Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Bende 6. Hafta sonunda kaybettim aynen psikolojik olarak cok zor atlattim aslinda hala daha atlatabilmis sayilmam onun icin baya uzun surdu
Ben birde gurbetteyim 3 ay nerdeyse hergun agkiyordum cok zordu dualarala duzeldim bende suan hala korkuyorum ama bebisde istiyor insan dua ede ede duruyorum inanki

Ben birde gurbetteyim 3 ay nerdeyse hergun agkiyordum cok zordu dualarala duzeldim bende suan hala korkuyorum ama bebisde istiyor insan dua ede ede duruyorum inanki
Kıyamam çok iyi anlıyorum seni inan bendede korku bitmiyor ama yasta geciyor Allahım bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşalim :)

korku var dimi sizde de
Hemde nasıl çok tedirginim çok pimpiriklendim bu olaydan sonra zaten pimpirikli bi insandım simdi beterim yani :) gecen ay bi doktor direk aşılamaya gecelim dedi canım sıkıldi simdi ne olucak bakalim 7 subatta rahim filmini cekilicem

Bende öyle biriyim yaa başak burcuyum rahim filmini anestesi alarak yaptir cnm agrili oluyormuş. Korkma sakın

Ankara cok iyi bilirim hemde Çok. Severimde orda olsam hemen en iyi hastaneye giderdim sizde belirti nasil oldu dış gebelik ben sag kasik agrisi ile başladı
Bende adetim gelmemisti uzun sure kontrol diye gittim gebelik cıkmadı kanda sokturucu verdi ayni zamanda antibiyotik ve insulin direnci icin ilac verdi ama hep kasiklarda batma oluyordu adetin sokecektir denildi tarlusaldan sonrada adet olmafim agri artinca acile gittim ordada test yapildi 5 haftalik cikti ultrasona fln sokmadilar acilde poliklinige gel dediler tabi bi mutluluk 1 hafta bekliyim kalp sesini duyarim o arada iyi bi doktor arastiriyim dedim hafta sonuda kutlama yemegine çiktik yemekte bi agri sanci yigilip kaldim hastaneye gidincede zaten kanama baslamis farkedilince apar topar ameliyat

Benim yasadigimin aynısını yasamissin benim adetim gecnedi vee 500 küsur gebelik cikti cnmm sonra hemen düşmedi sonra bende senin gibi bacaklarim titremeye basladi bir gititim.iceri kan kayniyor dedi dokyor gece birde amaliyata aldilar hayatimda yasadigim en cok.korktuğum olaydi eşimi bile göstermediler Allahim bir daha yasatmasin cok zordu

Psikolojik olarak ta zordu dualar olmasa ben cok kötüydüm.cnmm bende suan tüp bebek düşünmüyorum ama bakalim Allahim verir inşallah hergun kuran.okuyorum dualr ediyorum

Kil payı hayattayız çok şükür amin canım insan evladınamı üzülsün kendine mi şaşıp kalıyor

Kil payı hayattayız çok şükür amin canım insan evladınamı üzülsün kendine mi şaşıp kalıyor
Aynen öyle cnmm kıl payı kurtukduk yiyecek ekmegimiz varmış Rabbim yastamasin bir daha bizde sizin gibi nasil sevinmistik anlatamam o korku aninda insa. Ne olacagim diye düşünüyor ama simdi çocuğum geliyor aklima suan Allah nasip etseydi dogmus olacakti ama nasip degilmis Allahim daha hayirlisini versin insallah

Psikolojik olarak ta zordu dualar olmasa ben cok kötüydüm.cnmm bende suan tüp bebek düşünmüyorum ama bakalim Allahim verir inşallah hergun kuran.okuyorum dualr ediyorum
Ne mutlu ne güzel canım aynen tek sığınak Rabbim hersey dua ile inşallah bizede annelik duygusunu tattırır Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın haýırlı ve sağlıklı bi şekilde bizede nasip etsin

Selamün Aleyküm kızlar..rahim fliminden sonra yarım rahimli ve tek tüplü olduğumu öğrendim doğuştanmış..ayni zamanda pcos var..tüp bebek yaptırıyoruz yumurtalarm toplandı mart da transferim var..açıkçası korku heycan mutluluk karmakarışık bi haldeyim..

Bende oyle her aklima geldigimde kendime engel olamiyorum bugun aksam yine esimle konusurken su an yasasaydi bu ay tam 1 yasina basackti diye konustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…