aslında doğrudan söylemek istememiştim tartışmalara yanlış anlaşılmalara yol açar diye.. belirtmek isterim ki o hüloğğğcu, bizim bacılarımızı aşağılıyorlar kesiminden değilim, nefret de ederim.. ben de dediğim gibi 19 yaşındayım ilk defa karşılaştım.. siyah feracem kot pantolonum sırt çantamla gitmiştim, ki bu halle üniversiteye de staj yaptığım devlet dairesinde de gayet rahattım.. o çalışanın nesine kötü gözüktüm bilemedim açıkçası..Ne vardı ki üzerinde? Bugüne kadar böyle bir olay duymadım ilginç geldi...
zaten sonrasında, daha doğrusu ağlama seansından sonrasana tavsiyem vatan bilgisayara git orda iyi ilgileniyorlar. teknosadan bende memnun degilim dogru duzgun ilgilenmiyorlar. bir de sana tavsiyem.bu olayi sikayetvar com ilet mutlaka sana geri donus yapilacaktir.
senin ne giydigin onlari ilgilendirmez sen orda sadece musterisin. sana en iyi sekilde bilgi vermek zorundaydi.aslında doğrudan söylemek istememiştim tartışmalara yanlış anlaşılmalara yol açar diye.. belirtmek isterim ki o hüloğğğcu, bizim bacılarımızı aşağılıyorlar kesiminden değilim, nefret de ederim.. ben de dediğim gibi 19 yaşındayım ilk defa karşılaştım.. siyah feracem kot pantolonum sırt çantamla gitmiştim, ki bu halle üniversiteye de staj yaptığım devlet dairesinde de gayet rahattım.. o çalışanın nesine kötü gözüktüm bilemedim açıkçası..
Kıyafetinde bir acayiplik yokmuş. Kapalılara kimse garip bakmıyor artık. Kara çarşaf da yokmuş üzerinde. Bence sorun giyimde değil çalışanın cinsliği...aslında doğrudan söylemek istememiştim tartışmalara yanlış anlaşılmalara yol açar diye.. belirtmek isterim ki o hüloğğğcu, bizim bacılarımızı aşağılıyorlar kesiminden değilim, nefret de ederim.. ben de dediğim gibi 19 yaşındayım ilk defa karşılaştım.. siyah feracem kot pantolonum sırt çantamla gitmiştim, ki bu halle üniversiteye de staj yaptığım devlet dairesinde de gayet rahattım.. o çalışanın nesine kötü gözüktüm bilemedim açıkçası..
tahminin geri donus yapilacaktir. telefonun kayitlimi ordazaten sonrasında, daha doğrusu ağlama seansından sonraşikayet var'a yazdım, uyardıklarını söylediler.. sonrasında da apple'ın online sitesinden aldım tableti kimse de defol çık git demedi siteden ..
olay yeni değil temmuz da oldu.. iki defa aradılar uyardıklarını söylediler çalışanı özür dilediler ama işte ben etkisinden kurtulamadım ne yazık ki.. ki kendimi de gayet bilinçli umursamaz sanırdım bi detahminin geri donus yapilacaktir. telefonun kayitlimi orda
Kıyafetinde bir acayiplik yokmuş. Kapalılara kimse garip bakmıyor artık. Kara çarşaf da yokmuş üzerinde. Bence sorun giyimde değil çalışanın cinsliği...
Aynen.. Biz toplum olarak bazı şeyleri aştık ama sığ dar kafalılar insanları fikirle değilde giyimle yargılamayı seçiyorlar ne yazık ki. Kendine yabancılaşan, başkasını yabancılaştırıp ötekileştiriyor.. Ama işte kendimi bu tip insanları umursamıyorum sanırken kaç aydır bilinçaltımda taktığımı farkettim.. Hem üzülüyorum hem takıyorum aynada mutlu değilim..Hiç giyiminizi belirtmenize gerek yok, ister ultra minili, ister tesettürlü giyim tarzında olun, siz müşterisiniz ve sizi bilgilendirmek onun vazifesidir. Sizinle öyle laubali konuşamaz, yaftalama hiç yapamaz. Gerekli yerlere şikayetinizi yaptıysanız sorun yok. Herkes birbirini ötekileştirmeye bayılıyor, sizin yaşadığınız durumun tersi de geçerli mini etekli diye "o.." damgası da vuramaz mesela. Yanına bırakmayın, muhakkak şikayetinizi yapın mağazaya. Uyarı yaptık derler yapmamış da olabilirler ayrı mevzu ben olsam hakaret davasına kadar açardım çalışanın ismini alıp. Sinirlendim.
Başta zaten söylemedim giyimimi. Yukarıdaki bir arkadaş sorunca söyledim ve okuduysanız gereksiz mağduriyetçi tiplerden nefret ettiğimi onlardan olmadığımı söyledim.. Kıyafetle ilgili olduğunu da bir mesajda belirttim, adam kafasıyla işaret ediyordu saçma sapan süzüp iğrenir gibi bakıyordu.. Ben bu adama rağmen toplumun belli bazı şeyleri aştığının farkındayım.. Ülkede herkes aşağılanmıyor elbette, lütfen başka noktalara çekmeyelim olur muKiyafetinle ilgili olduğunu nerden çıkardın peki? Yani öyle bir anlatmissin ki sanki ülkede senin gibi giyinen herkes asagilaniyor, ezikleniyor. Giyimine yönelik hiçbir imada dahi bulunmamış. Gerekli şikayeti yapmışsın. Yani kusura bakma ama bu gereksiz hassasiyet ve mağduriyet artık itici duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?