- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -42
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
3.5 yıl önce birbirimizden hoşlanıyordur.Hatta seviyorduk diyebilirim.Tekrar bir ilişkiye başlar miyiz?
Sevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.O zaman öyleydi. Sevgili oldunuz mu niye ayrıldınız. Hala seviyor mu iki tarafta?
Nasıl karşılaştınız? Gibi soruları bilmeden ne desek boş.
Sevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.
Yok artık saçmalama sevgilisi olan biriyle hâlâ sevgili olmayı hayal etmekSevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.
Sevgilisi varmış, kızdan ayrılıp size mi gelmesini bekliyorsunuz?Sevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.
3.5 yıl önce birbirimizden hoşlanıyordur.Hatta seviyorduk diyebilirim.Tekrar bir ilişkiye başlar miyiz?
Böyleleri büyü bile yaptırırSevgilisi varmış, kızdan ayrılıp size mi gelmesini bekliyorsunuz?
Şu an 19 yaşındaymışsınız. Birbirinizden 15 yaşındayken hoşlanmış olmanız, şu anda da hoşlanacağınız anlamına gelmez.
Sevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.
Evet ben değişip kendimi gelistirirsem olur mu bu?Sevgilisi varmış, kızdan ayrılıp size mi gelmesini bekliyorsunuz?
Evet ben değişip kendimi gelistirirsem olur mu bu?
Ne alaka ya, çocuğun sevgilisi var alooooEvet ben değişip kendimi gelistirirsem olur mu bu?
Cokk haklısınız onu kafamdan nasil aticam peki?Kendinizi bir başkası için değil, kendiniz için geliştirin ve kendi hayatınıza odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?