teknoloji marketindeki hakaret ve aşağılık hissi..

Allah askına, alt tarafı bi görevli,senin kıyafeni bilmem neni , yadırgasa nooluur,yadırgamasa nooluur.
Keyf senin,para senin,tarz senin.
Onlar senin icin var zaten,sen olmasan kim alacak onları.
Ha su olabilirdi,mesela o magazayı onun basına yıkabilirdin yada ''Burdan alısveriş yapmayın.Hem malları kotu,hem de musteri memnuniyetleri'' diye avazın cıktıgı kadar reklam yapabiliirdin
Hem, eger biseye bakılacaksa, o ilk önce kendi kıyafetine baksın,turuncu turuncu.
Portakal gibi

Banka kartımdaydı para cidden çıkarıp alıyorum deseydim, fişi faturayı kestirip alıp sonra iade etseydim keşkee Apple 'ın online sitesinden sipariş verdim, eve geldi anneme şey dedim gideyim teknosaya o adamı bulup bana bu tablete uygun kılıf ver diyeyim dedim Ama sonra o da çalışan, emeğiyle çalışıyor orada edepsiz olsa da, verir misiniz diyeyim dedim

Ayy bin yaşayın siz akşam akşam iyi güldüm son cümlenize Cidden portakal gibi baya portakal turuncusu İleride bikaç yaş sonra bu tip şeylere alışacağım, takmayacağım ama sanırım yaşımın verdiği tecrübesizlikten dolayı oldu

Bir musterimiz vardi
Adama baksan gariban dersin
120 binlik arabalara bakmak istedigini soyleyince bizim danismanda biraz sallamis
Pek ilgilenmemis.
Musteri de hakli olarak sinirlenmis
Yetkiliyi istemis.
Uzerinize afiyet yetkili olarak aldim odama :)
Sikayetini etti, cayini kahvesini icti
Bana baska bir danisman cagir buraya dedi.
Cagirdim.
Nakit tak diye aldi arabayi.

Mortingen

Satis isinde boyle cook hikayeler var.

Sen su kilif isini yap :)

Kesinlikle katılıyorum size ama,bugun aynısı benim basıma geldi.Karsimdan 2 tane hanımefendi geliyo.
Bakıslarını bi görseniz,sanki arazilerini almısım elimden.Dedim ''Cekiyorum ben ya.Özellik yani''Duydular sanırsam.Baksalar ne,bakmasalar ne!Laf atsalar ne,atmasalar ne!Çokta fifi
Onlar bi kere kendilerine baksınlar!
Yada vazgectim,İlk once aynaya bi baksınlar

Garip bakmıyor artık demişsinizde, onceden de garip bakılmıyordu ki tesettürlü hanımefendilere.Garip olan garipseyenler.
Hani eskiden kapalılar daha düşük gelir düzeyinde kabul edilirdi ya ondan dedim. Bence konunun giyimle ilgisi yok konu sahibi öyle hissetmiş sadece.

Ve artık bu ülkede maalesef şort giyenler tehlikede...

Bu yüzden online alışveriş kalp ben.. Diyeceğim de başıma ilk defa geldi Ama yine de online alışverişi her türlü tek geçiyorum, ooh mis rahat..

Baya gidiyordum elimde tablet de ailem durdurdu Adam biraz akşamdan kalma gibiydi, tavırları falan pek dengede duramıyordu ayılamamış tam sanırım. Bi de böyle yağlı uzun saçlı kilolu bi tip. Şimdi gidersem zarar verir falan diye korktular, ben de gitmedim.. Ama içimde kaldı çok cidden

Nerede ki teknosa da yaşandı bu olay.siz olayın peşini çabuk birakmissiniz.olay yerinde buyutmeliydiniz meseleyi.

Nerede ki teknosa da yaşandı bu olay.siz olayın peşini çabuk birakmissiniz.olay yerinde buyutmeliydiniz meseleyi.
Ankara'nın ortasında.. :) Yukarıdaki mesajlardan birinde de bahsettim, savcılık işte suç duyurusu falan ileride her türlü kaydı olacak.. Diplomaside ilerlemeyi düşünüyorum, sicilimde hukuki kaydımda böylesi bir olaydan dolayı kayıt bulunsun istemedim.. Yoksa aileme kalsa dağ taş duyacaktı adamın rezilliğini :)

Hiç takma canm geçen yaz akşam seansyla otobüs yolculuğu yapmıştım 7 saatlik yol bari gece uyurum dedim üniformalı bi güvenlikçi gelip arapçadan biseyler söyledi soru sorar gibi. 'Pardon?' dedim şöyle bi süzdü geçti öküz. (üzerimdede lacivert ferace, spor ayakkabı, koyu renk şal var ama gayet marka ve modern giyinirim)

Hiç takmadım bile ırkçıdan farkı yok böylelerinin.

siz kimin için varsınız acaba? siz alt tarafı ne iş yapıyosunuz? bu ne aşağılayıcı bir yorumdur, adamın yaptığı terbiyesizlik ama sizin yapmış olduğunuz bu aşağılama daha da beter...

