Tek sorunumuz cinsellik

Canım haftada 1 bile olsa yeter ama bazen çok uzatıyor arayı

Bir de biz sizi tanımıyor yaşam biçiminizi bilmiyoruz

Burada bir konu vardı Adam sevişirken soyunmayalım şeytan bize bakar vs diyordu

Saatlerce abdest alıyordu vs vs

Eşiniz ile evlilik öncesi mesafeniz fazla mıydı

Şimdi tam soramadım

Hani o Zaman evli değildiniz şimdi eşiniz tabii ki sevişmek isteyebilirsiniz de Adam bunu garip buluyor olabilir

Eşinizle konuşun nedenini ayrıntılı olarak o esnada değil başka Zaman

Belki testle takip edip hemen çocuk yaparsınız ama bu sorununuz çözülmez

Aranızda bu husustaki uyumu sağlayın birbirinize karşı açık olacağınız, teklifsiz yaşayacağınız vs konusunda konuşun
Sadece seks değil her konuda bu geçerli

Evliliğe alışma süreci evliliğin oturması denilen şeyler bunlar ve sadece iletişim ile çözülür

Hani nerde bu azgin tekeler :) burdaki konulara bakilirsa anca lafta onlarinki galiba :) boyle birseyi zaten hareketlerinle belli edersin acik acik ben istiyorum dersen ters teper.. cocuk icin oluncada hakket ters tepiyo tecrubeyle sabittir..
Hareketlerimle belli ediyorum mesela sarılıyorum ama Yorgun’um falan deyince sinir oluyorum bi ara çok oluyor bi ara hiç gelmiyor bana da bişey var gibi geliyor bu sefer .

Canım haftada 1 bile olsa yeter ama bazen çok uzatıyor arayı
yorgunluktan istegini bastırıyor muhtemelen yani isteksiz düşüyor.bizde hep eşim ister cok istisna ben ama hiç kafaya takmayız kim isterse istesin ne olacak zamanla herşey oturur sıkma canını.

Hareketlerimle belli ediyorum mesela sarılıyorum ama Yorgun’um falan deyince sinir oluyorum bi ara çok oluyor bi ara hiç gelmiyor bana da bişey var gibi geliyor bu sefer .
Esinde garip biriymis hakket.. belki olesine sariliyosun nerden biliyo? Illa sonu sevismeye mi gitmeliki :)

Konun cinselik ve ismin soyismin neden var burası açık bir platform biliyorsun değil mi?

yorgunluktan istegini bastırıyor muhtemelen yani isteksiz düşüyor.bizde hep eşim ister cok istisna ben ama hiç kafaya takmayız kim isterse istesin ne olacak zamanla herşey oturur sıkma canını.
Doğru söylüyorsunuz kim isterse istesin ama ben isteyince sorun oluyor. Belki bi ara bu olay kavgaya kadar dönmüştü ondan şimdi ben ne zaman gitsem böyle yapıyor.

Yaşam biçimimizle ilgili yada evlilik öncesinden kalan bi durumdan kaynaklanan bi durum değil. Tek sorun Benim o demeden istemem ama ben isteyene kadar bekletmesin o zaman

Çocuk için onunla birlikte olmak istediğini düşünüyorsa geriliyor ve kızıyordur.

Zaten sende diyorsun hamile kalsam birdaha yanaşmam diye.

Adam bunu hissediyor ve haklı olarak kendini de kötü hissediyor. Sana da kızıyor.

Yaşam biçimimizle ilgili yada evlilik öncesinden kalan bi durumdan kaynaklanan bi durum değil. Tek sorun Benim o demeden istemem ama ben isteyene kadar bekletmesin o zaman

ama işte senin istemeni sorun yapma sebebini bulmak lazım

konu bu neden bu onun için sorun oluyor

bunun cevabı da sadece eşinde

yani kendini eksik mi hissediyor, bu kadınla az birlikte olmazsak hemen istiyor başkalarına da bakıyor mudur acaba diye mi düşünüyor, ne bileyim bu istek sahibi olunca seni hafif mi buluyor

yani sen istediğinde geçiştirse, yorgunum dese, duş almayı gözüm yemiyor dese sıkıntı değil de, neden sinirleniyor

tek cevap eşinde, güzelce konuşun

aranızda başka sorun yoksa bunu da konuşarak çok rahat aşarsınız

Ama hamileliği oda en az benim kadar istiyor bunu açık açık dile de getiriyor.

Ama hamileliği oda en az benim kadar istiyor bunu açık açık dile de getiriyor.

Yinede sırf bunun için onunla birlikte olmak istemen rahatsız ediyordur.

Belkide çocuk olduktan sonra hiç yanaşmayacaksın diye düşünüp ona da kafasını takıyordur.

Tek sebep bu gibi duruyor.

Başka bi sorunumuz yok çok şükür tartışmaların sebebi hep bu. Dediğiniz gibi bi keresinde kadının biraz daha ağır olması gerektiğini söylemişti. Sebep bu sanırım ama uzun süre istemeyince ben istiyorum bu sefer. Şuan 2 haftadır olmadı nerdeyse sabah biraz yanaştım sinirlenmedi ama çok uykuluydu istemedi. Adet dönemim bile gecikti bide adet olursam iyice olmayacağını o kadar kafama taktım ki psikolojik sanırım zaten düzensiz bu sefer herzamankinden de fazla gecikti. Hiç bi şekilde bi çözüm bulamıyorum. Bu süreçte hiç gelmedi gelse zaten takmıycam

Yinede sırf bunun için onunla birlikte olmak istemen rahatsız ediyordur.

Belkide çocuk olduktan sonra hiç yanaşmayacaksın diye düşünüp ona da kafasını takıyordur.

Tek sebep bu gibi duruyor.
Sebep aslında kendisi gelmek istiyor yani öylesine sevişmek istemediğini söylüyor

Öylesine sevişmek neden istemiyor ki. Öylesine olsun bir dahakine ciddi tüm şartlar mükemmel olduğunda yine sevişir. Kendini şartlandırmış. Sizin rahat olduğunuzu sizin için saati günü zamanı mekanı önemli olmadığını söyleyin.
Sizden çekiniyor olabilir mi. ¿

Benim böyle konularda niye hep adamların paravan evlilik yaptıgı geliyo aklıma

Paravan evlilikte adam ya gaydır bunu topluma karşı örtmek için evlenir.

Yada sevgilisi terk etmiş başkasıyla evlenmiştir o da kısasa kısas ilk bulduğuyla evlenir.

Eee ama adam karısından çocuk istiyor. Öyle olsa bunu istemez.

Mevzu farklı ama konu sahibi anlatamadığı için kafamızda deli sorular olması çok normal.

Benim böyle konularda niye hep adamların paravan evlilik yaptıgı geliyo aklıma
Her şey insanlar için ben size ters bi cevap vermem ancak sanmıyorum başkasıyla olsa benle bi çocuk düşünüp bunun için doktora gitmezdi bana oldukça zaman ayırıyor zamanı kısıtlanırdı. Böyle bi sorun sanmıyorum

Evet anlatamıyorum bi türlü aslında anlamadım nedenini o yüzden.sadece yaşadıklarımızdan bahsetmeye çalışıyorum konu cinsellik olunca üstü kapalı onu da bu kadar anlatabiliyorum. Yani ben istemedim mesela bayadır. bu sabaha karşı biraz sarılarak falan uyudum oda dokundu bana uyurken ama sevişmeye döndüğünde çok uykum var dedi. Çok geç yatmıştı gerçekten var ama o kadar yakınlaşıp nasıl istemiyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…