- 4 Aralık 2017
- 24
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi sedaguvenc
-
Siz çocuk lafını etmezseniz görev gibi hissedip gerilmez.arkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyiz ve eşimle çok severek evlendik hala da öyle birlikte birçok paylaşımımız var. Evine bağlı ve içime sinmeyen evliliğimde takıldığım bi sorun yok çok şükür.
İkimizde çocuk istiyoruz ve ben demeden eşim dedi doktora gidelim ikimizde bi kontrol olalım planlı bi şekilde olsun diye o da istiyor. Tek sorunumuz; eşimin bi dönem yorgun geçen bi süreci olmuştu ve sanırım çocuk isteğimden dolayı cinsellik anlamında ben daha çok istiyordum. Ve şunu öğrendim ki ben istediğimde eşimin bütün isteği gidiyor oldukça kızıyor ve 3-4 gün daha erteleniyor. Bi süre kendimi çektim bu sefer o istediğimden de fazla gelmeye başladı. Haftada 3-4 kez yaptığımız oldu. Ama bazen ay geçiyor yanaşmıyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum bu sefer kızıp tartışıyoruz. Tek sorunumuz bu ve gerçekten aşamayacağım bi sorun haline gelmeye başlıyor. Gururum çok kırılıyor. Hamilelik olsa zaten o gelmedikçe gidiceğimi sanmıyorum onunda etkisi var sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Yani ben her gidişimde çocuk lafını ederek gitmiyorum. O da dedi öylesine olsun istemiyorum dedi sevgiyi çok yoğun hissettiğin bi zamanda olur böyle şeyler demişti bikere. Akşam belinin çok ağırdığını söyledi. Benim beynim durdu ne yapmam gerektiğini bilmiyorumSiz çocuk lafını etmezseniz görev gibi hissedip gerilmez.
Haftada 4 gün olabiliyorsa ayda olmaması psikolojik,
Sevişmek için sevişin.
Çocuk için değil.
böyle bir sorun ilk kez duyuyorum. kadın istediğinde erkeğin kızanı da mı varmış?
Yani çok büyük bi yerde yaşamıyoruz ve şuan bununla ilgili bişey yapabileceğimizi sanmıyorum terapi anlamındadeğişik bir sorun ikiniz bir terapiste mi gitseniz acaba
bi kac kere bende duydum erkek kadini tadmin edemicem diye korkuyormus ondan triplere giriorlar
Belki ben çok odaklıyorum kendimi sürekli bi beklenti içinde olduğum için o da geriliyor. Ama bekleyip gitmediğimde de gelmediği oluyor. Öyle olunca yine ben gidiyorum. Yine tartışma..Daha yeni evli sayılırsınız çocuk için bence acele etmeyin. İlişkinin de bence ayda su kadar olmalı diye bir kuralı yok.. Sıkmayin canınızı
Belki de yapmam gereken bu. Haftada 4 kez falan olduğu zamanlarda ben hiç gitmemiştim hep o gelmişti ama geldiği için zaten gitmeme gerek kalmıyor. O gelmeyince gerçekten uzuyorYalvartacaksın madem oyle sevıyor
Aslında ilişki esnasında öyle bi durumu yok uyumla ilgili vs hiçbi sorunumuz olmadı. Bazen içinden gelmiyor işte neden anlamıyorum dokunsalar ağlıycak hale geliyorum bazen. İstediğim o değil sadece evlisiniz sizde anlamışsınızdır ne demek istediğimi. O iş için karı koca ilişkisi için önemlibi kac kere bende duydum erkek kadini tadmin edemicem diye korkuyormus ondan triplere giriorlar
arkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyiz ve eşimle çok severek evlendik hala da öyle birlikte birçok paylaşımımız var. Evine bağlı ve içime sinmeyen evliliğimde takıldığım bi sorun yok çok şükür.
İkimizde çocuk istiyoruz ve ben demeden eşim dedi doktora gidelim ikimizde bi kontrol olalım planlı bi şekilde olsun diye o da istiyor. Tek sorunumuz; eşimin bi dönem yorgun geçen bi süreci olmuştu ve sanırım çocuk isteğimden dolayı cinsellik anlamında ben daha çok istiyordum. Ve şunu öğrendim ki ben istediğimde eşimin bütün isteği gidiyor oldukça kızıyor ve 3-4 gün daha erteleniyor. Bi süre kendimi çektim bu sefer o istediğimden de fazla gelmeye başladı. Haftada 3-4 kez yaptığımız oldu. Ama bazen ay geçiyor yanaşmıyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum bu sefer kızıp tartışıyoruz. Tek sorunumuz bu ve gerçekten aşamayacağım bi sorun haline gelmeye başlıyor. Gururum çok kırılıyor. Hamilelik olsa zaten o gelmedikçe gidiceğimi sanmıyorum onunda etkisi var sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Aslında ilişki esnasında öyle bi durumu yok uyumla ilgili vs hiçbi sorunumuz olmadı. Bazen içinden gelmiyor işte neden anlamıyorum dokunsalar ağlıycak hale geliyorum bazen. İstediğim o değil sadece evlisiniz sizde anlamışsınızdır ne demek istediğimi. O iş için karı koca ilişkisi için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?