Bir gun gayet kaliteli bir gomlege ihtiyacim oldu. Hani bir tane olsun is gorusmelerinde falan giyerim diye dusunup paraya kiymaya karar vermistim. Kaliteli markalar satan bir magazaya girdigimde istedigim modeli soyledim. Tezgahtar oradan alakasiz bir kac model gosterdi. Baska modeliniz yok mu dedim. "Onlar pahali" demesin mi... Tamam haftasonu diye biraz rahat giyinmis olabilirim ama o kadar da degildim yani. Hic bir sey demedim ciktim. Ertesi gunu facebook sayfalarinin duvarina bir guzel dosedim. Magaza muduru "aman efendim"ler, "siz bizi yanlis anlamissiniz"lar, "oyle bir sey yapmis olamayiz zaten zengin musteriler hep salas giyinirler" diye sivamalar

Ifsa edin herkes bilsin ne mal olduklarini.

Teknoloji mağazalarında çalışanların büyük bir çoğunluğu aşırı derecede egolu ve kendilerini gerçekten ürün ve teknolojisi hakkında bilgi sahibi olduklarına inandırmışlar. Ben de telefon ve bilgisayar alırken sanki ilk kez telefon bilgisayar gören bir insanmışım gibi davranıp saçma sapan yalan dolan bir ton bilgi söylemişlerdi : ) Kafanıza takmayın böylelerini he deyip geçin. Böyle mağazalarda çalışan insanların ayağıma dolanmasını hiç sevmiyorum ben. O sebeple gelirse de öyle bakıyordum diyip uzaklaşıyorum oradan. Sanki mağazayı soyup kaçacakmışım gibi dikeliyorlar başımda
Hele şu pahalı parfüm satan yerlerde çalışanlar işte onlara hiç dayanamıyorum

Ben de eski konu başlıklarına bi baktım da (konuları okumadım), aşırı hassasiyet ve özgüven sorunun var sanırım. O yüzden bu konuda da zanlarınla hareket etmiş olabilirsin ki büyük ihtimal öyledir. Öyle ortalık yerde giyimine kuşamına laf edecek sıkar biraz, eskidendi onlar.

Yerinde olsam eğer imkanım varsa psikolojik yardım alırdım çünkü yaşın küçük ve kişiliğinin şekillendiği bu vakitleri böyle negatif hislerle geçirme. Kendini sev değer ver ki konuşmalarından empati duygusu yüksek nazik birine benziyorsun, senin gibi insanlardan pek yok.

Bu arada bimeks inşallah teknosayı da alır.

Bi de demeden geçemeyeceğim sen ne kadar mağdur edebiyatı yapanları sevmiyorsan ben de 'yine mi mağdursunuz ' edebiyatı yapanları sevmiyorum.

+1
Görsen tavırları sanki bana steve jobs

Hele telefonum için şu kırılmaz cam dedikleri dokunsan kırılan ekran koruyucularndan almak istediğimde yarım saat bekletmiyolar mı.. ben evde yapsam daha kısa sürer ki, iki dakka bile sürmüyo

Okurken sinirlerim bozuldu ne kadar terbiyesiz insanlar var cok gecmis olsun. Kimse kimseyi giyiminden dolayi asagilayamaz adamda bir sorun var alkollu gibiydi demissiniz zaten ruh hastasi toplumda barinmamali boyle insanlar. Nerede musteri memnuniyeti?

Bos beles insanlari niye takiyorsun?

Birde ustune aglamissin.

Yazik degil mi goz yaslarina

Sen kalin kafaliysan o neymis?

NASA da astronot mu? Ya da Bill Gates mi?

Bu dunya uzerinde bos beles insanlar her zaman var olacak.

Neden bunlar var diye uzulmek yerine. Boyle insanlari umursamayi ogrenmelisin.

Hani eskiden kapalılar daha düşük gelir düzeyinde kabul edilirdi ya ondan dedim. Bence konunun giyimle ilgisi yok konu sahibi öyle hissetmiş sadece.

Ve artık bu ülkede maalesef şort giyenler tehlikede...

Bunu ilk kez duyuyorum. Bir çok yakistirmayi duymuştum ama bu dediğiniz cidden tuhaf.

Bu tamamen sizin bakış açınizdi galiba.
Diyecek söz bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…