Tek sorunumuz cinsellik

Bu sabahkinden sonra diğerleri gibi kızmadı ilk defa. 4 te işe gitçek ben zaten işteyim diye mesajla hayırlı işler Allah’a emanet ol yazdım sadece sağol aşkım yazmış

Bizim ilişkimizde aynı sizinki gibiydi. Eşim uf puf yapıyordu ve bu benim kadınlık gururumu aşırı derecede incitiyordu. Sonuçta erkek devamlı ister diye öğrendik. Devamlı sordum falan ben üstüne gittikçe of puf diyodu. Planlı oluyodu. O planlıyodu daha doğrus. Sonra hamilelik oldu 10ay sonra, hamilelikten sonra birden değişti :)) benim daha çok hoşlanmaya başladım. Ondan mı bilmem daha istekli artık. planlamıyoruz da. Kısaca yalnız değilsinn. Üstüne gitmemek çok zor biliyorum. İnsan evliyim nasıl olmaz diyo. Ama oluruna bırakırsan bence kendiliğinden rayına oturucaktır. (not:hamilelik için de erken bence, hamilelik sorunu çözütor demek istemedim yazımda)

Bu sabahkinden sonra diğerleri gibi kızmadı ilk defa. 4 te işe gitçek ben zaten işteyim diye mesajla hayırlı işler Allah’a emanet ol yazdım sadece sağol aşkım yazmış

Uykuluymuş ama evdeymiş

Yani sabah 7 de kalkıp ile gitmeyecekmiş

Seviştikten sonra uyuyup dursa idi

Eşinizin titizlik temizlik vs gibi takıntıları var mı

Burada bir Adam vardı sevişince tüm odayı silip temizlemeden rahat edemezdi

Açık olacak ama yazayım kusura bakma

Seviştiniz sarılıp uyumaya devam edebilir miydiniz yoksa kalkılacak yıkanılacak çarşaflar değişecek temiz giysiler giyilecek gibi gibi ritüelleriniz var mı

Sanki Benim isteyip ona yaklaşıp kızdırdıklarımın acısını çıkarıyor. Israrla yanaşmayıp benim yanaşmamı bekliyor gibi hissediyorum

İnan ki çevremde görüştüğüm evli bayanlar anlattıkça öyle istiyor böyle istiyor diye o kadar kötü oluyorum ki bi sorun yok sağlıkla ilgili . AMa olmuyor ve dediğiniz gibi kadınlık gururumu aşırı incitiyor. Peki siz üstüne gitmeyerek mi aştınız bu durumu

Öyle takıntıları da yok kesinlikle sabah kalkınca değiştiririm çarşafı falan

Siz
Yaşam biçimimizle ilgili yada evlilik öncesinden kalan bi durumdan kaynaklanan bi durum değil. Tek sorun Benim o demeden istemem ama ben isteyene kadar bekletmesin o zaman
Siz isteyene kadar bekletiyorsa o istemiyor demek ki o süreçte. E o istemeyince de anlamı yok. Bırak boşver sadece senin isteginle olacaksa olmasın. Gerçi sizden adım atmanizi bekleme ihtimali de var mesela beklettigi zaman. O ihtimale karşı bi yanaşıp teklifte bulunursunuz baktınız oralı değil hiç ikiletmeye gerek yok kavgaya kadar gitmesin iş. Teklif edince gözünde o ışığı goremedin mi "peki" de çekil. Bu kadar

Cocuk istediği için evlenmiştir asıl. Bu sadece bi ihtimal ama böyle adamlar var yok değil
Doktora cocuk için gitmiyor mu? İsteksizlik için gitti mi peki? Bunu yaparsa sizin için bir şey yapmış olur asıl

Her gün üstüne gitmeyim dedikçe laf sokmadan duramadım :)) bence bunlar cok da işe yaramadı. Birbirimizi bu knuda tanıdıkca öğrendikçe aştığımızı düşünüyorum. Kendini yeterli hissetmediği için istemiyor olabilir.

Hamilelikten sonra cinsellik cok buyuk yaralar aliyor evlilikte buna emin ol.o yüzden once cinsel hayatınızı duzene sokun sonra hamile kal bence. Bende esimle ilgili sorunlar yasadim ama genel olarak bu sorunlar hamilelik sonrasinfa dahada sinir bozucu boyuta geldi. Adam.tam odunlasti okuze dondu.Ama tabi biz 4 aylik evliyken boyle istekli olmama veya kacma sorunlarimiz yoktu. 5 ay once dogum yaptim simdi kavga gurultu ozel hayatimizi zorla duzene sokabildik. Esinin sen yaklasinca kacmasi cok sacma.erk3kler boyle kadini daha cok.istiyor..daha 4 aylik evlilikte ay sürmesi gerçekten dusundurucu.hamile.kalip dogujm yapinca bu yila cikar ben sana diyeyim. Once iliskinizi duzenleyin siddetle tavsiyem.

Siz ona yanaşınca neden kızıyor hayırdır herşey onun istediğine mi bağlıymış emredersin beyim Yok öle dünya .. atlarım valla üstüne sıkıyorsa sesini çıkarsın

Siz eşinize, onu istediğiniz için gitmiyorsunuz, çocuk olsun diye gidiyorsunuz.. Eşiniz ise kendi yoğun duygusu ile sizin için geliyor.. Yani eşinizin düşüncesi ve kızma nedeni bu bence..
Erkekler bu çocuk için yanaşmayı sevmiyorlar, bizzat yaşadım..
Tabi çocuk istemeden önce de eşinize yanaştığınızda bu tepkileri aldıysanız, bir sorun var demektir..

Canım benim eşimde aynıydı düzelmeyen adam düzelmiyor benimkide yorgunluğu bahane ederdi hep çalışma koşullarını öne sürerdi her erkek istekli diye bişey yok canları ne zaman isterse sen ne yaparsan yap ben çok ağlayarak yattığımı biliyorum sen adama gidipde adamın seni geri çevirmesi çok onur kırıyo

Bence de bebek odaklı cinsellik itici bir şey. Bu kadar avaz avaz dile getirmeseniz. Bence sadece korunmayı bırakıp akışına bıraksanız zaten çok yeni evlisiniz. Evliliğin başlarında libido düşmesi görülebilir ama 1 ay da çok normal değil gibi eşinizin testosteron düzeylerine baktırması iyi olabilir.

Çocuk için çok erken.4 ayda böyle davranması tuhaf.Önce bu hareketleri düzeltmeli.

Evlilik aşkı bitirir derlerdi
Artık evlilik cinselliği de bitiriyor demek ki

Arkadaşlar akşam yatağa girince bu konu açıldı gene. Sadece çocuk konusunda değil normalde de ben diyorum mesela işte haftada 1 kez bile olmuyor neden böyle falan diye. Bu yüzden kendini mecbur hissediyor. Canım çekmiyor bu yüzden dedi. Haksız değil çok taktım bende ama bilmiyorum normali bu değil mi yani normali olması değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…