- 14 Nisan 2017
- 275
- 196
- 53
- 34
- Konu Sahibi elmaaa050505
-
Aleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun canım ins guzel haberlerini duyarizSelamün Aleyküm kızlar..rahim fliminden sonra yarım rahimli ve tek tüplü olduğumu öğrendim doğuştanmış..ayni zamanda pcos var..tüp bebek yaptırıyoruz yumurtalarm toplandı mart da transferim var..açıkçası korku heycan mutluluk karmakarışık bi haldeyim..
Bende öyle cnmm bende eşim ben uzulmeyim diye acmiyor konuyu ama iste insan konsuyor yinede mayisin 2sinde amaliyat oldum bende oyle yaniiRabbim.bilir en iyisini dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizdnBende oyle her aklima geldigimde kendime engel olamiyorum bugun aksam yine esimle konusurken su an yasasaydi bu ay tam 1 yasina basackti diye konustuk
Aynen oyle canım siz korunmayı yeni mi bıraktınızBende öyle cnmm bende eşim ben uzulmeyim diye acmiyor konuyu ama iste insan konsuyor yinede mayisin 2sinde amaliyat oldum bende oyle yaniiRabbim.bilir en iyisini dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizdn
İnşallah olur cnmm inşallahAleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun canım ins guzel haberlerini duyariz
Aynen cnmm ven psikoljik olarak hazir değildim Rabbim hayirlisni versin insallahAynen oyle canım siz korunmayı yeni mi bıraktınız
Insallah canım yazışmalarınızı okudum çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallahAleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun canım ins guzel haberlerini duyariz
Herkes birbirine yardimci olur inşallah psikoljik destek de cok o emliAynen cnmm ven psikoljik olarak hazir değildim Rabbim hayirlisni versin insallah
Amin canım inşallah en kisa zamanda güzel haberler duyalım insallah senin yasın kacAynen cnmm ven psikoljik olarak hazir değildim Rabbim hayirlisni versin insallah
Amin kuzum Allah kimseye yaşatmasınInsallah canım yazışmalarınızı okudum çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah
Yaslandikk yaaa :)) 30Amin canım inşallah en kisa zamanda güzel haberler duyalım insallah senin yasın kac
Ne yaslanmasi ay daha dur bakalimYaslandikk yaaa :)) 30
Aminn insallah canmAmin kuzum Allah kimseye yaşatmasın
:)Cok şükür gistwrermiyorum nazar ediyorlar sonra yasimi soylemiyorum kimseye
Ne yaslanmasi ay daha dur bakalim
Sizin kac acaba
Masallah canım en iysisi söyleme boşver
Fesat insan cok cnm ben fesat insan sevmiyorum kimse sevmezde benhic sevememMasallah canım en iysisi söyleme boşver
Ben 28Sizin kac acaba
Tam ben hic tahammulum yokturFesat insan cok cnm ben fesat insan sevmiyorum kimse sevmezde benhic sevemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?