olmama veya kacma sorunlarimiz yoktu. 5 ay once dogum yaptim simdi kavga gurultu ozel hayatimizi zorla duzene sokabildik. Esinin sen yaklasinca kacmasi cok sacma.erk3kler boyle kadini daha cok.istiyor..daha 4 aylik evlilikte ay sürmesi gerçekten dusundurucu.hamile.kalip dogujm yapinca bu yila cikar ben sana diyeyim. Once iliskinizi duzenleyin siddetle tavsiyem.arkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyiz ve eşimle çok severek evlendik hala da öyle birlikte birçok paylaşımımız var. Evine bağlı ve içime sinmeyen evliliğimde takıldığım bi sorun yok çok şükür.
İkimizde çocuk istiyoruz ve ben demeden eşim dedi doktora gidelim ikimizde bi kontrol olalım planlı bi şekilde olsun diye o da istiyor. Tek sorunumuz; eşimin bi dönem yorgun geçen bi süreci olmuştu ve sanırım çocuk isteğimden dolayı cinsellik anlamında ben daha çok istiyordum. Ve şunu öğrendim ki ben istediğimde eşimin bütün isteği gidiyor oldukça kızıyor ve 3-4 gün daha erteleniyor. Bi süre kendimi çektim bu sefer o istediğimden de fazla gelmeye başladı. Haftada 3-4 kez yaptığımız oldu. Ama bazen ay geçiyor yanaşmıyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum bu sefer kızıp tartışıyoruz. Tek sorunumuz bu ve gerçekten aşamayacağım bi sorun haline gelmeye başlıyor. Gururum çok kırılıyor. Hamilelik olsa zaten o gelmedikçe gidiceğimi sanmıyorum onunda etkisi var sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Toplum dayatmaları yüzünden bazı erkekler kadınların bu hisleri hissetmesini kaldıramıyor.Arzulandığında sinirlenen bir eş? İlginç.
Psikolojik sorunları mı var veya cinselliğe hep böyle mi yaklaştı ki sizden önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?